Aşırı mide bulantım var belki üşütmus te olabilirim ama bilmiyorumBiraz erken olmus. Bence bugun degil de 2 -3 gun sonra kan verin garanti olsun.
Canım sen naptın test yaptınmıErken evet, genelde 5 gün (adet gecikmesinden 6 gün önce ama adetten 5 gün önce) görmeye başlıyorlar o da %76 oranla. Sizinki erken olmuş
Dün yaptım kuzucum negatifti zaten regl gelmek üzere bugün saldım artıkCanım sen naptın test yaptınmı
hayırlısı olsun canım umutlar Kasım ayına inşallahDün yaptım kuzucum negatifti zaten regl gelmek üzere bugün saldım artık
zor ama gününü bekleyin bu seferde deger düşük cıkıyor yükseldimi yükselecekmi günlerce onun stresi yasanıyor bu nedenle en iyisi adet gününü beklemekSelam kızlar ben 9 ekimde yumurtlama gördüm ve o 3 günü değerlendirdik 21 ekimde regl olmam lazım bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı çok mu erken davrandım sizce gebelik testi için acaba kan versem çıkar mı hamilelik varsa
Bence var direk gördüm çizgiyiBenim regl 5 gün var bu sabah test yaptım durum bu şekilde sizce gebelik varmı kamerada gosterebildigim kadarıyla çektim 5 aydır deniyoruz
Maşallah Allah sağ saglim kucağınıza almayi nasip etsinBence var direk gördüm çizgiyihemen mi çıktı ? benim de ilk yaptığım test böyleydi . Şimdi 2 aylık olduk Bence kan testi verin
Benim de böyleydi 103 le öğrendim hamile olduğumuMaşallah Allah sağ saglim kucağınıza almayi nasip etsinkan testinde kesin çıkar dimi negatif sonuç almaktan çok korkuyorum
Gebelik çok yeni olabilir kan verin çizgi görünüuorBenim regl 5 gün var bu sabah test yaptım durum bu şekilde sizce gebelik varmı kamerada gosterebildigim kadarıyla çektim 5 aydır deniyoruz
Merhaba son durum nedir ?Selam kızlar ben 9 ekimde yumurtlama gördüm ve o 3 günü değerlendirdik 21 ekimde regl olmam lazım bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı çok mu erken davrandım sizce gebelik testi için acaba kan versem çıkar mı hamilelik varsa
Adet tarihiniz geçti mi test yaptınız mıBenimde 9 Ekim yumurtlamaydı bu ay bekliyorum belirtilerim vardı o da kaybıldu
Benim de adetim 12 gün gecikti testim desennegatif adetim 4 gün gecikince kan testi verdim negatifti sizce kadın soğumamı gidim yoksa kan testini tekrarlim miBence en azından adet gününü bekleyin test yapmak için. Veya erken gebelik testi için adetin 1 gün gecikmesini bekleseniz daha iyi. Buradan var ya da yok diye tahminde bulunmak pek isabetli ve doğru olmayabilir. Inşallah hayırlısıyla olur diyelim. Ama illaki yapmak istiyorsanız da tabii ki yapabilirsiniz. Şu an yapar iseniz ve negatif çıkar ise moralinizin bozulması muhtemel. Biraz daha sabredip yapsanız daha iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?