• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Canım çok teşekkür ederim :-* Valla çok istiyorum yani bi minnak bebişim olsun benim de. :) Eczanede arayacağım ya da kendimi acilde beta-hcg yaptırırken de bulabilirim bilmiyorum :KK70: Sonucu bildiririm Allah'ın izniyle :KK66: Sevgiyle kal teşekkürler tatlım.
Yap kız sende :) testkolik olduk inan ya. Acilde isteyince yapıolarmı?

Kizlar bata 8 gun var test yapsam cikar mi sizce yaa acil ogrenmem lazim

Canım çok teşekkür ederim :-* Valla çok istiyorum yani bi minnak bebişim olsun benim de. :) Eczanede arayacağım ya da kendimi acilde beta-hcg yaptırırken de bulabilirim bilmiyorum :KK70: Sonucu bildiririm Allah'ın izniyle :KK66: Sevgiyle kal teşekkürler tatlım.

Erken gebelik testi mi yaptigin yoksa normal testlerden mi canim benim 8 gun var bata ogrenmek istiyorum yaaa

Erken gebelik testi mi yaptigin yoksa normal testlerden mi canim benim 8 gun var bata ogrenmek istiyorum yaaa

Ben 7 gun once yaptim cikmadi sandim meger varmis ama varsada erkn oldundan cikmayabilir @so sorrir hadi yap artik varsa kesin cikar catlicm meraktan ikimizde hamis olalim :D

Ay ne güzel olur yaptım kıx :) bekliyorum şuan ay bakamicam banyoda bıraktım :) 2dkikaya bakıcam

Ayyyiiii catlicam meraktan bak isiga tut bazen cok ama cok silik cikio yaz cvbini

İşte sonuç :KK17::KK61:

Eklentiler

• IMG_20150914_174353.webp
    IMG_20150914_174353.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 522
Bize de yaz. Merak ederim :KK66:
Hafif cozgi var gibi geldi bana. Sen yakindan goruyr musun?
20150914_180000.webp

Tekrar cekip atsana baska yerde daha belli olan bi yerde cnm

Ayyi catlicam zaten azcikta olsa varsa olmayan sey cikmaz vardir ins ya

Back
X