Erken gebelik testi

Kızlar merhabalar umarım hepiniz en kısa zamanda gebelik haberlerinizi alırsınız Testime bakabilir misin sizce bozuk mu 2. Çizgi 2 tane gibi duruyor

Eklentiler

• B6D86932-60C7-4FF8-9971-C757A8CE88A8.webp
    52 KB · Görüntüleme: 94
  • 162905A3-5951-46BF-82AF-A69225FF4805.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 94
En son 20 gün gecikmeyle ve negatif kan testiyle regl olmuştum, bu sefer 4.gün henüz biraz daha zaman geçsin diye beklemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdığımda ya da regl de olurdam haberdar edeceğim buradan

Memnun olurum sağolun. İnşallah istediğiniz güzel haberi alırsınız

Memnun olurum sağolun. İnşallah istediğiniz güzel haberi alırsınız
Bugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükür haber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah

Yaaa çok sevindim sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bu ay başıma olur inşallah dua edin

Yaaa çok sevindim sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bu ay başıma olur inşallah dua edin
Aminnn çok teşekkür ederimmsizinde bebişinizin güzel haberlerini aldığınız bir ay olsun sağlıkla huzurla inşaallah

Saglikla alirsiniz kucaginiza insallah belirtileriniz nelerdi

Hayırlı olsun canımmmm reglin gecikmişmiydi testinin fotoğrafını paylaşabilir misin birde lütfen

Saglikla alirsiniz kucaginiza insallah belirtileriniz nelerdi
Teşekkür ederim aminnnregl gecikmesi yaşadım gecikmeden bir kaç gün sonra test yaptım evde aynı gün 4 test hepsi pozitif verdi ama inanmadım sonra bir kaç gün daha bekledim kan testi verdim o şekilde öğrendim.

Hayırlı olsun canımmmm reglin gecikmişmiydi testinin fotoğrafını paylaşabilir misin birde lütfen
Teşekkür ederim regl gecikmesi oldu evet aynı gün 4 test yaptım 4üde pozitif çıktı ama inanamadım çünkü yalancı pozitif veriyor denilen markaları almışım bir kaç gün daha bekledim kan testi verdim öyle netleşmiş oldu bu 3ünün fotoğrafı var

Eklentiler

• 1000127872.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 80
Belirtilrriniz neydi acaba

Merhaba canım kaç gün gecikti reglin benim de 1 gün geçti daha ama günlerden adet ağrısı çekiyorum normalde hiç ağrım olmazdı senin tam belirtiler nelerdi

Merhaba canım kaç gün gecikti reglin benim de 1 gün geçti daha ama günlerden adet ağrısı çekiyorum normalde hiç ağrım olmazdı senin tam belirtiler nelerdi
Benim şu an yaklaşık 10 gün geçti doktora gitmedim henüz, tek belirtim regl gecikmesiydi gecikmeden 3 4 gün sonra yaptım evde gebelik testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…