Tebrik ederimmmHamileyim❤❤❤ Rabbim herkese nasip etsin isteyen çok mutluyum sokakta ağliyorum şuan
48,5 doktor tekrarlamaya gerek yok dedi bayramdan sonra kontrolüm var ilaçlarımı verdi işteTebrik ederimmmbetanız kaç çıktı
Adetiniz geçmiş miydi belirtileriniz nelerdi bir de. 4 gün geçti ama korkuyorum yapmaya belirtilerinizi merak ettim48,5 doktor tekrarlamaya gerek yok dedi bayramdan sonra kontrolüm var ilaçlarımı verdi işte
Allah razı rabbim inşallah her isteyene nasip eder bakalım bekliyoruz işteHadi hayırlı haberler al inşallah
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin48,5 doktor tekrarlamaya gerek yok dedi bayramdan sonra kontrolüm var ilaçlarımı verdi işte
Ay bekliyorum hemşireye atacağım direkÜzülme ya öyle e nabızdan bak 10 üstü çıkarsa beta hamilesin demek 5den sonrası gebelik zaten
Ben rüyamda gördümAdetiniz geçmiş miydi belirtileriniz nelerdi bir de. 4 gün geçti ama korkuyorum yapmaya belirtilerinizi merak ettim
Ben geliyorum diye haber etmişBen rüyamda gördümbelirtilerimin hepsi adet sancısıyla aynı sadece biraz duygusal hassas oldum diyebilirim reglime 3 gün vardı silik çizgilerle öğrendim
Amin inşallah ❤Ben geliyorum diye haber etmişAllahım kucağınıza almayı nasip etsin.
Buraya da at bakarız ❤ üzülme stres yapma mübarek geceAy bekliyorum hemşireye atacağım direk
Allah razı olsun inşallah bir çıksa saatler geçmiyor resmen vallaBuraya da at bakarız ❤ üzülme stres yapma mübarek gece
Vallahi de mübarek gece allah herkesin gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin cümlemize inşallah ❤Allah razı olsun inşallah bir çıksa saatler geçmiyor resmen valladua et lütfen gebe duası tutar derler
Evet çıktı hamileyimVallahi de mübarek gece allah herkesin gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin cümlemize inşallah ❤ben 1 yıl bekledim bu haber için 2 yıllık evliyim 29 yaşındayım
Hamileyim canım şuan salya sümük ağlayan bir hamileBuraya da at bakarız ❤ üzülme stres yapma mübarek gece
Çok sevindim canım ya gözün aydınnnnnnEvet çıktı hamileyim
Rabbim seninde bu mutlu haberi alıp salya sümük ağlamanı nasip etsin inşallahÇok sevindim canım ya gözün aydınnnnnnbana da dua edinnnn
Hamileyim canım şuan salya sümük ağlayan bir hamileama benim belirtilerim çok tuhaftı
Bana da dua edinnn tebrik ederim.kaçla öğrendiniz
Bana da dua edinnn tebrik ederim.Hamileyim canım şuan salya sümük ağlayan bir hamileama benim belirtilerim çok tuhaftı
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallahHamileyim canım şuan salya sümük ağlayan bir hamileama benim belirtilerim çok tuhaftı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?