• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Nasip olurda simdikinide kucagima alirsam diger kuzular destek oglum bezini verirmisin kizim islak mendilini verirmisin oyle bide hissedermis gibi kizimi buyuk abdestte kendi yikamasini ogretim hamileliklerim kotu gecio zor olmasin dedim bu ay ogrettim bu ay hamile kaldim :D aptala malum oldu diyelim :D

Evet canim 3. Cocumda bile cok gencim daha millet bu yasta evlenip yeni doguruo arkadas oldular bana esim pesimi birakmadi celdi gonlumu erkenden evlendik :KK70: iyikide evlenmisiz cok mutluyuz hamdolsun
Maaşallah önemlı olan mutlu olmak zaten. Biz çocuklarla ugrasırken sen çocuklarını buyutus rahat olacaksın ne guzel bende 27 yasındayım ilk çocuk için ugrasıyoruz

Nasip olurda simdikinide kucagima alirsam diger kuzular destek oglum bezini verirmisin kizim islak mendilini verirmisin oyle bide hissedermis gibi kizimi buyuk abdestte kendi yikamasini ogretim hamileliklerim kotu gecio zor olmasin dedim bu ay ogrettim bu ay hamile kaldim :KK70: aptala malum oldu diyelim :KK70:
:D içine doğmuş. ayy super yardımcılarında var ohh miss vallaa :)))))

Yaa benim de öyleeee ay inşallah hamileyimdir yaaa :)

Allah bağışlasın maşallah ben ilk bebeğine hamilesin sanıyordum senii :))))

Yok bitanm 5 yildir yalvario esim ve kayinvalidem hocalarda hakka giriyorsun maddi ve manevi bukadar iyi durumdayken yapmaman yanlis dediler kabul ettim sonunda :)

so sorrir test yapacaktın noldu? Merak ettim

so sorrir test yapacaktın noldu? Merak ettim
Kararsız kaldım ama yapıcam galiba :)) temizlik yapıyorum canım mola verdim. Neslihans'a çok sevindim. İnşallah bizde güzel haberler alırız bende onun ilk çocuğu zannediyordum. :)

Maaşallah önemlı olan mutlu olmak zaten. Biz çocuklarla ugrasırken sen çocuklarını buyutus rahat olacaksın ne guzel bende 27 yasındayım ilk çocuk için ugrasıyoruz
Bende 23yaşındayım aralıkta 24olucam nasipse eşim istiyor. Yumurtlama zamanını denk getirdik. Bikaç gün öncesini de değerlendirdik. Bekliyoruz ya bakalım nasip iste. İnşallah olur.

Bacılar bu ne? :D Adetime 6 gün var. Mide bulantım aşırı olunca şeytana uyup gidip test yaptım. Testte 4 gün önce yapın dedi. Ben de merakıma yenildim :D İlkin 1-2 yazdı ve şu alttaki yuvarlaktaki gibi bişi çıktı. Lavabodan çıkarken de bu resimdeki hali aldı. Hatalı mı bu? İki saniyelik de olsa hamilelik duygusunu yaşadım, güzel bir his tavsiye ederim :P :D

Eklentiler

• IMG_20150914_155455.webp
    IMG_20150914_155455.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 807
Bacılar bu ne? :KK70: Adetime 6 gün var. Mide bulantım aşırı olunca şeytana uyup gidip test yaptım. Testte 4 gün önce yapın dedi. Ben de merakıma yenildim :KK70: İlkin 1-2 yazdı ve şu alttaki yuvarlaktaki gibi bişi çıktı. Lavabodan çıkarken de bu resimdeki hali aldı. Hatalı mı bu? İki saniyelik de olsa hamilelik duygusunu yaşadım, güzel bir his tavsiye ederim :p :KK70:

Aynisini kullandim fos canim bu testler :) git 5 liralik al varsa cikio valla :D ama bu test bozuk kuzum

Hayallerimin yıkıldığına mı yanayım giden 30 liraya mı :KK70: 6 gün kala çıkar mı o 5 liralıklarda? Canım güvendiğin bir test var mı? Bana kal geldi şuan :KK70:

Benim 7 gün once cikti cnm suan 3,5 haftalik hamileyim bundan al canim

Eklentiler

• IMG_20150914_104654.webp
    IMG_20150914_104654.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 585
  • IMG_20150914_095109.webp
    IMG_20150914_095109.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 507
Ama varya bu testi yapanlari sikayet etmek lazim sorunlu bu test insanlari kazikliolar

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakayım bundan da alayım. Ayarım şaştı yeminle.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakayım bundan da alayım. Ayarım şaştı yeminle.

Hadi al 4 saat idrarini tut ve testi yap ama bekle 2 3 dakika ısiga felan tut ilk yaptimda yok sandim meger varmis bayram sekerimiz oldu pitircik hadi haberlerini bekliorum

Canım çok teşekkür ederim :-* Valla çok istiyorum yani bi minnak bebişim olsun benim de. :) Eczanede arayacağım ya da kendimi acilde beta-hcg yaptırırken de bulabilirim bilmiyorum :D Sonucu bildiririm Allah'ın izniyle ;) Sevgiyle kal teşekkürler tatlım.

Back
X