Erken gebelik testi

Benim de adetim 12 gün gecikti testim desennegatif adetim 4 gün gecikince kan testi verdim negatifti sizce kadın soğumamı gidim yoksa kan testini tekrarlim mi
Bence bir kadın doğuma gidin. Gerekli görürse zaten yine kan testi ister diye düşünüyorum.

Sizce hamilelik var mı hanımlar

Eklentiler

• IMG_20231024_072048.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 177
Sizce hamilelik var mı hanımlar
Silik gibi 2.cizgi ama sen erken yapmış olabilirsin canım ben de şu an aynı durumu yaşıyorum adetim bir gün geçti yerleşme kanaması gibi bir şeyde yaşadım bugün test yaptım aşırı silik ikinci çizgi perşembe günü nasip olursa kan vereceğim

İnşallah vardır de diyemiyorum hakkımda hakkimizda hayırlısı o olsun bir kimyasaldan sonra Allah'a bıraktım hayırlısı ne ise o olsun inşallah

İnşallah vardır de diyemiyorum hakkımda hakkimizda hayırlısı o olsun bir kimyasaldan sonra Allah'a bıraktım hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Aynen öyle canım bende yaşadım kimyasalı bende de aynı korku var şu an Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllah

Biraz daha bekleyin bazen geçte belli oluyor gebelik var sada .

Benim regl 5 gün var bu sabah test yaptım durum bu şekilde sizce gebelik varmı kamerada gosterebildigim kadarıyla çektim 5 aydır deniyoruz

Hafif silik gördüm. Hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar nolur yardım edin bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı şu anda da tuvalete gittiğimde peçeteye hafif leke şeklinde sildiğimde pembe kan geldiğini gördüm yine kimyasalmı olucam sizce ağrım yok sadece karnımın alt kısmında değişik bir boşluk hissi var ve sık idrara çıkmaya devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_2370.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba kızlar ben test yaptım ama negatif görmekten artık sıkıldım artık ne gördüğümü şaşırıyorum bazen :) adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım. Testi negatif görüyorum ama bazen de çok aşırı bi silk çizgi mi var acaba diyorum değerlendirir misiniz?

Bence test bozuk tekrar yaptiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…