behiya Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2025 181 74 13 28 9 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vejeff #41 Bbmedine .!.: Ben 1.5 yıldır istiyorduk doktorlara gittigimde sorunun yok dedi bilmiyorum Allahın taktiriyle oldu çünkü çok doktora gitmiştim olması için Genişletmek için tıkla... Anladım canım senin adına çok sevindim herhangi bir takviye kullandın mı
Bbmedine .!.: Ben 1.5 yıldır istiyorduk doktorlara gittigimde sorunun yok dedi bilmiyorum Allahın taktiriyle oldu çünkü çok doktora gitmiştim olması için Genişletmek için tıkla... Anladım canım senin adına çok sevindim herhangi bir takviye kullandın mı
B Bbmedine Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2024 21 3 1 19 10 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi vejeff #42 behiya .!.: Anladım canım senin adına çok sevindim herhangi bir takviye kullandın mı Genişletmek için tıkla... Yok hiç kullanmadım adetliyken testlerime bakmışlardı orda bi kaç testim yüksek çıktı ilaç kullanmıştım
behiya .!.: Anladım canım senin adına çok sevindim herhangi bir takviye kullandın mı Genişletmek için tıkla... Yok hiç kullanmadım adetliyken testlerime bakmışlardı orda bi kaç testim yüksek çıktı ilaç kullanmıştım