Erken Gebelik Testi

Benim henüz gelmedi. Benim ağrım var hatta adet öncesi ağrıdan daha çok hisettiriyor kendini bende yerleşme ağrısıdır diye umuyorum.

Merhaba adet oldunuz mu acaba birde sadece dün mü test yaptınız ve son olarak kan verdiniz mi değeler nasıl?

Merhaba adet oldunuz mu acaba birde sadece dün mü test yaptınız ve son olarak kan verdiniz mi değeler nasıl?
Hayır olmadim daha yok ondan önceki gün de yaptım akşamda yaptım pozitif bugün hastane randevum var kan testi yaptircam

Benim de yumurtlama günüm sizinle aynı belirtiler de aynı ama ben günüm geçmeyince test yapmayacağım

Ben az önce yaptım negatif adetime 5 gün var. Sizce pozitife döner mi? Diğer belirtilere ek olarak dünden beri ağzımda metal tadı gibi acı bir tat var
Oruçsan ondan olabilir test yapma artık daha kaç gün var benim adetim öncesinde asla kaşık ağrısı olmaz adet olacağım gün başlar ağrım bu Sefee günlerdir vardı o ağrı ama bugün hiç yok çok umutluydum ama bu ay da yok diyorum adetimi bekliyorum bekle sende beş gün

Ben sağ kasığımda batmalar var çoğunluk olarak bakalım bekleyeceğiz artık. İftardan sonra devam etti aynı tat bozuk para varmış gibi ağzımda

Ben sağ kasığımda batmalar var çoğunluk olarak bakalım bekleyeceğiz artık. İftardan sonra devam etti aynı tat bozuk para varmış gibi ağzımda
Benim de sol da var ama çıkmaz bu testlerle de çıkmaz erkenle de çıkmaz 9 günde 13’te bile çok silik bir çizgi ile çıkıyor genelde

Bebeğim 4 hafta 4 günlükmüş çok Şükür herşey yolunda dış gebelik de yokmuş çok Şükür haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…