Erken gebelik testi

sozeray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
4
1
1
32
Merhaba arkadaşlar, bugün regl olmam gerekirken olmadım. Erken gebelik testi alıp yaptım sonuç resimde göründüğü gibi çıktı, hamile olabilir miyim? 4-5 gün bekleyip kan testi mi vereyim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_8667.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
Çizgi görünüyor maşallah , testin markası güvenilir mi bilmiyorum ama kan verip netleştirin derim bende

Merhabalar ben 14 mayıs'ta adet oldum en son 20 haziranda idrar testi yaptım 3 tane 3 de pozitif çıktı kan verdim 23 de negatif çıktı ama halen adet olmadim ve belirtiler var bende daha sonradan beta yükselebilir mi acaba

kızlar selamlar, tam yumurtlama dönemimde 1 kez korunmasız ilişkiye girdik eşimle, adetime 5 gün var. 2 gün önce bu testi yaptım sanki 2 çizgi yarım gibi, varla yok arası çıktı gibi. Dün sabah ilk idrarla yaptım bu sefer sadece tek çizgi çıktı.

ama adetime 1 hafta kala normalde göğüslerim vs acır adet belirtileri yaşarım hala yaşamadım acaba ilk silik çizgi, ertesi güne tek çizgi çıkması neden olur? yine yapıcam tabi yarın sabah ya da ilerleyen günlerde test ama garip geldi tabi

b
benim sesimi duyan yok muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…