- Emoji Skoru
- 414
- Puanlar
- 103
nası başarıyorsun bizde taktik alırız artık
![]()
Ilk kendime cok baktim sonra ilk dogan cocuguma ahahaha saka bi yana bilmiomki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası başarıyorsun bizde taktik alırız artık
![]()
Ilk kendime cok baktim sonra ilk dogan cocuguma ahahaha saka bi yana bilmiomki![]()
Kizlar bakin pasama :)))
Maşallah ya :)) büyümüş kerata :)))) maşallah maşallah çok tatlı. :) çirkin şey :) eyvah eyvah :) bakalım bizimki kime benzicek Allahın izniyle :)
@neslihansss canım masallah oğlusun pek bi tatlı...sağlıkla kucaklaşın inşallah..darısı başımıza :)
benim bu ay da olmadı ne yazıkki.. cumartesi için randevu aldım, buradan başka bir ildeki doktora gideceğim.. hayırlısı bakalım o ne diyecek?
Merhaba kızlar bana bir yardımcı olabilir misiniz ? 12 gün önce bir ilişkim oldu dikkatlide olduk bir sıkıntı olması zor birde bu ayın ortasında ella kullanmıştım reglim bugün itibariyle 9 gün gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bu gebelik mi ella yan etkisi mi başka bir şey olabilir mi aklımda deli sorular nolur bir yardım edin bana ne zaman kullanılır bu erken gebelik testleri en doğru sonucu verir ? Şimdiden teşekkürler
kızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana![]()
kızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana![]()
Test yapmadan bilemezsin cnm yap bence bu arada ister kizin ister darilin zina yoluyla hamilelik sorulari sormayin bu topikte kimsenin gunahini ogrenmek istemiyorum lutfen kimliginizde yazan dini islam bolumune sadik kalin Allahtan korkun lutfen cehennem azabi cok cetin Allah herkese hepimize hid0ayet versin inanin boyle rahat insanlari gordukce hevesim heycanim kacio topige giresim gelmio
KUSURA BAKMA CANIMcanım yanlış kişiyi alıntı yapıp cevaplamışsın
KUSURA BAKMA CANIM![]()
@fatmaTNA bilmez miyim, bende hep aynılarını yaşadım :/ ama iki gün gecikti demişsin, pozitif ihtimali var.. ya da totem yap, yarın sabaha kadar olmazsan test yapar sonucu öğrenirsin.. ben bazen totem yapıyorum da heyecanımı korkumu bastırmak için :))
Yok kuzum fatmaya cevap verdim sonrada bidaha ugrasmak istemedim ordan devam ettimcanım yanlış kişiyi alıntı yapıp cevaplamışsın