• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Merhaba kızlar bana bir yardımcı olabilir misiniz ? 12 gün önce bir ilişkim oldu dikkatlide olduk bir sıkıntı olması zor birde bu ayın ortasında ella kullanmıştım reglim bugün itibariyle 9 gün gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bu gebelik mi ella yan etkisi mi başka bir şey olabilir mi aklımda deli sorular nolur bir yardım edin bana ne zaman kullanılır bu erken gebelik testleri en doğru sonucu verir ? Şimdiden teşekkürler

@neslihansss canım masallah oğlusun pek bi tatlı...sağlıkla kucaklaşın inşallah..darısı başımıza :)

benim bu ay da olmadı ne yazıkki.. cumartesi için randevu aldım, buradan başka bir ildeki doktora gideceğim.. hayırlısı bakalım o ne diyecek?

@neslihansss canım masallah oğlusun pek bi tatlı...sağlıkla kucaklaşın inşallah..darısı başımıza :)

benim bu ay da olmadı ne yazıkki.. cumartesi için randevu aldım, buradan başka bir ildeki doktora gideceğim.. hayırlısı bakalım o ne diyecek?

Allah razi olsun bitanem en yakin zamanda darisi basina ins suan ultrason resmini sevip duruyorum Allahu teala kucagimiza almadan bu buyuk sevgiyi nasilda veriyor dogsada mincirsak totem yaptim bu topikte boş göbüş kalmicak insaAllah :)

Merhaba kızlar bana bir yardımcı olabilir misiniz ? 12 gün önce bir ilişkim oldu dikkatlide olduk bir sıkıntı olması zor birde bu ayın ortasında ella kullanmıştım reglim bugün itibariyle 9 gün gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bu gebelik mi ella yan etkisi mi başka bir şey olabilir mi aklımda deli sorular nolur bir yardım edin bana ne zaman kullanılır bu erken gebelik testleri en doğru sonucu verir ? Şimdiden teşekkürler

merhaba,
anlattıgınıza göre ilişki gününüz ile olası regl gününüz arasında 3 gün var.. yani ovulasyon gününü geçirmiş olarak ilişkiye girmişsiniz.. bu durumda gebe kalma şansınız pek yok..
erken gebelik testi genelde , olası regl gününden bir iki gün önce kullanıldıgında ya da olası regl günü kullanıldıgında pozitif- negatıf sonuc verse de, şahsen ben bu testlere pek güvenmediğimi bu forumda daha önce de belirtmiştim.
ella konusuna gelince; kullandıgınız ılaç nedir bilmiyorum. o yuzden yan etkisi konusunda bır sey soyleyemeyecegım.
gebe olup olmadıgınızı öğrenmenin bence en kesin yolu; sağlık ocagına gidip bir kan tahlili yaptırmanız.. umarım sonuç gönlünüzden geçtiği gibi olur....

kızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana :KK14:

kızlar merhaba. adet günüme 6gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti. şuan adetim 2 gün geçti. yumurtlama günümüde takip ettik. bu ay çalıştık. Stres oldum son 1 hafta eşimle bazı sebeplerden dolayı kavga ettik. acaba ondan mı gecikti adetim. şimdi test yapmaya da korkuyorum. yardımcı olun bana :KK14:

bence çok kafanda kurma yumurtlama günü falan hikaye ben düşündüğüm gün değil beklemediğim ay hamile kalmıştım.streste adet gününü geciktiriyor

Test yapmadan bilemezsin cnm yap bence bu arada ister kizin ister darilin zina yoluyla hamilelik sorulari sormayin bu topikte kimsenin gunahini ogrenmek istemiyorum lutfen kimliginizde yazan dini islam bolumune sadik kalin Allahtan korkun lutfen cehennem azabi cok cetin Allah herkese hepimize hid0ayet versin inanin boyle rahat insanlari gordukce hevesim heycanim kacio topige giresim gelmio

Test yapmadan bilemezsin cnm yap bence bu arada ister kizin ister darilin zina yoluyla hamilelik sorulari sormayin bu topikte kimsenin gunahini ogrenmek istemiyorum lutfen kimliginizde yazan dini islam bolumune sadik kalin Allahtan korkun lutfen cehennem azabi cok cetin Allah herkese hepimize hid0ayet versin inanin boyle rahat insanlari gordukce hevesim heycanim kacio topige giresim gelmio

canım yanlış kişiyi alıntı yapıp cevaplamışsın

sinirlenmiş kızmış kuzum, cevaplarken yanlış yapmış :) @neslihanssss
haklısın ama, dogru dıyorsun..bu şekilde hareket edip, buraya yazmasın kimse..

geçenlerde test yaptırmaya özel kliniğe kan vermeye gittim, yanımda duran kadın da kan verecektı.. ama kürtaj için.. neymiş 3. cocukmuş, 2 tane yetermiş.. 3. ye gerek yokmuş.. ben gebe kalmaya çalışıyorum kımılerı de böyle yapıyor.. bilemiyorum, şahsen ben çok üzüldümm :( kanımı alan bayanla bıraz çekiştirdik arkasından o bayanın valla :) sonra da kanımı alan bayanın da yıllar önce benım gıttıgım kadın dogum doktoruna gıtmış, bebegı olmuyor dıye sonra ıkızlerı olmuş.. tesaduf ya :)

bu arada @fatmaTNA , günün gecikti ise test yapabılırsın, beklemene gerek yok bence.. Hayırlısı Allah'tan ;)

@serdil6109 KORKUYORUM CANIM YA HEP NEGATİF CIKTI. ŞİMDİDE OYLE OLACAK DŞYE YAPMAK TA İÇİMDEN GELMİYO :KK42:

@fatmaTNA bilmez miyim, bende hep aynılarını yaşadım :/ ama iki gün gecikti demişsin, pozitif ihtimali var.. ya da totem yap, yarın sabaha kadar olmazsan test yapar sonucu öğrenirsin.. ben bazen totem yapıyorum da heyecanımı korkumu bastırmak için :))

@fatmaTNA bilmez miyim, bende hep aynılarını yaşadım :/ ama iki gün gecikti demişsin, pozitif ihtimali var.. ya da totem yap, yarın sabaha kadar olmazsan test yapar sonucu öğrenirsin.. ben bazen totem yapıyorum da heyecanımı korkumu bastırmak için :))
:KK9:bravo valla bu iyimiş. Bakalım nasip kısmet ya

Back
X