- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Yaaa yaşatana kurban olurum Allah ıma şükürler olsun şükürler olsunZaten hamilelikde her hafta stres var. Artacak, kese heyecanj, sonra kalp atişi sonra da boyle boyle drvam edicek heyecanlar. Hayatin en heyecanli ve stresli 9 ayi diye bilirim
Guzel haberleriniz bekliyoruz InsaAllahYaaa yaşatana kurban olurum Allah ıma şükürler olsun şükürler olsun❤❤❤ 2 gün sonra yine yazarım katlandı yada katlanmadı (Allah korusun) diye
Yaaa nasıl sevindim kafana hiç takma artacak mı artmayacak mı diye stres yapma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canımm hamileyiiiimmmmm2 gün sonra kan veri cem inşallah sağlıkla devam ederiz ama hissediyorum benimle miniğim
Amiiinnnnn Allah razı olsun canım benim bitanesin yaaaYaaa nasıl sevindim kafana hiç takma artacak mı artmayacak mı diye stres yapma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım beniiimmmGuzel haberleriniz bekliyoruz InsaAllah
Ayy canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun banada dua et ay sonu kısmetse tüp bebek deneyeceğiz.İnşallah canım beniiimmm
Var gibi duruyor benimde ilk testim böyleydi 3-4 gün sonra tekrar yapmıştım çok netti umarim herşey gönlünüzce olur inşallah vardırKızlar, son ilişki günü üstünden kaç gün geçtiği, ve testin markası foto da var bakar mısınız doğru mu acaba böyle çıkıp kanda da müjdeyi alan var mı kadınlar kulübünde kanda çıkan da çok çıkmayanda, o kadar çok şey okudum ki, lütfen yaa sabah sabah ne düşüneceğimi şaşırdım, belirti olarak sadece erken uyku geliyor, bide midem yanıyo o kadar....6 yıl oldu istiyoruz...
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin gebeliğinizSonucum çıktı canım hamileyimyükselmesi için dua edicem artık 40-45 günde bir adet oluyorum normal midir 31. Gündeyim
Yok yok kötü düşünme herkes ilk başlarda aynı stresi yaşıyor sonra keşke tadını çıkarsaydım dersin ama yinede çok merak edersen 3-4 tane test alıp 2 gün arayla koyulaşma var mı diye bakabilirsin ben öyle yapmıştımÖyle yapıcam Allah yükselecek mi stresi var şimdi de ayy hayır yaa sadece yaşamak istiyorum bu duyguyu
Çok sevindim canım inşallah sağlıklı ilerlesinCanım sonucum çıktı yarına kaldı sandım son bi umutsuzlukla baktım kana yeni geçti sanırım yumurtlamanın 14. Günü oluyor bugün 2 gün sonra tekrarlanacak yani hamileyiiiiimmmmm
Yükselir canım rahat olSonucum çıktı yükselir dimi yaa 40-45 günde bir adet oluyorum
Ayy Allah razı olsun canımsınnn❤❤Rabbim gönlüne göre versin inşallah yüzünü güldürsün canım benimAyy canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun banada dua et ay sonu kısmetse tüp bebek deneyeceğiz.
Sen özel bir şey yaptın mı bu ay ? Sorununuz neydi daha önce tedavi görmüşmüydünüz
İnşalllaaaaaahhh CanıımmmmYükselir canım rahat ol
Amiin inşaalllaaahhhÇok sevindim canım inşallah sağlıklı ilerlesin
Yok ya artık evde test yapmak istemiyorum boşuna stres yapmak gözümü teste dikmek istemiyorum 2 gün sonra tekrar kan veri cemYok yok kötü düşünme herkes ilk başlarda aynı stresi yaşıyor sonra keşke tadını çıkarsaydım dersin ama yinede çok merak edersen 3-4 tane test alıp 2 gün arayla koyulaşma var mı diye bakabilirsin ben öyle yapmıştım
Canım 2 aydır klomen ve hayıt hapı kullanıyorum..diyet ve spora başlayıp 15 kilo verdim son olarak dahiliye doktorunun verdiği ilaçlar canım inşalllaaaaaahhh Rabbim seninde yüzünü güldürsün canımmmGözünüz aydın sağlıkla ilerlesin gebeliğinizinsallah herhangi bir sey denediniz mi bu ay ve sorununuz neydi?
Insallah canım Allah razı olsun ne kadar emek vermissin Rabbim nasip etti sonunda Hayırlı sağlıklı evlat olshn insallahCanım 2 aydır klomen ve hayıt hapı kullanıyorum..diyet ve spora başlayıp 15 kilo verdim son olarak dahiliye doktorunun verdiği ilaçlar canım inşalllaaaaaahhh Rabbim seninde yüzünü güldürsün canımmm
Amin canım Allah razı olsun kanda da çıktı ama o kadar korkuyorum ki Allah ım sonunu da 9 aya kadar sağ salim getirmeyi nasip etsin inşallaahhhInsallah canım Allah razı olsun ne kadar emek vermissin Rabbim nasip etti sonunda Hayırlı sağlıklı evlat olshn insallah❣
Sıkı sıkı tutunsun insallah bol dua et yüreğini ferah tut stres yapma sağlıkla kucağina al canımAmin canım Allah razı olsun kanda da çıktı ama o kadar korkuyorum ki Allah ım sonunu da 9 aya kadar sağ salim getirmeyi nasip etsin inşallaahhh
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah canım inşallahSıkı sıkı tutunsun insallah bol dua et yüreğini ferah tut stres yapma sağlıkla kucağina al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?