- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Hemen çıktıysa var gibi gorunuyor insallah vardir yarin sabah normal kaset testle deneyin sonra da kan verinKızlar, son ilişki günü üstünden kaç gün geçtiği, ve testin markası foto da var bakar mısınız doğru mu acaba böyle çıkıp kanda da müjdeyi alan var mı kadınlar kulübünde kanda çıkan da çok çıkmayanda, o kadar çok şey okudum ki, lütfen yaa sabah sabah ne düşüneceğimi şaşırdım, belirti olarak sadece erken uyku geliyor, bide midem yanıyo o kadar....6 yıl oldu istiyoruz...
YiaaaBen gördüm çizgi ne kadar sürede çıktı? Bugün kan testi ver bence
Yaaa inşallah pazartesi kan veri cem inşallah pozitif doğrudur yiaa 6 yıl sonra yerimde duramıyorum gözlerimi felan ovuşturup baktım gerçekten pembiş çizgimi diyeBende gördüm inşallah sağlıkla ilerler
Evet hemen çıktı Allah ım sevincimi boşa çıkarma ne olur ne olur ne olurHemen çıktıysa var gibi gorunuyor insallah vardir yarin sabah normal kaset testle deneyin sonra da kan verin
Çizgi hemen çıktıysa var gibi cnm...Ama ilişkinin üzerinden 13 gün geçmiş biraz daha net çıkması lazımdı diye düşünüyorum..hayal kırıklığı yaşamaman için yarın ilk idrarınla farklı bi markayla dene cnmKızlar, son ilişki günü üstünden kaç gün geçtiği, ve testin markası foto da var bakar mısınız doğru mu acaba böyle çıkıp kanda da müjdeyi alan var mı kadınlar kulübünde kanda çıkan da çok çıkmayanda, o kadar çok şey okudum ki, lütfen yaa sabah sabah ne düşüneceğimi şaşırdım, belirti olarak sadece erken uyku geliyor, bide midem yanıyo o kadar....6 yıl oldu istiyoruz...
Insallah dualarimiz seninle guzel haberlerini ver bizeEvet hemen çıktı Allah ım sevincimi boşa çıkarma ne olur ne olur ne olur
Amiiiinnn 6 yıl sonra şaka gibi gözlerimi felan ovuşturdum gerçekten Allah ım sevincimi boşa çıkarma ne olur ne olurCok net cizgi görünüyor. Bence var. Rabbim hayirlisini versin.Kan ver insallah hamilesin
Yaa daha mı koyu olması gerek boş çıkabilir yaniÇizgi hemen çıktıysa var gibi cnm...Ama ilişkinin üzerinden 13 gün geçmiş biraz daha net çıkması lazımdı diye düşünüyorum..hayal kırıklığı yaşamaman için yarın ilk idrarınla farklı bi markayla dene cnm
Allah razı olsun canıımm inşallah nasıl heyecanlıyım anlatamamInsallah dualarimiz seninle guzel haberlerini ver bize
Var gözüküyor kan verin sağlıkla gelsinKızlar, son ilişki günü üstünden kaç gün geçtiği, ve testin markası foto da var bakar mısınız doğru mu acaba böyle çıkıp kanda da müjdeyi alan var mı kadınlar kulübünde kanda çıkan da çok çıkmayanda, o kadar çok şey okudum ki, lütfen yaa sabah sabah ne düşüneceğimi şaşırdım, belirti olarak sadece erken uyku geliyor, bide midem yanıyo o kadar....6 yıl oldu istiyoruz...
Ona takılma adet gunu testte hic cizgi cikmayan var. Bhcg bazi kadinlarin idrarina daha gec geciyor. En dogrusu kan vermen. Ve artisa bakman.Yaa daha mı koyu olması gerek boş çıkabilir yani
inşallah yaaaVar gözüküyor kan verin sağlıkla gelsin
Doğru söylüyorsun yaaOna takılma adet gunu testte hic cizgi cikmayan var. Bhcg bazi kadinlarin idrarina daha gec geciyor. En dogrusu kan vermen. Ve artisa bakman.
Belki vardır değerin düşük çıkabilir bu testin ölçüm seviyesine de bağlı olabilir.. oyuzden yarın sabajh ilk idrarla farklı markayla dene cnmYaa daha mı koyu olması gerek boş çıkabilir yani
Gayet belli oluyor çizgi. Yumurtlama gününüzünde tam hangi gün olduğu belli olmaz. O yüzden koyu çizgi çıkmalı gibi düşünmeyin. Testlerin yanılma payı çok düşük. Olumsuz örneklere çok takılmayın. Şuan bence hamilesiniz ama ins sağlıklı bı gebeliktir diyelimKızlar, son ilişki günü üstünden kaç gün geçtiği, ve testin markası foto da var bakar mısınız doğru mu acaba böyle çıkıp kanda da müjdeyi alan var mı kadınlar kulübünde kanda çıkan da çok çıkmayanda, o kadar çok şey okudum ki, lütfen yaa sabah sabah ne düşüneceğimi şaşırdım, belirti olarak sadece erken uyku geliyor, bide midem yanıyo o kadar....6 yıl oldu istiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?