- 22 Ocak 2024
- 76
- 9
- 6
- 29
Silik çizgi var ben adete 4 gün kala kan verdim negatifti yarın adet olmazsam ki inşallah olmam bende evde test yapacağım bence siz kan verin. Bundan önce test yapmış mıydınız?Merhaba benim testim de bu şekilde cuma sabahı test yaptım erken gebelik ilk böyle çıktı daha sonra baktığımda bu şekilde oldu sizde gebelik var mı adet günüm 24 Mart
Hayır yapmadımSilik çizgi var ben adete 4 gün kala kan verdim negatifti yarın adet olmazsam ki inşallah olmam bende evde test yapacağım bence siz kan verin. Bundan önce test yapmış mıydınız?
Ben hamileyim Şükür. Sizinde sonraki çektiğinizde silik var gibiMerhaba benim testim de bu şekilde cuma sabahı test yaptım erken gebelik ilk böyle çıktı daha sonra baktığımda bu şekilde oldu sizde gebelik var mı adet günüm 24 Mart
Evet ama hemen çıkmadı 10 15 dk sonra falan öyle oldu ilk başta çok silikti inşallah bende hamileyimdirBen hamileyim Şükür. Sizinde sonraki çektiğinizde silik var gibi
Benimde öyle ol uçtu İnşallahEvet ama hemen çıkmadı 10 15 dk sonra falan öyle oldu ilk başta çok silikti inşallah bende hamileyimdir
Teşekkür ederim ayan biraz daha rahatladımBenimde öyle ol uçtu İnşallah
Erke gebelik testi hangi marka rica etsemTest bu
Evet hatırlıyorum konuştuğumuzu çok sağolun darısı başınıza inşallah. Benim en son prolaktin yüksekliğim vardı üç hafta ilaç kullandım değerim 3’e düşünce takviyelere başladım doktorum Maxiper verdi insülini dengeledi canım sonra balık yağı aldım folik asit aldım ek olarak avokado yedim adetle birlikte 16. Günde yumurtlama gördüm 11 gün sonra önce testte sonra da kan da öğrendim gebeliğimi bir sürekli okuduğum dua terkiblerim vardıMerhaba çok tebrik ediyorum önceliklebi ara kısa da olsa konuşmuştuk nasıl oldu neler yaptınız benimde pcos
AwoxErke gebelik testi hangi marka rica etsem
Hayırlı olsun inşallah çok sevindim gerçekten pcosla hamile kalanları görünce ayrı bi seviniyorumEvet hatırlıyorum konuştuğumuzu çok sağolun darısı başınıza inşallah. Benim en son prolaktin yüksekliğim vardı üç hafta ilaç kullandım değerim 3’e düşünce takviyelere başladım doktorum Maxiper verdi insülini dengeledi canım sonra balık yağı aldım folik asit aldım ek olarak avokado yedim adetle birlikte 16. Günde yumurtlama gördüm 11 gün sonra önce testte sonra da kan da öğrendim gebeliğimi bir sürekli okuduğum dua terkiblerim vardı
Hiç olmayacak sanırdım ben canım ama oluyormuş hiç düşünme serbest bırak kendini oluyor Allah’a teslim olmak gerekiyormuş Rabbim inşallah sana da nasip etsin en kısa zamanda Allah razı olsunHayırlı olsun inşallah çok sevindim gerçekten pcosla hamile kalanları görünce ayrı bi seviniyorum
Evet insana artık o his geliyor malesef bu ay kist olmuştu adet olmayı bekliyorum bende son çatlatma iğnesi olucam oda olmazsa bir kaç ay sonra tüp bebek hayırlısı olsun hakkımızdaHiç olmayacak sanırdım ben canım ama oluyormuş hiç düşünme serbest bırak kendini oluyor Allah’a teslim olmak gerekiyormuş Rabbim inşallah sana da nasip etsin en kısa zamanda Allah razı olsun
Merhaba test yaptinizmi sonucu nedirSilik çizgi var ben adete 4 gün kala kan verdim negatifti yarın adet olmazsam ki inşallah olmam bende evde test yapacağım bence siz kan verin. Bundan önce test yapmış mıydınız?
Malesef adet oldumMerhaba test yaptinizmi sonucu nedir
Adet günüm yarın ve dünden beri ilk defa 2 -3 kere kahverengi leke geldi bi 15 gün önce o metal tat bende de olmuştu dün test yaptım böyle çıktı yarın tekrar yapacağım normalde çocuk düşünmüyorum şuan ama bi kaç kez dikkatsizlik yaptıkBen hamileyim Şükür. Sizinde sonraki çektiğinizde silik var gibi
Beta HCG 65.9 çıktı gebelik var dimiHadi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yani sizce bu teste göre hamilelik mi var oluyoAdet günüm yarın ve dünden beri ilk defa 2 -3 kere kahverengi leke geldi bi 15 gün önce o metal tat bende de olmuştu dün test yaptım böyle çıktı yarın tekrar yapacağım normalde çocuk düşünmüyorum şuan ama bi kaç kez dikkatsizlik yaptık
Gebelik var tabii adetten önceki test sonucu muBeta HCG 65.9 çıktı gebelik var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?