Yaa inşAllah vardır kanda da çıkarrİlk idrarla başka test yaptım 2 dakka da silik 2.çizgi çıktı başka marka
Aynı markanın kaset testi mi farklı marka mı? kimyasal gebelik de olabilir diyorlarPredictor iyi diyolar evet geçen ay bende yaptım o testten regla 4 gün kala falan diğer çizgi silik çıktı sonra kaset test yaptım oda silik çıktı ama kan negatif çıktı zaten sonra da regl oldum yani o testlerde yanıltma olasılığı yüksek
Güzel haberlerle bekliyoruz inşallah canım sonuçlarını bize de yazKan vermeye gidiyorum
Kan verip yazıcam ❤Yaa inşAllah vardır kanda da çıkarr
YazıcamGüzel haberlerle bekliyoruz inşallah canım sonuçlarını bize de yaz
Farklı markanın kaset testiydiAynı markanın kaset testi mi farklı marka mı? kimyasal gebelik de olabilir diyorlar
Hiç bilmiyorum ama ikisinde de benim silik çizgi oluşmuştu resmini bulabilirsem atarımBende aldım o marka yine kaset test de aldım predictor çizgi çıkmadı kaset test bi kaç saat sonra yine silik çizgi oluştu kaset testlerde kuruma cizgisi oluyor mu
Anladım tamam canımHiç bilmiyorum ama ikisinde de benim silik çizgi oluşmuştu resmini bulabilirsem atarım
Ya lütfen şunada bakar mısın bende gitsem mi kan vermeye ilk defa testim böyle hep net negatifti adetim yarın normalde dayanamadım bu sabah yaptım böyle olduKan verip yazıcam ❤
Yazıcam❤
Buldum bak böyleydi regla 4 yada 5 gün kalaAnladım tamam canım
Canım benim bundan da silik senin çizgiler çok belirginmiş bak bu eklediğim bi kaç gün önce yaptım erken gebelik testi o da sonradan çizgi çıktı. Kaset test aldım dün akşam dayanamadım yaptım bi kaç saat sonra da ikinci çizgi çok ince görünüyorBuldum bak böyleydi regla 4 yada 5 gün kala
Evet seninki de belli oluyo ama kaç gün kaldı reglaCanım benim bundan da silik senin çizgiler çok belirginmiş bak bu eklediğim bi kaç gün önce yaptım erken gebelik testi o da sonradan çizgi çıktı. Kaset test aldım dün akşam dayanamadım yaptım bi kaç saat sonra da ikinci çizgi çok ince görünüyor
3 gün var canımEvet seninki de belli oluyo ama kaç gün kaldı regla
Ya az kalmış3 gün var canım
Evet bakalım pazartesi görünüyor normalde eğer olmasam tekrarlıyacamYa az kalmış
Sizce benim ki ne bi bakarmısınız kızlar ilk gebeliğim o yüzden ne yapayım bilemedimYa az kalmış
Resim atmamışsın canımSizce benim ki ne bi bakarmısınız kızlar ilk gebeliğim o yüzden ne yapayım bilemedim
Canım sen yukarda paylaşmışsın şimdi gördüm bence kan ver reglin gecikti miYa lütfen şunada bakar mısın bende gitsem mi kan vermeye ilk defa testim böyle hep net negatifti adetim yarın normalde dayanamadım bu sabah yaptım böyle oldu Eki Görüntüle 3411892 Eki Görüntüle 3411893
Benimde böyleydi gittim kan verdim şimdi 3 test yaptım 2 erken bir kaset test sonucu yazarım yarım saateYa lütfen şunada bakar mısın bende gitsem mi kan vermeye ilk defa testim böyle hep net negatifti adetim yarın normalde dayanamadım bu sabah yaptım böyle oldu Eki Görüntüle 3411892 Eki Görüntüle 3411893
Yok yarın adet günüm ama bu erken gebelik değil ya herkes bunda çıktıysa pozitif diyor kan versem mi bilemedim belirtilerim var tabi ama oruç tutuyorum o yüzden korktum eğer varsa bişi olur diyeCanım sen yukarda paylaşmışsın şimdi gördüm bence kan ver reglin gecikti mi
Kan sonucunuz ne zaman çıkacak acaba genelde 1 saate çıkıyor diyorlar amaBenimde böyleydi gittim kan verdim şimdi 3 test yaptım 2 erken bir kaset test sonucu yazarım yarım saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?