V vetekd Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2025 148 47 13 27 25 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vetekd #21 asmalikonak .!.: Belirtileriniz varmiydi varsa nelerdi Genişletmek için tıkla... Adetten 2 gün önce sabah bulantısı ve göğüs ucu ağrısı oldu bende. Adet günü adet olacak gibi ağrı. Adet belirtisinden farkı neredeyse yoktu ağrının. Sabah kusmaları beni şüpheye düşürdü.
asmalikonak .!.: Belirtileriniz varmiydi varsa nelerdi Genişletmek için tıkla... Adetten 2 gün önce sabah bulantısı ve göğüs ucu ağrısı oldu bende. Adet günü adet olacak gibi ağrı. Adet belirtisinden farkı neredeyse yoktu ağrının. Sabah kusmaları beni şüpheye düşürdü.
I Islakdamdaki kedi Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2016 103 18 98 27 13 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vetekd #22 Merhabalar benimde adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı. Fakat tüm belirtiler var anlamadım. Şuan adetime 4 gün kaldı bakalım neler olacak
Merhabalar benimde adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı. Fakat tüm belirtiler var anlamadım. Şuan adetime 4 gün kaldı bakalım neler olacak