- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
canım bende erken gebelik testi yapmıştım ama adetim 1 gün geçtiğinde yapmıştım. hemen görünmüştü. Biraz daha bekle istersenKizlarrr Günaydın biraz once erken gebelik testi yaptim sonuc TEK ÇİZGİ normal gebelik testi yapsaydim adetin gecmesini beklerdim ama bu erken gebelik testi olduğundan adete 1 hafta kala yaptim sat 15 ağustos yuzde 99.0 dogru sonuc yazıyor ustunde o zaman kesin gebelik yok degil mi ayrica ne hikmetse bunu tam yapamadim salladim testi iyice dagilsin diyene hakla hizmet bilmiyorum o anki psikoloji ama onunla hic alakası yoktur herhalde
canım bence gününü bekle istersen daha çıkmayabilir. Allah gönlüne göre versin canımselam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesef16 ağustos adet oldum 24 ağustos dr. gittim yumurtam 11 mm idi 31 ağustos tekrar gittim çatlamış dedi 3 gün beraberlik dedi tahminim 30 ağustos çatladı 29 - 31 ağustos beraberlik oldu yumurta 24 saat sperm 72 saat yaşar mantığı ile şimdi bekliyorum adetime 7 gün var ve çok sabırsızım ohhh sizinle paylaştım rahatladım sizce test yapayım mı?
selam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesef16 ağustos adet oldum 24 ağustos dr. gittim yumurtam 11 mm idi 31 ağustos tekrar gittim çatlamış dedi 3 gün beraberlik dedi tahminim 30 ağustos çatladı 29 - 31 ağustos beraberlik oldu yumurta 24 saat sperm 72 saat yaşar mantığı ile şimdi bekliyorum adetime 7 gün var ve çok sabırsızım ohhh sizinle paylaştım rahatladım sizce test yapayım mı?
amin cümlemize inşallahcanım bence gününü bekle istersen daha çıkmayabilir. Allah gönlüne göre versin canım
9 yıllık evliyim artık sabırsızlık hat safhada o yüzden ama beklemek en doğrusuerken biraz daha bekle, canım hayalkırıklığı yaşama
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım bence gününü bekle istersen daha çıkmayabilir. Allah gönlüne göre versin canım
allah tez zamanda sana bir bebek versin sağlıklı bir bebiş inşallah :)Kizlarrr Günaydın biraz once erken gebelik testi yaptim sonuc TEK ÇİZGİ normal gebelik testi yapsaydim adetin gecmesini beklerdim ama bu erken gebelik testi olduğundan adete 1 hafta kala yaptim sat 15 ağustos yuzde 99.0 dogru sonuc yazıyor ustunde o zaman kesin gebelik yok degil mi ayrica ne hikmetse bunu tam yapamadim salladim testi iyice dagilsin diyene hakla hizmet bilmiyorum o anki psikoloji ama onunla hic alakası yoktur herhalde
Cnm eczaneler bile vermiyo bzn normalini tavsiye edyor bazn yok cikablymsKizlarrr Günaydın biraz once erken gebelik testi yaptim sonuc TEK ÇİZGİ normal gebelik testi yapsaydim adetin gecmesini beklerdim ama bu erken gebelik testi olduğundan adete 1 hafta kala yaptim sat 15 ağustos yuzde 99.0 dogru sonuc yazıyor ustunde o zaman kesin gebelik yok degil mi ayrica ne hikmetse bunu tam yapamadim salladim testi iyice dagilsin diyene hakla hizmet bilmiyorum o anki psikoloji ama onunla hic alakası yoktur herhalde
Bide markasi neKizlarrr Günaydın biraz once erken gebelik testi yaptim sonuc TEK ÇİZGİ normal gebelik testi yapsaydim adetin gecmesini beklerdim ama bu erken gebelik testi olduğundan adete 1 hafta kala yaptim sat 15 ağustos yuzde 99.0 dogru sonuc yazıyor ustunde o zaman kesin gebelik yok degil mi ayrica ne hikmetse bunu tam yapamadim salladim testi iyice dagilsin diyene hakla hizmet bilmiyorum o anki psikoloji ama onunla hic alakası yoktur herhalde
Sabah görünce zaten suratim 5 karis oldu esimde yanımdaydı birlikte heyecanla bekledik tek cizgiyi görünce yine canım sıkıldı suratimi astım birde ilk idrardan sonra daha makineye zor tenas etmisken benim cok bilmiş esim yere koymadan aldi salladi makineyi bu bozuk dedi beni çıldırttıcanım bende erken gebelik testi yapmıştım ama adetim 1 gün geçtiğinde yapmıştım. hemen görünmüştü. Biraz daha bekle istersen
Aminn kuzum hepimize insallahallah tez zamanda sana bir bebek versin sağlıklı bir bebiş inşallah :)
Ne gelirse basima bu aceleciligimden geliyor zatenerken biraz daha bekle, canım hayalkırıklığı yaşama
rabbim sevindirsin seni canım bayram üstü , çifte bayram olsun sana inşallah ve bizede9 yıllık evliyim artık sabırsızlık hat safhada o yüzden ama beklemek en doğrusu
Offf beklemek degil mi insanin canini sıkan yapacak birsey yok bekleyecegiz ama nasil onu bilmiyorum ne zor birsey yacanım bence gününü bekle istersen daha çıkmayabilir. Allah gönlüne göre versin canım
Bende aynıydım canım zor oluyor beklemek ama yapacak birşey de yok ki. İnşallah güzel haberler verirsin bizeOfff beklemek degil mi insanin canini sıkan yapacak birsey yok bekleyecegiz ama nasil onu bilmiyorum ne zor birsey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?