Erken gebelik testi

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kizlarrr Günaydın biraz once erken gebelik testi yaptim sonuc TEK ÇİZGİ normal gebelik testi yapsaydim adetin gecmesini beklerdim ama bu erken gebelik testi olduğundan adete 1 hafta kala yaptim sat 15 ağustos yuzde 99.0 dogru sonuc yazıyor ustunde o zaman kesin gebelik yok degil mi ayrica ne hikmetse bunu tam yapamadim salladim testi iyice dagilsin diyene hakla hizmet bilmiyorum o anki psikoloji ama onunla hic alakası yoktur herhalde

canım bende erken gebelik testi yapmıştım ama adetim 1 gün geçtiğinde yapmıştım. hemen görünmüştü. Biraz daha bekle istersen

Canım seni boş yere umutlandırmak istemem ama ben reglim geçtikten sonra yaptım onda bile erken gebelik testi tek çıktı öbür 5 tllik testlwrde iki gün sonra damlatır damlatmaz kıpkırmızı çizgi oldu.. bir hafta da çok erken bu arada bence.. rabbim tez zamanda hayırlı haberi almayı nasip etsin :)

selam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesef 16 ağustos adet oldum 24 ağustos dr. gittim yumurtam 11 mm idi 31 ağustos tekrar gittim çatlamış dedi 3 gün beraberlik dedi tahminim 30 ağustos çatladı 29 - 31 ağustos beraberlik oldu yumurta 24 saat sperm 72 saat yaşar mantığı ile şimdi bekliyorum adetime 7 gün var ve çok sabırsızım ohhh sizinle paylaştım rahatladım sizce test yapayım mı?

canım bence gününü bekle istersen daha çıkmayabilir. Allah gönlüne göre versin canım

erken biraz daha bekle, canım hayalkırıklığı yaşama

allah tez zamanda sana bir bebek versin sağlıklı bir bebiş inşallah :)

Cnm eczaneler bile vermiyo bzn normalini tavsiye edyor bazn yok cikablyms

Bide markasi ne

canım bende erken gebelik testi yapmıştım ama adetim 1 gün geçtiğinde yapmıştım. hemen görünmüştü. Biraz daha bekle istersen
Sabah görünce zaten suratim 5 karis oldu esimde yanımdaydı birlikte heyecanla bekledik tek cizgiyi görünce yine canım sıkıldı suratimi astım birde ilk idrardan sonra daha makineye zor tenas etmisken benim cok bilmiş esim yere koymadan aldi salladi makineyi bu bozuk dedi beni çıldırttı acaba ondan yanlis sonuc vermis olabilir mi

Yaaa kuzum gordumE="Beratnisa, post: 48007050, member: 778186"]Bide markasi ne[/QUOTE]
gordum. Bak benim testte tek cizgi cikti bu ayda olmadi herhalde sansimiza artik dailly monts mu ne one benzer biseydi testin markasi erken gebelik testi

Offf beklemek degil mi insanin canini sıkan yapacak birsey yok bekleyecegiz ama nasil onu bilmiyorum ne zor birsey ya
Bende aynıydım canım zor oluyor beklemek ama yapacak birşey de yok ki. İnşallah güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…