Erken gebelik testimde 6 yıl sonra silik çizgimi bakar mısınız kızlar

Fatoş hanjm da 6 sene oldu insaAllah guzel haber alsin sana da bize de umut olsun
Sonucum çıktı canım hamileyim yükselmesi için dua edicem artık 40-45 günde bir adet oluyorum normal midir 31. Gündeyim

Eklentiler

• IMG_20210802_170959_213.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 38
ben de merak ettim inşallah sevincini yaşıyodur da burası aklına gelmiyodur
Ya ben sonucum yarına kaldı sandım bi umut az önce baktım (ama senin kalbinden öperim yaa ne güzel bi düşünce bu böyle) çıkınca ve sonuççççç

Eklentiler

20,9 KB · Görüntüleme: 36
Sonucum çıktı canım hamileyim yükselmesi için dua edicem artık 40-45 günde bir adet oluyorum normal midir 31. Gündeyim
Ayyy ne guzel Allah saglikla buyumesini kucagina almayo nasib etsin. 2 gunde bir tekrarla. InsaAllah guzel artar. Çok sevindim dua et hayirlisiyla guzel olsun hersey

Ayyy ne guzel Allah saglikla buyumesini kucagina almayo nasib etsin. 2 gunde bir tekrarla. InsaAllah guzel artar. Çok sevindim dua et hayirlisiyla guzel olsun hersey
Allah razı olsun canım Yaaaa çok heyecanlıyım kana yeni geçmiştir diye düşünüyorum.... Amiin amiin amiin inşallah ne yazacağımı şaşırdım

Çıkmak üzere canım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin müjdeli haber
Canım sonucum çıktı yarına kaldı sandım son bi umutsuzlukla baktım kana yeni geçti sanırım yumurtlamanın 14. Günü oluyor bugün 2 gün sonra tekrarlanacak yani hamileyiiiiimmmmm

Eklentiler

20,9 KB · Görüntüleme: 26
Hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla Kucağına almayı nasip etsin Hiç birşeyi kafana Takma Tadını çıkart...

Bende bigün yaşarmıyım acaba sevincimi hiç bilmiyorum
İnşallah canım en kısa zamanda yaşarsın ve önce size haber verdim gerçekten test yaptığımdan bile haberleri yok o kadar bıkmıştım ki anlatamam onlarda sizinle yaşadım yaniii

Eklentiler

20,9 KB · Görüntüleme: 24
Allah razı olsun canım Yaaaa çok heyecanlıyım kana yeni geçmiştir diye düşünüyorum.... Amiin amiin amiin inşallah ne yazacağımı şaşırdım
Zaten hamilelikde her hafta stres var. Artacak, kese heyecanj, sonra kalp atişi sonra da boyle boyle drvam edicek heyecanlar. Hayatin en heyecanli ve stresli 9 ayi diye bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…