Erken gebelik testimde 6 yıl sonra silik çizgimi bakar mısınız kızlar

Zaten hamilelikde her hafta stres var. Artacak, kese heyecanj, sonra kalp atişi sonra da boyle boyle drvam edicek heyecanlar. Hayatin en heyecanli ve stresli 9 ayi diye bilirim
Yaaa yaşatana kurban olurum Allah ıma şükürler olsun şükürler olsun ❤❤❤ 2 gün sonra yine yazarım katlandı yada katlanmadı (Allah korusun) diye

Var gibi duruyor benimde ilk testim böyleydi 3-4 gün sonra tekrar yapmıştım çok netti umarim herşey gönlünüzce olur inşallah vardır

Öyle yapıcam Allah yükselecek mi stresi var şimdi de ayy hayır yaa sadece yaşamak istiyorum bu duyguyu
Yok yok kötü düşünme herkes ilk başlarda aynı stresi yaşıyor sonra keşke tadını çıkarsaydım dersin ama yinede çok merak edersen 3-4 tane test alıp 2 gün arayla koyulaşma var mı diye bakabilirsin ben öyle yapmıştım

Ayy canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun banada dua et ay sonu kısmetse tüp bebek deneyeceğiz.
Sen özel bir şey yaptın mı bu ay ? Sorununuz neydi daha önce tedavi görmüşmüydünüz
Ayy Allah razı olsun canımsınnn❤❤Rabbim gönlüne göre versin inşallah yüzünü güldürsün canım benim

Yok ya artık evde test yapmak istemiyorum boşuna stres yapmak gözümü teste dikmek istemiyorum 2 gün sonra tekrar kan veri cem

Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz insallah herhangi bir sey denediniz mi bu ay ve sorununuz neydi?
Canım 2 aydır klomen ve hayıt hapı kullanıyorum..diyet ve spora başlayıp 15 kilo verdim son olarak dahiliye doktorunun verdiği ilaçlar canım inşalllaaaaaahhh Rabbim seninde yüzünü güldürsün canımmm

Insallah canım Allah razı olsun ne kadar emek vermissin Rabbim nasip etti sonunda Hayırlı sağlıklı evlat olshn insallah

Insallah canım Allah razı olsun ne kadar emek vermissin Rabbim nasip etti sonunda Hayırlı sağlıklı evlat olshn insallah
Amin canım Allah razı olsun kanda da çıktı ama o kadar korkuyorum ki Allah ım sonunu da 9 aya kadar sağ salim getirmeyi nasip etsin inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…