- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Var canım hayırlı olsun kan testi yaptır bizlerede haber et sonucuKızlar, son ilişki günü üstünden kaç gün geçtiği, ve testin markası foto da var bakar mısınız doğru mu acaba böyle çıkıp kanda da müjdeyi alan var mı kadınlar kulübünde kanda çıkan da çok çıkmayanda, o kadar çok şey okudum ki, lütfen yaa sabah sabah ne düşüneceğimi şaşırdım, belirti olarak sadece erken uyku geliyor, bide midem yanıyo o kadar....6 yıl oldu istiyoruz...
Allah razı olsunVar canım hayırlı olsun kan testi yaptır bizlerede haber et sonucu
İnşallah canım rabbim yüzünü güldürsünAllah razı olsunPazartesi yi iple çekiyorum sanki olsun hemen yazı cam hemen
amiin canım amiin inşallah 6 yıldır gözlüyoruz inşallah evimiz şenlenir bizimde...İnşallah canım rabbim yüzünü güldürsün
İnşallah bizlerde o anı bekliyoruz bizlerede dua et benim 9 yıl oldu olmuyor inşallah rabbim görüyor bizleride müjdelesin inşallahamiin canım amiin inşallah 6 yıldır gözlüyoruz inşallah evimiz şenlenir bizimde...
Yaaa canım inşallah bende boşa çıkmam inşallah sende daha kesin net bi şekilde böyle beklemene gerek kalmadan en kısa en hayırlı vakitte öğrenirsin inşallah evin neşelenir evlerimiz neşelenir garip kalmayalım inşallahİnşallah bizlerde o anı bekliyoruz bizlerede dua et benim 9 yıl oldu olmuyor inşallah rabbim görüyor bizleride müjdelesin inşallah
İnşallah kuzum önce sen güzel haber alırsın bizede umut olursun rabbim kimsenin evinden çocuk sesini eksik etmesin inşallah aminYaaa canım inşallah bende boşa çıkmam inşallah sende daha kesin net bi şekilde böyle beklemene gerek kalmadan en kısa en hayırlı vakitte öğrenirsin inşallah evin neşelenir evlerimiz neşelenir garip kalmayalım inşallah
Amiiinn amiiiiiinn Canımmsın Amiiiinnnİnşallah kuzum önce sen güzel haber alırsın bizede umut olursun rabbim kimsenin evinden çocuk sesini eksik etmesin inşallah amin
Bazı testlerde oldukça belirgin hatta kalınlaşmış. İns devamı gelir.Bak bu da şimdiki hali testin
Aminn. Tabi dua ederim. İns bu son olur bebisin sağlıkla tutunmustur.Amiin inşallah dua ettim namaz kıldım kur an okudum Allah ım kabul etsin inşallah dua eder misin bana sende hamilesin inşallah kanda da güzel sonucu alırız
İnşallah canım inşallah yaaa eşim geldi ama korkudan söyleyemiyorum ya Allah korusun yoksa diye pazartesi kan verdikten sonra söylicem inşalllaaaaaahhhBazı testlerde oldukça belirgin hatta kalınlaşmış. İns devamı gelir.
Sabah yaptığım testin öğlenki hali canım ayy hadi İNŞŞALLAHBazı testlerde oldukça belirgin hatta kalınlaşmış. İns devamı gelir.
Canım yeni gördüm daha...Bencede var baya belli buarada bizde 6 yıldır istiyoruz özel bişy faln yaptnmı canm sorun neydi
Bunu çekeli 10 dk olmadı bile şu anki hali testimin sizce nedirTestin ilk hali ve şuan ki durumu böyle ümitsizliğe kapılmayın
Ben hayalet çizgi gördüm ama net bir şey söyleyemem inşallah vardır yarın en iyisi sağlık ocağında bir kan verinBunu çekeli 10 dk olmadı bile şu anki hali testimin sizce nedir
Dün yaptığım testimin son hali bu ondan atmıştım teşekkür ederim ayy hadi inşallah yaaBen hayalet çizgi gördüm ama net bir şey söyleyemem inşallah vardır yarın en iyisi sağlık ocağında bir kan verin
Yarın kan verin mutlaka haber verin sizden haber bekliyorumDün yaptığım testimin son hali bu ondan atmıştım teşekkür ederim ayy hadi inşallah yaa
Sabah erken den vericem nasipse öğlene çıkar sonuç evimde kalbimizde şenlenir hemen yazı cam buraya da size deYarın kan verin mutlaka haber verin sizden haber bekliyorum
Tamamdır amin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallahSabah erken den vericem nasipse öğlene çıkar sonuç evimde kalbimizde şenlenir hemen yazı cam buraya da size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?