Evaante Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.552 4.104 83 31 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyneptc #21 Zeyneptc .!.: Rabbim size bağışlasın bebeğinizi çok haklısınız keşke herkes bu şekilde düşünse ben kaynanama söyledikten sonra daha aramdi beni kist var dedim bir hafta dan fazla oldu aramıyor hiç Genişletmek için tıkla... O da onun insafına kalmış. Birilerine torun vermek için hamile kalmıyorsunuz sonuçta. Yanlış zamanda olacağına biraz geç olsun doğru zamanda olsun.
Zeyneptc .!.: Rabbim size bağışlasın bebeğinizi çok haklısınız keşke herkes bu şekilde düşünse ben kaynanama söyledikten sonra daha aramdi beni kist var dedim bir hafta dan fazla oldu aramıyor hiç Genişletmek için tıkla... O da onun insafına kalmış. Birilerine torun vermek için hamile kalmıyorsunuz sonuçta. Yanlış zamanda olacağına biraz geç olsun doğru zamanda olsun.
Z Zeyneptc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2022 443 106 33 24 26 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyneptc #22 Evaante .!.: O da onun insafına kalmış. Birilerine torun vermek için hamile kalmıyorsunuz sonuçta. Yanlış zamanda olacağına biraz geç olsun doğru zamanda olsun. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız gerçekten
Evaante .!.: O da onun insafına kalmış. Birilerine torun vermek için hamile kalmıyorsunuz sonuçta. Yanlış zamanda olacağına biraz geç olsun doğru zamanda olsun. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız gerçekten