- Konu Sahibi kubragocer
-
En son 20 gün gecikmeyle ve negatif kan testiyle regl olmuştum, bu sefer 4.gün henüz biraz daha zaman geçsin diye beklemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdığımda ya da regl de olurdam haberdar edeceğim buradanValla ben iki ay önce 4 farklı markada gördüm geciktim negatif çıktı o yüzden pozitif çıkan gerçekten bile pozitifse inanmam zaman alıyor. Ama sizde var gibi geldi bana çizgilerde belirgin zaten. En iyisini yaparsınız inşallah güzel haberler alırsınız benide haberdar edin
Memnun olurum sağolun. İnşallah istediğiniz güzel haberi alırsınızEn son 20 gün gecikmeyle ve negatif kan testiyle regl olmuştum, bu sefer 4.gün henüz biraz daha zaman geçsin diye beklemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdığımda ya da regl de olurdam haberdar edeceğim buradan
Bugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükürMemnun olurum sağolun. İnşallah istediğiniz güzel haberi alırsınız
Gözünüz aydınBugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükürhaber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin
Yaaa çok sevindimBugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükürhaber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin
Çok teşekkür ederim aminnnGözünüz aydınsağlıkla gelsin inşallah
Aminnn çok teşekkür ederimmYaaa çok sevindimsağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bu ay başıma olur inşallah dua edin
Saglikla alirsiniz kucaginiza insallahBugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükürhaber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin
Hayırlı olsun canımmmm reglin gecikmişmiydi testinin fotoğrafını paylaşabilir misin birde lütfenBugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükürhaber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin
Teşekkür ederim aminnnSaglikla alirsiniz kucaginiza insallahbelirtileriniz nelerdi
Teşekkür ederimHayırlı olsun canımmmm reglin gecikmişmiydi testinin fotoğrafını paylaşabilir misin birde lütfen
Beta kacla ogrendinizTeşekkür ederim aminnnregl gecikmesi yaşadım gecikmeden bir kaç gün sonra test yaptım evde aynı gün 4 test hepsi pozitif verdi ama inanmadım sonra bir kaç gün daha bekledim kan testi verdim o şekilde öğrendim.
Belirtilrriniz neydi acabaTeşekkür ederimregl gecikmesi oldu evet aynı gün 4 test yaptım 4üde pozitif çıktı ama inanamadım çünkü yalancı pozitif veriyor denilen markaları almışım bir kaç gün daha bekledim kan testi verdim öyle netleşmiş oldu bu 3ünün fotoğrafı var
Beta hcg değeri 351 ile öğrendim. Sonra kontrole gitmedim çünkü 1500lerden önce bebeği görmek mümkün değilmi usg de bakalım sağlıkla kolaylıkla sürenin dolmasınu bekliyorumBeta kacla ogrendiniz
Belirti regl gecikmesiydi, birde regl olacak gibi ağrılarım vardı hala da varBelirtilrriniz neydi acaba
Hayrliwiyla insallah bende kan verdim ogleden sonra insallah sonuc cikarBeta hcg değeri 351 ile öğrendim. Sonra kontrole gitmedim çünkü 1500lerden önce bebeği görmek mümkün değilmi usg de bakalım sağlıkla kolaylıkla sürenin dolmasınu bekliyorum
Merhaba canım kaç gün gecikti reglin benim de 1 gün geçti daha ama günlerden adet ağrısı çekiyorum normalde hiç ağrım olmazdı senin tam belirtiler nelerdiTeşekkür ederimregl gecikmesi oldu evet aynı gün 4 test yaptım 4üde pozitif çıktı ama inanamadım çünkü yalancı pozitif veriyor denilen markaları almışım bir kaç gün daha bekledim kan testi verdim öyle netleşmiş oldu bu 3ünün fotoğrafı var
Hayrliwiyla insallah bende kan verdim ogleden sonra insallah sonuc cikar
İnşaallah gönlünüze göre olsun sonuçhaberdar edin benide
Benim şu an yaklaşık 10 gün geçti doktora gitmedim henüz, tek belirtim regl gecikmesiydi gecikmeden 3 4 gün sonra yaptım evde gebelik testiniMerhaba canım kaç gün gecikti reglin benim de 1 gün geçti daha ama günlerden adet ağrısı çekiyorum normalde hiç ağrım olmazdı senin tam belirtiler nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?