Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tipistipis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
711
509
23
34
Merhaba kızlar. Her ay olduğu gibi bu ayda çok yoruldum test yapmaktan. 11.ayımıza giricez sebepsiz infertilite vardı.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.
Döngülerim 31-32 günde bir düzenlidir.
Yumurtlamayı 13 Aralıkta gördüm. Yani yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Erken gebelik testi yaptım. Predictor. Resimle oynadım biraz ama ben uyduruyor muyum sizce ? Döngülerim geç olduğu için geç döllenme mümkün müdür ? Bu konularda bilgisi olan var mı ?
Böyle bişey yaşayan ? Efektsiz halini de koyuyorum.

Eklentiler

• 772EA3E4-6C1B-436A-9C8F-6ECABDBFC431.webp
    772EA3E4-6C1B-436A-9C8F-6ECABDBFC431.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 217
  • 1CACB2D3-837A-4327-B93C-65DBFD437A03.webp
    1CACB2D3-837A-4327-B93C-65DBFD437A03.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 216
Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Her ay olduğu gibi bu ayda çok yoruldum test yapmaktan. 11.ayımıza giricez sebepsiz infertilite vardı.
Yumurtlamayı 13 Aralıkta gördüm. Yani yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Erken gebelik testi yaptım. Predictor. Resimle oynadım biraz ama ben uyduruyor muyum sizce ? Döngülerim geç olduğu için geç yumurtlama mümkün müdür ? Bu konularda bilgisi olan var mı ?
Böyle bişey yaşayan ?
Olabilir her ay aynı gün yumurlicaksın diye birşey yok. Vede en büyük hastalık malesef ki şu stres. Gerçekten stres herşeyin önüne geçiyor biraz sabır olsa ve bu testle ara versen eminim olur Allah sen ve isteyen herkeze nasip etsin çocuk♥️

Yumurtlamayı 13 Aralıkta gördüm. Yani yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Erken gebelik testi yaptım. Predictor. Resimle oynadım biraz ama ben uyduruyor muyum sizce ? Döngülerim geç olduğu için geç döllenme mümkün müdür ? Bu konularda bilgisi olan var mı ?
Böyle bişey yaşayan ? Efektsiz halini de koyuyorum.
Bu şekildedir çıktığı halde kan verdiğimde 0.227 çıktı sonra bidaha ne test yaptım ne de kan verdim şuan sonuç ne onu bile bilmiyorum ben de aynı durumdaydım bi yerden sonra stres yapmıyosun bi an önce bırak canım

Eklentiler

• IMG-20211219-WA0000.webp
    IMG-20211219-WA0000.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 209
Bu marka test cok yaniltiyor canim ben 3 defa gordum o cizgiyi ama hep negatifti 🤷‍♀️ en iyisi kaset test kimyasal gebelik gecirdigimde degerim 14 iken cok net cizgiyle gormustum 😊 T tipistipis

Ben hiç görmedim yalancı bir çizgi . burda hayal bi çizgi var buda çoooook erken bir gebelik demek eğer test bozuk değilse :) gebeyseniz hayırlı olsun simdiden :)

Ben hiç görmedim yalancı bir çizgi . burda hayal bi çizgi var buda çoooook erken bir gebelik demek eğer test bozuk değilse :) gebeyseniz hayırlı olsun simdiden :)
Şuan bildiğim kadarıyla değilim çünkü kan da 0.227 çıkmıştı ve üzerinden yine geçtikten sonra test yaptığımda tekrar silik gördüm 😏

Bu marka test cok yaniltiyor canim ben 3 defa gordum o cizgiyi ama hep negatifti 🤷‍♀️ en iyisi kaset test kimyasal gebelik gecirdigimde degerim 14 iken cok net cizgiyle gormustum 😊 T tipistipis
İşte ben de bilemiyorum ki kafa kalmadı bıraktım ben de artık ne test yapıyorum ne kurcalıyorum en son kandan sonra da test yaptım saatler sonra yine silikleşti

Olabilir her ay aynı gün yumurlicaksın diye birşey yok. Vede en büyük hastalık malesef ki şu stres. Gerçekten stres herşeyin önüne geçiyor biraz sabır olsa ve bu testle ara versen eminim olur Allah sen ve isteyen herkeze nasip etsin çocuk♥️
Amin inan bana bıraktım zaten artık saldım yani bi yerden sonra salıyorsun hersey Allah'tan sonucta herşeyin hayırlısı olsun canım Allah isteyen herkese nasip eylesin

Erken gebelik testleri para tuzağından başka bişy değil. Adet gününüzün geçmesini bekleyip normal test yapın ya da kan verin

Şuan bildiğim kadarıyla değilim çünkü kan da 0.227 çıkmıştı ve üzerinden yine geçtikten sonra test yaptığımda tekrar silik gördüm 😏
Benım 14 aralıkta kan testim 0,1 çıktı yanı gebelık yok adet tarıhım 24 kasımdı neyse sonucum negatif sonra adet tarıhım geçti ama nasılsa gelır dedım sonuçta kan testi negatif 3 gün bekledım adet yok 4. Günü idrar testi yaptım hemen 2. Çizgi çıktı yanı adet gecmeden gec döllenmeden dolayı test yanıldı sonra gittim keseyi gördüm

Yok dmi kızlar

Eklentiler

• 7CB3B319-E82E-428E-8D6B-CA73450E1561.webp
    7CB3B319-E82E-428E-8D6B-CA73450E1561.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 56
Back
X