- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Aaa gercekten mi yeni duydum valla benim hemen elime tutusturdu 15 dediCnm eczaneler bile vermiyo bzn normalini tavsiye edyor bazn yok cikablyms
YAPMA CNM BEKLEselam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesef16 ağustos adet oldum 24 ağustos dr. gittim yumurtam 11 mm idi 31 ağustos tekrar gittim çatlamış dedi 3 gün beraberlik dedi tahminim 30 ağustos çatladı 29 - 31 ağustos beraberlik oldu yumurta 24 saat sperm 72 saat yaşar mantığı ile şimdi bekliyorum adetime 7 gün var ve çok sabırsızım ohhh sizinle paylaştım rahatladım sizce test yapayım mı?
Kizlarrrr eczaciya sordum simdi sizinde aklınızda bulunsun diye yazıyorum Erken gebelik testinde harfiyyen uygulamamiz gerekliymis idrarinizi yapar yapmaz hemen duz bir zemine koyup 5 ila 10 dk arasi beklemeniz gerekiyormuş sonra cikan sonuç mus benim esim gibi daha damlatir damlatmaz iyice makine icine alsin diye sallarsaniztestin içinde ki mekanizma ufak birsey oldugundan yanlis sonuc verebiliyirmus aklinizda bulunsun diye paylaşmak istedim
bence sonuç değişebilir sende ben gibi sabırsız birisin belli bende dayanamadım bu sabah yaptım şişko kırmızı vardı adetime 6 gün var daha biliyorum erken ama dayanamadım......Kizlarrrr toplanin bi nolur ya bugun dayanamadim beta hcg de verdim sonuc her zamanki gibi kocaman bir # 0 # sat 15 ağustos olsaydi çıkardı herhalde kandada kan vermekten bıktım artık hic adeti beklememe gerek yoktur herhalde acaba diyorum aranizda var mıdır sat ne 1 hafta kala sonuc negatif adet gecince pozitif olan cok merak ettim
sabah yaptım dayanamadım tabi ki tek çizgiYAPMA CNM BEKLE
bata kaç gün vardı cnmsabah yaptım dayanamadım tabi ki tek çizgi
6 canım benimbata kaç gün vardı cnm
benimde 6 hayatım dün yapmıştım ölesine negatif çıktı ama erken daha üzülme6 canım benim
ahhh canım benim yaaa inşallah erkendir dediğin gibi çünkü öyle çok istiyorum ki Rabbim senin de gönlüne göre versin....benimde 6 hayatım dün yapmıştım ölesine negatif çıktı ama erken daha üzülme
Kizlarrr Günaydın biraz once erken gebelik testi yaptim sonuc TEK ÇİZGİ normal gebelik testi yapsaydim adetin gecmesini beklerdim ama bu erken gebelik testi olduğundan adete 1 hafta kala yaptim sat 15 ağustos yuzde 99.0 dogru sonuc yazıyor ustunde o zaman kesin gebelik yok degil mi ayrica ne hikmetse bunu tam yapamadim salladim testi iyice dagilsin diyene hakla hizmet bilmiyorum o anki psikoloji ama onunla hic alakası yoktur herhalde
amin inşallah hayırlısı neyse öle olsun 16 eylulde tekrar yapcam testiahhh canım benim yaaa inşallah erkendir dediğin gibi çünkü öyle çok istiyorum ki Rabbim senin de gönlüne göre versin....
Ayyyy heyecan dorukta inşallah vardır sen okudun mu benim doktor maceramıamin inşallah hayırlısı neyse öle olsun 16 eylulde tekrar yapcam testi
Hayır canım okumadım bak merak ettim şimdi :)Ayyyy heyecan dorukta inşallah vardır sen okudun mu benim doktor maceramı
selam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesefHayır canım okumadım bak merak ettim şimdi :)
hee tamam okumuştum hatırladım canım erken ama sen batı bekle hatta geciksin öyle yap inş tutunmuştur bebişlerimiz iyi düşünelimselam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesef16 ağustos adet oldum 24 ağustos dr. gittim yumurtam 11 mm idi 31 ağustos tekrar gittim çatlamış dedi 3 gün beraberlik dedi tahminim 30 ağustos çatladı 29 - 31 ağustos beraberlik oldu yumurta 24 saat sperm 72 saat yaşar mantığı ile şimdi bekliyorum adetime 7 gün var ve çok sabırsızım ohhh sizinle paylaştım rahatladım sizce test yapayım mı? sence şansım var mı?
ayyy inşallah yaaaaahee tamam okumuştum hatırladım canım erken ama sen batı bekle hatta geciksin öyle yap inş tutunmuştur bebişlerimiz iyi düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?