- 22 Ocak 2024
- 76
- 9
- 6
- 29
Merhaba adet oldunuz mu acaba birde sadece dün mü test yaptınız ve son olarak kan verdiniz mi değeler nasıl?Merhaba bende ayni durumlari yaşıyorum suan adetimin ilk günü bugün ama daha olmadim dün test yaptım pozitif çıktı ama kasık ağrısı ve belim ağrısı beni korkutuyor şuan inşallah hastalanmam ve herkesin gönlüne versin
Hayır olmadim daha yok ondan önceki gün de yaptım akşamda yaptım pozitif bugün hastane randevum var kan testi yaptircamMerhaba adet oldunuz mu acaba birde sadece dün mü test yaptınız ve son olarak kan verdiniz mi değeler nasıl?
Hayır olmadim daha yok ondan önceki gün de yaptım akşamda yaptım pozitif bugün hastane randevum var kan testi yaptircam
Canım bu belirtirler hem hamilelikte hemde bazı kadınlarda adete yakın olabiliyor inşallah güzel haberlerini alırız 6 gün öncesini gösteren testler var bugünde yaparsan sonuç alabilirsin belki benimde 9 gün var yaptım çıkmadı yumurtlama zamanımız aynı akıntın var mı peki
Benim de yumurtlama günüm sizinle aynı belirtiler de aynı ama ben günüm geçmeyince test yapmayacağımBenimde ayın 11 yumurtlama günümdü. 9 Mart ve 12 Mart'ı değerlendirdik. Adete 9 kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ara ara kasık ağrım oluyor ama bugün(Bata 6 gün var) sanki adet olacakmışım gibi ama olmak istemiyorum ki zaten çok erken. Benim adetlerim düzenlidir en son 22 şubatta oldum. Genital bölgede yanma hissi, bel ve kasık ağrısı var. Aralikta Yasmin kullanmayı bıraktım. Ondan sonra da adetimin düzeni değişmedi çok şükür. Sizce bu ağrı normal mi yerleşiyor olabilir mi?
Ben az önce yaptım negatif adetime 5 gün var. Sizce pozitife döner mi? Diğer belirtilere ek olarak dünden beri ağzımda metal tadı gibi acı bir tat varBenim de yumurtlama günüm sizinle aynı belirtiler de aynı ama ben günüm geçmeyince test yapmayacağım
Oruçsan ondan olabilirBen az önce yaptım negatif adetime 5 gün var. Sizce pozitife döner mi? Diğer belirtilere ek olarak dünden beri ağzımda metal tadı gibi acı bir tat var
Merhaba çıktı mı sonucunuzKan verdim bugün sağlık ocağına sonuçlar yarın öğlen çıkarmış bekliyorum heyecanla
Ben sağ kasığımda batmalar var çoğunluk olarak bakalım bekleyeceğiz artık. İftardan sonra devam etti aynı tat bozuk para varmış gibi ağzımdaOruçsan ondan olabilirtest yapma artık daha kaç gün var benim adetim öncesinde asla kaşık ağrısı olmaz adet olacağım gün başlar ağrım bu Sefee günlerdir vardı o ağrı ama bugün hiç yok çok umutluydum ama bu ay da yok diyorum adetimi bekliyorum bekle sende beş gün
Benim de sol da var ama çıkmaz bu testlerle de çıkmaz erkenle de çıkmaz 9 günde 13’te bile çok silik bir çizgi ile çıkıyor geneldeBen sağ kasığımda batmalar var çoğunluk olarak bakalım bekleyeceğiz artık. İftardan sonra devam etti aynı tat bozuk para varmış gibi ağzımda
Kan sonucunuz çıktı mı acaba
Evet bugün kan testi verdim beta 337cikti düşük dedi doktor Perşembe tekrar çağırdı Allah'ım bu güzel günlerde yüzümü güldürsünHadi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yumurtlamanızdan kaç gün sonra bu derler çıktıEvet bugün kan testi verdim beta 337cikti düşük dedi doktor Perşembe tekrar çağırdı Allah'ım bu güzel günlerde yüzümü güldürsün
Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet bugün kan testi verdim beta 337cikti düşük dedi doktor Perşembe tekrar çağırdı Allah'ım bu güzel günlerde yüzümü güldürsün
İnşallah Allah'ım tek duam tutusun şuanHayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bugün adet günümün 2günü adet günüme 3gun varken test yaptım pozitif çıktı ama kasık ağrısı yaşadığim için doktora gittimYumurtlamanızdan kaç gün sonra bu derler çıktı
İnşallah bir sorun çıkmazEvet bugün kan testi verdim beta 337cikti düşük dedi doktor Perşembe tekrar çağırdı Allah'ım bu güzel günlerde yüzümü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?