- 22 Ocak 2024
- 76
- 9
- 6
- 29
Peki belirtileriniz var mıydı? Ya da yerleşme ağrısı vesaire oldu mu? Hayırlı olsun bu arada :)Bebeğim 4 hafta 4 günlükmüş çok Şükür herşey yolunda dış gebelik de yokmuş çok Şükür haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz
İnşallahİnşallah bir sorun çıkmaz
Kaset test yapmış mıydınız hiç hayırlı olsunEvet bugün kan testi verdim beta 337cikti düşük dedi doktor Perşembe tekrar çağırdı Allah'ım bu güzel günlerde yüzümü güldürsün
Peki belirtileriniz var mıydı? Ya da yerleşme ağrısı vesaire oldu mu? Hayırlı olsun bu arada :)
Çok sevindim darısı başımıza inşallahEvet beta 634 hamileyim
Yumurtlamadan bugüne kadar hissettiğiniz başka bir şey var mı acaba yada hormonlarınızda sıkıntı var mıydıEvet dün inanılmaz bir kasık ağrım vardı yerleşme ağrısıymış bugün de hafif hafif var doktor normal dedi Şükür ki. çok Teşekkür ederim
Adetiniz gecikmeden verdiyseniz kanı bu değer normalBugün adet günümün 2günü adet günüme 3gun varken test yaptım pozitif çıktı ama kasık ağrısı yaşadığim için doktora gittim
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı kasık ağrısı hatırlamıyor musunuz? Benimde dün kasık ağrısı vardıEvet dün inanılmaz bir kasık ağrım vardı yerleşme ağrısıymış bugün de hafif hafif var doktor normal dedi Şükür ki. çok Teşekkür ederim
Güzel haberlerinizi bekliyorum , var gibi duruyorİğnenin 13. Gunundeyim sizce var mı ben çok çok silik görüyorum
Çizgi testin penceresine mi denk geliyor kapattığınızda çünkü bende açtım ama pencereye denk gelmiyor bu çizgiİğnenin 13. Gunundeyim sizce var mı ben çok çok silik görüyorum
Kaç günlük gecikmeniz vardı benimde 1 gün gecikmede 336 çıktı değerimBebeğim 4 hafta 4 günlükmüş çok Şükür herşey yolunda dış gebelik de yokmuş çok Şükür haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz
Yok o çizgi değil ışıktan öyle gözüküyor benim gördüğüm pencerenin olduğu yerdeÇizgi testin penceresine mi denk geliyor kapattığınızda çünkü bende açtım ama pencereye denk gelmiyor bu çizgi
Benim yumurtlamadan sonra hergün adet olacakmışım gibi ağrıdı bugün bitti o ağrılar bugün de hayatım da belki ilk defa kendiliğimden gündüz uyuyakalmışım ve bacaklarım ağrıyor yediğim bir şeyden de midem bulandı bir an önce cuma gelsin istiyorumYumurtlamadan kaç gün sonra başladı kasık ağrısı hatırlamıyor musunuz? Benimde dün kasık ağrısı vardı
Umutlandırmak istemem ama çok ince çizgi çok bakmak lazım bir de iğnenden sonra adetinizi bekleyin bence belirtileriniz falan var mıİğnenin 13. Gunundeyim sizce var mı ben çok çok silik görüyorum
Reglim yarın o yüzden çok umudum yok karnım ağrıyor ara ara iki gündürUmutlandırmak istemem ama çok ince çizgi çok bakmak lazım bir de iğnenden sonra adetinizi bekleyin bence belirtileriniz falan var mı
Evet adet günüm bugün 3gunu yarın tekrar vericem bugün tekrar yaptimAdetiniz gecikmeden verdiyseniz kanı bu değer normal
Evet yaptım canimKaset test yapmış mıydınız hiç hayırlı olsun
Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin insallahEvet dün inanılmaz bir kasık ağrım vardı yerleşme ağrısıymış bugün de hafif hafif var doktor normal dedi Şükür ki. çok Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?