Erken gebelik testimde 6 yıl sonra silik çizgimi bakar mısınız kızlar

Var canım hayırlı olsun kan testi yaptır bizlerede haber et sonucu

İnşallah bizlerde o anı bekliyoruz bizlerede dua et benim 9 yıl oldu olmuyor inşallah rabbim görüyor bizleride müjdelesin inşallah
Yaaa canım inşallah bende boşa çıkmam inşallah sende daha kesin net bi şekilde böyle beklemene gerek kalmadan en kısa en hayırlı vakitte öğrenirsin inşallah evin neşelenir evlerimiz neşelenir garip kalmayalım inşallah

İnşallah kuzum önce sen güzel haber alırsın bizede umut olursun rabbim kimsenin evinden çocuk sesini eksik etmesin inşallah amin

Bencede var baya belli buarada bizde 6 yıldır istiyoruz özel bişy faln yaptnmı canm sorun neydi
Canım yeni gördüm daha...şöyle anlatayım canım pko vardı tabiki fazla kilo 4 ay önce dahiliye doktoruna gittim insülin direnci troid ve kan ve demir ilacı verdi kullandıkça baktım bişeler yoluna giriyor. Ay içinde günlük tempolu yürüyüşe başladım bide diyete 15 kilo verdim...ek olarak hayıt hapı ve klomen kullandım 2 aydır inşallah sonuç bu inşallah yarın sağlık ocağında güzel haberi alıcam İnşallaaahhhh hala teste inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…