- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Amin saolun inşallahAllah
gönlünüze göre versin inşallah biran evvel sağlıkla
Sonucum çıktı canım hamileyimFatoş hanjm da 6 sene oldu insaAllah guzel haber alsin sana da bize de umut olsun
Amin amin inşallahFatoş hanjm da 6 sene oldu insaAllah guzel haber alsin sana da bize de umut olsun
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla katlanarak artar daha çok yenidir ondandırSonucum çıktı yükselir dimi yaa 40-45 günde bir adet oluyorum
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere olsun inşallaahnnHayırlı olsun inşallah sağlıkla katlanarak artar daha çok yenidir ondandır
Çok sevindim Allahın izniyle yükselir 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan vermelisin..Sonucum çıktı canım hamileyimyükselmesi için dua edicem artık 40-45 günde bir adet oluyorum normal midir 31. Gündeyim
Hayırlı olsun yükselir inşallah korkmayın 2 3 günde bir beta takibinizi yaptırınSonucum çıktı canım hamileyimyükselmesi için dua edicem artık 40-45 günde bir adet oluyorum normal midir 31. Gündeyim
Ya ben sonucum yarına kaldı sandım bi umut az önce baktım (ama senin kalbinden öperim yaa ne güzel bi düşünce bu böyle) çıkınca ve sonuçççççben de merak ettim inşallah sevincini yaşıyodur da burası aklına gelmiyodur
Ayyy ne guzel Allah saglikla buyumesini kucagina almayo nasib etsin. 2 gunde bir tekrarla. InsaAllah guzel artar. Çok sevindim dua et hayirlisiyla guzel olsun herseySonucum çıktı canım hamileyimyükselmesi için dua edicem artık 40-45 günde bir adet oluyorum normal midir 31. Gündeyim
Evet öyle yapıcam artık 2 gün sonra tekrar kan veri cem inşallahHayırlı olsun yükselir inşallah korkmayın 2 3 günde bir beta takibinizi yaptırın
Allah razı olsun canım YaaaaAyyy ne guzel Allah saglikla buyumesini kucagina almayo nasib etsin. 2 gunde bir tekrarla. InsaAllah guzel artar. Çok sevindim dua et hayirlisiyla guzel olsun hersey
Öyle yapıcam Allah yükselecek mi stresi var şimdi de ayy hayır yaa sadece yaşamak istiyorum bu duyguyuÇok sevindim Allahın izniyle yükselir 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan vermelisin..
Canım sonucum çıktı yarına kaldı sandım son bi umutsuzlukla baktım kana yeni geçti sanırım yumurtlamanın 14. Günü oluyor bugün 2 gün sonra tekrarlanacak yani hamileyiiiiimmmmmÇıkmak üzere canım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin müjdeli haber
Adet döngünüz hep 40 45 ise 31desiniz yani adetinize daha var sonucun az çıkması normalEvet öyle yapıcam artık 2 gün sonra tekrar kan veri cem inşallah
Evet canımm hamileyiiiimmmmmVar mı habeerrr
İnşallah canım en kısa zamanda yaşarsın ve önce size haber verdim gerçekten test yaptığımdan bile haberleri yok o kadar bıkmıştım ki anlatamam onlarda sizinle yaşadım yaniiiBende bigün yaşarmıyım acaba sevincimi hiç bilmiyorum
Canım üstü cam yeri buzlu camdı çizgimi silik olduğu için açmadan telefonda kamera da gözükmüyoduGözün aydın canım çizgi var zaten tahlilde de çıkmış
Ama bu testleri neden söküp içini felan çıkarıyorsunuz anlamıyorum
Zaten hamilelikde her hafta stres var. Artacak, kese heyecanj, sonra kalp atişi sonra da boyle boyle drvam edicek heyecanlar. Hayatin en heyecanli ve stresli 9 ayi diye bilirimAllah razı olsun canım Yaaaaçok heyecanlıyım kana yeni geçmiştir diye düşünüyorum.... Amiin amiin amiin inşallah ne yazacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?