- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
benim pek ümidim yok ama bu iyi çok değerlendiremedik toplasan 5-6 kere birliktelik olduayyy inşallah yaaaaa
benimde tesadüf yaaa bişey çıkar olmaz dr. yumurtlama olmuş dedi fakat niye ise ümidim yokbenim pek ümidim yok ama bu iyi çok değerlendiremedik toplasan 5-6 kere birliktelik oldu
en azından yumurtlama olduğunu bliyosn ben hiç bakmadım bile artık denk gelirsebenimde tesadüf yaaa bişey çıkar olmaz dr. yumurtlama olmuş dedi fakat niye ise ümidim yok
geç kalmadıysak şayeten azından yumurtlama olduğunu bliyosn ben hiç bakmadım bile artık denk gelirse
Ewet canım cok haklısın ama testin üstünde iliskiden 8.10 gunde bile etkili yazinca ona güvendim ama maalesef kandirmaca ya da dogru ama kendimi inandirmak istemedimCanim ne kdr erken gebelik testi olsada sen cok erken yapmissin...
Ben bat. In 2. Gunu yaptim onda bile cok silik cikti.. Gec dollenme diye bise var... Adetini bekle oyle yap canim
canım bende erken gebelik testi yapmıştım ama adetim 1 gün geçtiğinde yapmıştım. hemen görünmüştü. Biraz daha bekle istersen
Büyük ihtimal cikar adete 5 6 gun kala bile yaptıran var erken gebelik testinden insallaj hersey gönlüne gore olur bendede pko var 28 gunde bir oluyorum tam bugun adet olmam gerekiyordu antibiyotik aldim sanırım geciktirdi gelen giden yok belirti bile
Adetin geciksin öyle yap cnm.Benimde yarin 3 gun olucak adetim gecikti hala test ypmadim.Bi hafta gecsin snra ypcamselam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesef16 ağustos adet oldum 24 ağustos dr. gittim yumurtam 11 mm idi 31 ağustos tekrar gittim çatlamış dedi 3 gün beraberlik dedi tahminim 30 ağustos çatladı 29 - 31 ağustos beraberlik oldu yumurta 24 saat sperm 72 saat yaşar mantığı ile şimdi bekliyorum adetime 7 gün var ve çok sabırsızım ohhh sizinle paylaştım rahatladım sizce test yapayım mı?
Kizlar bi bakarmisiniz su iki ayri teste sliklk varmi diye yaaa artik benmi yaniloyomEki Görüntüle 1895974 bu 3 gun onceEki Görüntüle 1895975 buda bugun adetime 3 gun var.. yorularsaniz sevinirim
normalerinden cnm 3 tl olanlarindanCok silik var gibi sanrm tam belli olmuyor vana ikiside aynı gibi geldi
erken gebelik testimi bormal mi
normalerinden cnm 3 tl olanlarindan
Peki sence teste bi bozukluk olabilirmi cnm hemen cikmadi biraz bekledikten sonra cigiler belirginlesmeye daha dogrusu sliklesmeye basladi cok zor gozukuyo cunkuuO yuzden bu kdr silik demekki vardır o zmn erken olmasına ragmen cok az silik cıktığına göre inşallah vardır :)
Peki sence teste bi bozukluk olabilirmi cnm hemen cikmadi biraz bekledikten sonra cigiler belirginlesmeye daha dogrusu sliklesmeye basladi cok zor gozukuyo cunkuu
Üzerinde yazar cnm kac dk beklenmesi gerek diye 3 dk 5 dk sonrası geçersiz diolar bnde hiç silik çıkmıyor bilmiyorum o yuzdn tam olarak[/QUOTE Nediyim ozmn cnm Rabim utandirmasin bizi insaAllah bidahaki yaptiginda vardir
normalerinden cnm 3 tl olanlarindan[/QU
Kızlar iyi geceler benmde çok silik mi çıkmış ben mi öyle görüyorum bi bakarmisiniz sizdee adetime 5 gun kala yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?