Erken gebelik testi

Krdlnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
48
32
8
Selam kızlar ben 9 ekimde yumurtlama gördüm ve o 3 günü değerlendirdik 21 ekimde regl olmam lazım bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı çok mu erken davrandım sizce gebelik testi için acaba kan versem çıkar mı hamilelik varsa

Biraz erken olmus. Bence bugun degil de 2 -3 gun sonra kan verin garanti olsun.

Erken evet, genelde 5 gün (adet gecikmesinden 6 gün önce ama adetten 5 gün önce) görmeye başlıyorlar o da %76 oranla. Sizinki erken olmuş

zor ama gününü bekleyin bu seferde deger düşük cıkıyor yükseldimi yükselecekmi günlerce onun stresi yasanıyor bu nedenle en iyisi adet gününü beklemek

Benim regl 5 gün var bu sabah test yaptım durum bu şekilde sizce gebelik varmı kamerada gosterebildigim kadarıyla çektim 5 aydır deniyoruz

Eklentiler

• IMG-20231018-WA0000.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 239
Benim regl 5 gün var bu sabah test yaptım durum bu şekilde sizce gebelik varmı kamerada gosterebildigim kadarıyla çektim 5 aydır deniyoruz
Bence var direk gördüm çizgiyi hemen mi çıktı ? benim de ilk yaptığım test böyleydi . Şimdi 2 aylık olduk Bence kan testi verin

7 Ekim'de yumurtlama gördüm. 22 Ekim Bat. Dün erken gebelik testimi bende mi erken yaptım ki o zaman

Arkadaşlar nolur Allah rızası için banada yardımcı olun geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim 3 senedir bebek istiyoruz fakat olmuyo doktorada gittim sorun gözükmüyor fakar bu ay biraz farklı belirtim var adetime 10 gün kala 1 gün boyunca fena bir sırt ağrım oldu arada yatarken sol kasığımda sızlama bi kerede gece kasık ağrısıyla uyandım göğüslerim şiş ara da bi sadece saniyelik sızlama oluyo ve uyku halim çok baskın otururken bile nefesimde daralma oluyo sanki aldığım nefes yeterli gelmiyo gibi hissediyorum idrarada çok çıkıyorum birde bazen ateşim çıkmış gibi yanaklarım kızarıyo ve aşırı akıntım var beyaz renkte ayaklarımda sürekli bir üşüme var adetime 4 gün var sizce hamilemiyim erkenn gebelik testi yapmalımıyım nolur yardımlarınızı bekliyorum

Bence en azından adet gününü bekleyin test yapmak için. Veya erken gebelik testi için adetin 1 gün gecikmesini bekleseniz daha iyi. Buradan var ya da yok diye tahminde bulunmak pek isabetli ve doğru olmayabilir. Inşallah hayırlısıyla olur diyelim. Ama illaki yapmak istiyorsanız da tabii ki yapabilirsiniz. Şu an yapar iseniz ve negatif çıkar ise moralinizin bozulması muhtemel. Biraz daha sabredip yapsanız daha iyi bence.

Merhaba son durum nedir ?

Benim de adetim 12 gün gecikti testim desennegatif adetim 4 gün gecikince kan testi verdim negatifti sizce kadın soğumamı gidim yoksa kan testini tekrarlim mi

Eklentiler

• 883278CD-2D32-4944-9BD3-EB1B6AD11AFE.webp
    31 KB · Görüntüleme: 190
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…