Erken gebelik testi

Canim ne kdr erken gebelik testi olsada sen cok erken yapmissin...
Ben bat. In 2. Gunu yaptim onda bile cok silik cikti.. Gec dollenme diye bise var... Adetini bekle oyle yap canim
Ewet canım cok haklısın ama testin üstünde iliskiden 8.10 gunde bile etkili yazinca ona güvendim ama maalesef kandirmaca ya da dogru ama kendimi inandirmak istemedim

canım bende erken gebelik testi yapmıştım ama adetim 1 gün geçtiğinde yapmıştım. hemen görünmüştü. Biraz daha bekle istersen

Merhaba bnde erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam ilk kez erken gebelik yapıcm yarın 30.gün olucak ama pko var ve genelde 32 35de adet oluyorum sonuca cıkarmı acba

Büyük ihtimal cikar adete 5 6 gun kala bile yaptıran var erken gebelik testinden insallaj hersey gönlüne gore olur bendede pko var 28 gunde bir oluyorum tam bugun adet olmam gerekiyordu antibiyotik aldim sanırım geciktirdi gelen giden yok belirti bile

Teşekkür ederm inşallah cıkar ilk kez yapıcam 30.gün bakalm sonuc ne oluck

Adetin geciksin öyle yap cnm.Benimde yarin 3 gun olucak adetim gecikti hala test ypmadim.Bi hafta gecsin snra ypcam

Kizlar bi bakarmisiniz su iki ayri teste sliklk varmi diye yaaa artik benmi yaniloyom bu 3 gun once buda bugun adetime 3 gun var.. yorularsaniz sevinirim

O yuzden bu kdr silik demekki vardır o zmn erken olmasına ragmen cok az silik cıktığına göre inşallah vardır :)
Peki sence teste bi bozukluk olabilirmi cnm hemen cikmadi biraz bekledikten sonra cigiler belirginlesmeye daha dogrusu sliklesmeye basladi cok zor gozukuyo cunkuu

Peki sence teste bi bozukluk olabilirmi cnm hemen cikmadi biraz bekledikten sonra cigiler belirginlesmeye daha dogrusu sliklesmeye basladi cok zor gozukuyo cunkuu

Üzerinde yazar cnm kac dk beklenmesi gerek diye 3 dk 5 dk sonrası geçersiz diolar bnde hiç silik çıkmıyor bilmiyorum o yuzdn tam olarak

Kızlar sizi uzaktan uzaktan takip ediyordum yeni üye oldum ve deneyimimi paylaşmak istiyorum. Ben iliskiden 9 gn sonra su üstünde 6 gün sonra bile doğru sonuç verir denen testten yaptım negatif çıktı sonra ertesi gün serum taktırmam gerekmişti be o sırada kan aldırdım beta üçgen degerim 15 geldi yani pozitif Bence bu testler biraz bizim gibi sabirsiz kadınları suistimal ediyor. Çünkü bir önceki ay belki 10 tane test almışımdır insanda öndeyim oluyor

Kızlar iyi geceler benmde çok silik mi çıkmış ben mi öyle görüyorum bi bakarmisiniz sizdee adetime 5 gun kala yaptim

Eklentiler

• IMG_3902.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…