- 8 Ekim 2019
- 3.067
- 1.413
- 133
- Konu Sahibi Mossokarsu
Bence de. Direkt kan verin. Kafanız da rahat ederevet bende görüyorum sanki kan vericem galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de. Direkt kan verin. Kafanız da rahat ederevet bende görüyorum sanki kan vericem galiba
Verdin mi kan canım ne yaptın merak ettim sonucu vizede bildirBu sabah tekrar yaptım
Bariz belli var gebelik kana baktırın
Canim kimyasal gebelikte kanaman kac gun surdu nasilnogrendinMerhabalar yeni üye oldum sormak istediğim adetime 6 gün var ve ben erken gebelik testi yaptım böyle çıktı bir kimyasalım var acaba yanlış çıkma şansı varmı şimdiden teşekkürler![]()
Canım yeni gördüm msj ovulasyon testi kullanıyordum o ay yumurtlama olduğunda çok hafif kanamam oldu sonra içime bi şüphe düştü ama ağrılarım çok vardı kasıklarım karnın adet olucak gibiydim ben yumurtlamada az kanama olur öyle sandım normalde sonra kanama durdu bende o gün ilişkiye girdim ne olur ne olmaz diye sonra test yaptım ağrılarım hiç dinmedi testte silik çizgi gördüm sonra tekrar yaptım gene aynı 2 gün bekledim ama kahve kahve akıntılarım olmaya başladı sonra doktora gittim beta 15 çıktı iki gün sonra tekrarla dedi doktor en fazla 19 gördüm akıntılarım hiç durmadı doktor Protestan verdi ama tutunamadı sonra adetim den 2 gün önce adet oldum ama normal adet gibiydi Farklı bir adet gibi değildiCanim kimyasal gebelikte kanaman kac gun surdu nasilnogrendin
Ne kadar zamandan beri kanaman varBenim 750 ye kadar. Cikti sonra dustu canim hala kanamam var dusuk yaptim
İyi o zaman bitmiş bende normal eder gibi oldu ama kimyasaldan sonra hemen hamilelik olabiliyor iyi degerlendirin sorun yoksa eğer22 nisandan beri.. ama azaldi bitti diyebilirim
Ovulasyon mu bu eğer öyleyse çatladıgı gün ilişki yaşaCatlamak bile uzere yani sasirtici valla kalabilirim gibi geliyo bana da
Ovulasyonda catlayip catlamadigini bilmiyorum bu ne demek oluyo simdiOvulasyon mu bu eğer öyleyse çatladıgı gün ilişki yaşa
Bu çizgilerin ikisi de kıpkırmızı olduğunda yumurtlamada olduğun anlamında eğer silikleşirdir çatlamak üzere demek ama o iki kotmızı çizgiyi gördükten sonra silikleşirse o zaman çatladı demekOvulasyonda catlayip catlamadigini bilmiyorum bu ne demek oluyo simdi
Ne yaptın canım varmı bi gelişme merak ettimOvulasyonda catlayip catlamadigini bilmiyorum bu ne demek oluyo simdi
Kaç gün kaldı bataBenim gecen ay kimyasal oldu bu ay ne durumdayim merak ettim
İnşallah vardır erken daha canım negatif çıkması normal ya şöyle hamile olduğunda anlıyorsun aslında vicudundaki değişimleriSelam kızlar bende bekleyenler arasındayım. Bata 8 vardı dün negatif çıktı. Çok erken de denedim bilemiyorum. Kasıkda batma göğüs uçlarında beyaz pıtırcıklar çıkmaya ve mide bulantısı başladıinşallah hamileyimdir hiç vakit geçmiyor
Psikolojik olarak öyle olmasından korkuyorum beklicez artık , hamile olanlar ne zaman öğrendi acaba sizlerdenİnşallah vardır erken daha canım negatif çıkması normal ya şöyle hamile olduğunda anlıyorsun aslında vicudundaki değişimleri