• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Güzel günlerde giysin inşAllah hepsi çok güzel ;) @neslihanssss
Seninde gözün aydın canım artık keyfini sürebilirsin hamileliğin , stresli zamanı atlatmışın :) @so sorrir

Hay maşallah :) güle güle giyin inşallah :) bizde kalp atışını duyduk :))

Ohhh hamd olsun canimcim simdi 4 aya kadar dikkat et gerci 9 ay dikkat etde ilk 4 ay cok onemli bol bol muz ye incir ye suan tazesi yok kurusunu ye kocaman olsun minnakimiz

Güzel günlerde giysin inşAllah hepsi çok güzel :KK66: @neslihanssss
Seninde gözün aydın canım artık keyfini sürebilirsin hamileliğin , stresli zamanı atlatmışın :) @so sorrir

Edammm habire sorire diodum hadi artik sira sende ins guzel haberlerini beklioruz heyyyyy topikteki hatunlar Allah gobuslerinize bebidlerinizi dusursun hemencik amin :)

Tamam canımcım :) pek incir sevmem ama muz yerim :) @neslihanssss cım. 102atıyormuş. İnşallah normale döner daha küçük mü acaba ondan mı ki

İşte kıxlar :)

Eklentiler

• IMG_20160202_134946.webp
    IMG_20160202_134946.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 108
kürtajdan sonra ilk defa dün adet oldum bir halsizlik yaptı ama neden böyle oldum bilmiyorum. 9da kafam yastıkta iki gündür. şuan kafam karışık ama 2 -3 ay ara vermeyi planlıyorum

@neslihansss canım aldıgın o ciciler pek bi güzel..allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..

@befer cim, belki bu durumun normaldir.. halsizlik yani.. zaten kürtaj sonrası sanırım bır ıkı ay beklemeyı öneriyorlar diye biliyorum.. hayırlısı olsun canım,dualarımız senınle...

benımde bu ay son denemem.. gelecek hafta regl günüm.. yaklasık 7 gün gibi bişi kaldı.. eger gebe kalamadıysam, sadece kist üzerine uzmanlaşmış bir doktor buldum baska bir ilde..oraya gıdıp baktıracagım kendıme..ameliyat der gibi geliyor ama hayırlısı bakalım..

kürtajdan sonra ilk defa dün adet oldum bir halsizlik yaptı ama neden böyle oldum bilmiyorum. 9da kafam yastıkta iki gündür. şuan kafam karışık ama 2 -3 ay ara vermeyi planlıyorum
oldunmu ben hala olmadım ya 50 günü geçti 40 gün az az kanam sürdü

oldunmu ben hala olmadım ya 50 günü geçti 40 gün az az kanam sürdü
5OCAKTA kürtaj olmştum 3şubatta oldu ama ayın 1 den beri halsizlik var çok ıfak lekelenme oldu hiç böyle olmazdım.
benim 15ocaka kadar lekelenmem sürdü sonrasında geçti
herhalde normal döngüme kavuştum hamilelikten öncede 6/7 sinde filan olurdum her ay
doktora göründün mü ne diyor bende uzak tarihte bekliyordum

5OCAKTA kürtaj olmştum 3şubatta oldu ama ayın 1 den beri halsizlik var çok ıfak lekelenme oldu hiç böyle olmazdım.
benim 15ocaka kadar lekelenmem sürdü sonrasında geçti
herhalde normal döngüme kavuştum hamilelikten öncede 6/7 sinde filan olurdum her ay
doktora göründün mü ne diyor bende uzak tarihte bekliyordum

daha ben dönemedim ne zaman olucamı da bilmiyorum aralık 15 de kürtaj oldum hala tık yok

Kizlar merhaba size birsey danisicam. Cok mantiksiz olucak farkindayim ama tecrubelerinize ihtiyacim var. Daha once prez. İle korundugu halde hamile kalan tanidiklariniz, yakinlariniz var mi? Nisanlimla prez. İle iliski yasadik bu ay 38. Gundeyim ama adetim henuz gelmedi. Degisik bir agrim ve hic olmadigi sekilde sanko goguslerimde sislik var ama emin degilim. 2 aydir zaten adetim hep 36,37 gunde geldi. Test yapmaya da korkuyorum cunku istenmeyen bir gebelik olucak. Sizce telaslanmam icin bir sebep var mi? Butun anne olmaya calisan arkadaslarimin affina siginarak bu sacma soruyu soruyorum ama paranoyaklik var bende biraz :(

@neslihansss canım aldıgın o ciciler pek bi güzel..allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..

@befer cim, belki bu durumun normaldir.. halsizlik yani.. zaten kürtaj sonrası sanırım bır ıkı ay beklemeyı öneriyorlar diye biliyorum.. hayırlısı olsun canım,dualarımız senınle...

benımde bu ay son denemem.. gelecek hafta regl günüm.. yaklasık 7 gün gibi bişi kaldı.. eger gebe kalamadıysam, sadece kist üzerine uzmanlaşmış bir doktor buldum baska bir ilde..oraya gıdıp baktıracagım kendıme..ameliyat der gibi geliyor ama hayırlısı bakalım..

Sagol canimcim oglus cok iyi hamdolsun yuzunu renkli ultrasonda net gorduk darisi sizlerin basina hatunlar :)

Kizlar merhaba size birsey danisicam. Cok mantiksiz olucak farkindayim ama tecrubelerinize ihtiyacim var. Daha once prez. İle korundugu halde hamile kalan tanidiklariniz, yakinlariniz var mi? Nisanlimla prez. İle iliski yasadik bu ay 38. Gundeyim ama adetim henuz gelmedi. Degisik bir agrim ve hic olmadigi sekilde sanko goguslerimde sislik var ama emin degilim. 2 aydir zaten adetim hep 36,37 gunde geldi. Test yapmaya da korkuyorum cunku istenmeyen bir gebelik olucak. Sizce telaslanmam icin bir sebep var mi? Butun anne olmaya calisan arkadaslarimin affina siginarak bu sacma soruyu soruyorum ama paranoyaklik var bende biraz :KK43:

Ah kardesim keske nefsinize hakim olsaydiniz evlenmeden bunun olmasi ailen icin cok uzucu haaaa hamileysende kader kismet isi zaten hamile olmasanda hakkinizda en hayirlisi biran once evlenmek

Back
X