- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
İnşallah canım yaa olumsuzluğa kapılmaya başlamıştım artık ovulasyon testi kullanmıştım ondan ekledim o fotosu ama tabi herşey bilinmez de...yani diyeceğim inşallah sevincim boşa çıkmaz hani ne olursa olsun diğer kırmızıya yakın çıkmalıydı diyorlar bazıları modum çok düşüyor yaaGayet belli oluyor çizgi. Yumurtlama gününüzünde tam hangi gün olduğu belli olmaz. O yüzden koyu çizgi çıkmalı gibi düşünmeyin. Testlerin yanılma payı çok düşük. Olumsuz örneklere çok takılmayın. Şuan bence hamilesiniz ama ins sağlıklı bı gebeliktir diyelim
Daha yeni kana geçmiştir. Emin ol olmasa asla çizgi çıkmaz. Ben kaç kez test yaptım gebelik yoksa en ufak bi gölge bile olmuyor testte... Hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım yaa olumsuzluğa kapılmaya başlamıştım artık ovulasyon testi kullanmıştım ondan ekledim o fotosu ama tabi herşey bilinmez de...yani diyeceğim inşallah sevincim boşa çıkmaz hani ne olursa olsun diğer kırmızıya yakın çıkmalıydı diyorlar bazıları modum çok düşüyor yaa
Bak bu da şimdiki hali testinGayet belli oluyor çizgi. Yumurtlama gününüzünde tam hangi gün olduğu belli olmaz. O yüzden koyu çizgi çıkmalı gibi düşünmeyin. Testlerin yanılma payı çok düşük. Olumsuz örneklere çok takılmayın. Şuan bence hamilesiniz ama ins sağlıklı bı gebeliktir diyelim
Gayet belli oluyor çizgi. Yumurtlama gününüzünde tam hangi gün olduğu belli olmaz. O yüzden koyu çizgi çıkmalı gibi düşünmeyin. Testlerin yanılma payı çok düşük. Olumsuz örneklere çok takılmayın. Şuan bence hamilesiniz ama ins sağlıklı bı gebeliktir diyelim
Bnce gidin kan verin acilde veriliyorBak bu da şimdiki hali testin
Amiin inşallah dua ettim namaz kıldım kur an okudum Allah ım kabul etsin inşallah dua eder misin bana sende hamilesin inşallah kanda da güzel sonucu alırızDaha yeni kana geçmiştir. Emin ol olmasa asla çizgi çıkmaz. Ben kaç kez test yaptım gebelik yoksa en ufak bi gölge bile olmuyor testte... Hayırlısı olsun inşallah
Ahh canım düşündüm ama burda kaç senedir kanama düşük felan Değilse gebelik testi yapmıyorlar malesef iskenderundayım ben. HatayBnce gidin kan verin acilde veriliyor
Yaaa peki gecikme varmıy dı yumurtlamadan kaç gün sonraydı hatırlıyor musun acabaAynı marka testten bende yapmıştım 17 temmuz da sizinkinden biraz daha belirgin silik çizgi çıkmıştı aynı günün akşamı kan verdim 73 çıktı beta, sizinde var gibi gebelik ama tabi ki en iyi sonucu kanda alırsınız. Sağlıkla gelsin
Değişikmiş ne saçma yani dr git istersen özelller hmn yapıyor ama nasipAhh canım düşündüm ama burda kaç senedir kanama düşük felan Değilse gebelik testi yapmıyorlar malesef iskenderundayım ben. Hatay
Canım benim son adet tarihim 9 Haziran ona göre 7+3 hamileyim ama pazartesi kan verdim beta 1763 çıktı betaya göre de 5 haftalık hamileyim sanırım geç döllenme olduYaaa peki gecikme varmıy dı yumurtlamadan kaç gün sonraydı hatırlıyor musun acabaşimdi ne kadar ilık heyecanlıyım kusura bakma bide aynı marka deyince bunu ilk kez kullandım ben hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah seninki de
Evet malesef öyle canım pazartesi yi beklicem sağlık ocağına gidicem Allah ım inşallah güzel haberle gelicem inşallahhhhDeğişikmiş ne saçma yani dr git istersen özelller hmn yapıyor ama nasip
Seninki bariz belli geç döllenme canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah minişin ayy benimkide olursa inşallah belki büyüyüp bi yerde karşılaşırlar..ayy ne hayale gittim yaa kafam güzel oldu resmenCanım benim son adet tarihim 9 Haziran ona göre 7+3 hamileyim ama pazartesi kan verdim beta 1763 çıktı betaya göre de 5 haftalık hamileyim sanırım geç döllenme oldu
Normal canım normal benim ki geç döllenme çok bariz belli zaten 9 haziranda son adet düşün ben 17 temmuz da yaptım ona rağmen silik çıktı. Hahaha ben istanbuldayım canım yaSeninki bariz belli geç döllenme canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah minişin ayy benimkide olursa inşallah belki büyüyüp bi yerde karşılaşırlar..ayy ne hayale gittim yaa kafam güzel oldu resmenTestini de gördüm canım benim kimden bi tık koyu bak şimdi ben çok düzensiz adet gördüğüm için ovulasyon testi kullandım 18 temmuz da pik oldu ilişki oldu bugünde tam 13 gün geçti üzerinden sabah yaptım böyle çıktı yani henüz 13 günde bu kadar silik çıkması normal mi sence ben mi kendimi kandırıryorum
17 de silik çıktı şu an yeni idrak ettim ümitlenebilirim inşallah Allah ın izniyleNormal canım normal benim ki geç döllenme çok bariz belli zaten 9 haziranda son adet düşün ben 17 temmuz da yaptım ona rağmen silik çıktı. Hahaha ben istanbuldayım canım yapeki şuan tahminen adetine kaç gün var
Canım benim beta 73 çıktığında yaklaşık 4 haftalık dediler. Hesap edersek eğer sende de gebelik varsa 4 haftalık civarı çıkar. Özele gitme şansın yok mu ben şehir dışında tatildeydim dönmeme de 1 hafta vardı dayanamadım akşamına özele gittim 80 lira verdim ben sonuçlar 1 saat içinde çıkıyor sağlık ocağında ertesi gün öğleden çıkıyor. Özele gitme şansın varsa bence bir değerlendir bende merak ettim17 de silik çıktı şu an yeni idrak ettim ümitlenebilirim inşallah Allah ın izniyleya 1 temmuz da adet oldum ya en son şu anda işte nasıl anlatsam 33. Günde geldiği de oluyor 35 de de 45 dede çok karışık yaa
Yaa özel e gitmek içinde eşime söylemem gerekli işte bayramda tüm paramı harcadım ondan sonra da lazım olmadı almadımCanım benim beta 73 çıktığında yaklaşık 4 haftalık dediler. Hesap edersek eğer sende de gebelik varsa 4 haftalık civarı çıkar. Özele gitme şansın yok mu ben şehir dışında tatildeydim dönmeme de 1 hafta vardı dayanamadım akşamına özele gittim 80 lira verdim ben sonuçlar 1 saat içinde çıkıyor sağlık ocağında ertesi gün öğleden çıkıyor. Özele gitme şansın varsa bence bir değerlendir bende merak ettim
Aaa süper doğru barkod olayını unutmuşum. Ben erken gebelik testini de mecburen eşimle almıştım şehir dışı olduğumuz için en yakın eczane merkezdeydi. İnşallah gebelik vardır ki bence var. Mutlaka haber verin bana daYaa özel e gitmek içinde eşime söylemem gerekli işte bayramda tüm paramı harcadım ondan sonra da lazım olmadı almadımben barkodla bakıyorum sonucuma 2 saate öğreniyorum inşallah ertesi gün öğrenicem nasipse
Vermez miyim pazartesi yazı cam inşallah hamileyyiiimmm diye inşallaaahhhhhAaa süper doğru barkod olayını unutmuşum. Ben erken gebelik testini de mecburen eşimle almıştım şehir dışı olduğumuz için en yakın eczane merkezdeydi. İnşallah gebelik vardır ki bence var. Mutlaka haber verin bana da
İnşallahhhVermez miyim pazartesi yazı cam inşallah hamileyyiiimmm diye inşallaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?