Erken gebelik testi

YAPMA CNM BEKLE

Kizlarrrr eczaciya sordum simdi sizinde aklınızda bulunsun diye yazıyorum Erken gebelik testinde harfiyyen uygulamamiz gerekliymis idrarinizi yapar yapmaz hemen duz bir zemine koyup 5 ila 10 dk arasi beklemeniz gerekiyormuş sonra cikan sonuç mus benim esim gibi daha damlatir damlatmaz iyice makine icine alsin diye sallarsaniz testin içinde ki mekanizma ufak birsey oldugundan yanlis sonuc verebiliyirmus aklinizda bulunsun diye paylaşmak istedim

Valla bn cok negatif cikan duydm olmadgi halde pozitif cikaranda varmis pek guvenemyrm ama bzm burda tek bi eczanede var tek marka oda bna hic vermiyo guven olmaz cok hassaslar en ufak yanlislik sonucu degstryor dmsti

sallama bidaha sakin kiz sallaynca dibine kadar mi gidiyo

Kiz yok ben ilk defa yapmıyorum ki esim cok merakli bugun sabah yaptığımda yanimdaydi aldi bu test bozuk diye tuttu salladi iyice emilsin diye sanki sallayinca pozitif olacskmis gibi dur yapma demeye kalmadan olan oldu

Kizlarrrr toplanin bi nolur ya bugun dayanamadim beta hcg de verdim sonuc her zamanki gibi kocaman bir # 0 # sat 15 ağustos olsaydi çıkardı herhalde kandada kan vermekten bıktım artık hic adeti beklememe gerek yoktur herhalde acaba diyorum aranizda var mıdır sat ne 1 hafta kala sonuc negatif adet gecince pozitif olan cok merak ettim

bence sonuç değişebilir sende ben gibi sabırsız birisin belli bende dayanamadım bu sabah yaptım şişko kırmızı vardı adetime 6 gün var daha biliyorum erken ama dayanamadım......

Canim ne kdr erken gebelik testi olsada sen cok erken yapmissin...
Ben bat. In 2. Gunu yaptim onda bile cok silik cikti.. Gec dollenme diye bise var... Adetini bekle oyle yap canim

Hayır canım okumadım bak merak ettim şimdi :)
selam kızlar bende hikayemi anlatayım sizden olayım istedim.geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim maalesef 16 ağustos adet oldum 24 ağustos dr. gittim yumurtam 11 mm idi 31 ağustos tekrar gittim çatlamış dedi 3 gün beraberlik dedi tahminim 30 ağustos çatladı 29 - 31 ağustos beraberlik oldu yumurta 24 saat sperm 72 saat yaşar mantığı ile şimdi bekliyorum adetime 7 gün var ve çok sabırsızım ohhh sizinle paylaştım rahatladım sizce test yapayım mı? sence şansım var mı?

hee tamam okumuştum hatırladım canım erken ama sen batı bekle hatta geciksin öyle yap inş tutunmuştur bebişlerimiz iyi düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…