Erken gebelik testi

gamzerol

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
27
9
6
25
IMG20230813143053.webp
merhabalar adetime iki gün var daha ama acaba bu test doğru mudur. siz de görebiliyor musunuz yarın kan alacaklar zaten ama çok sabırsızlanıyorum 🥴🤭

Ay çok sevindim. Pozitif görünüyor inşallah öyledir.
Bende bugün yaptım adetime 4 gün var. Hamile değilsin yazdı üzüldüm.
Clearblue test kullandım ( adetten 6 gün öncesine kadar yapabiliyosun/ çizgi yerine direk pregnant yada not pregnant yazıyor)

Clearblue test kullandım ( adetten 6 gün öncesine kadar yapabiliyosun/ çizgi yerine direk pregnant yada not pregnant yazıyor)
Testi yeniden yapsam mı diye düşünüyorum c çizgisi dağılmış da yanlış heveslenmis olmayım düşük yapmıştım tekrar olmaz veya birşey olur diye düşüncelere giriyo insan hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🥰

Testi yeniden yapsam mı diye düşünüyorum c çizgisi dağılmış da yanlış heveslenmis olmayım düşük yapmıştım tekrar olmaz veya birşey olur diye düşüncelere giriyo insan hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Testi yeniden yapsam mı diye düşünüyorum c çizgisi dağılmış da yanlış heveslenmis olmayım düşük yapmıştım tekrar olmaz veya birşey olur diye düşüncelere giriyo insan hayırlı sonuçlar alırız inşallah 🥰
Allah'ım isteyen herkesi sevindirsin gerçekten cok üzülüyor insan 🥲

Testin markası ne canım? Hamilesin öyle görünüyor 😍🧿🤰🙏
Bebe time diye bı marka da test açıkçası kaliteli birşey almadım ya ilk kızımda da bu testi aldım hep doğru sonuçları verdi hiç yanıltmadı yani inşallah bu sonuçta yanilmam hayırlı sonuç alırım kan testinde de

Back
X