ERKEN GEBELİK TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ 🌸

denizemikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım uzun bir süredirde takip ediyordum regli olmama 5 -6 gün var erken gebelik testi yaptım görseli aşağıda ki gibi gebe miyim değil miyim anlamadım yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_7896.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 216
Benim testim de bu şekilde kuruma çizgisine benzemiyor belli bariz pembe çizgi ben yarın sabah da yapacağım yine silik çıkarsa kan vereceğim adetim 5 gün gecikti

Benim testim de bu şekilde kuruma çizgisine benzemiyor belli bariz pembe çizgi ben yarın sabah da yapacağım yine silik çıkarsa kan vereceğim adetim 5 gün gecikti
Işık altında da çektim adet olmama 5 gün var , en olmadı kan vereceğim umarım sizinde dilediğini gibi olur

Eklentiler

• IMG_6B270FCD-ADDB-431C-AC3A-CD54E8414E95.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 207
Işık altında da çektim adet olmama 5 gün var , en olmadı kan vereceğim umarım sizinde dilediğini gibi olur
Ay sizinki de çok belli inşallah gönlümüze göre olur.. şu an gebeysek ağustos sonu-eylül başı gibi doğum varr

Günaydın test yaptınız mı acaba ?
Merhaba kan verdim, b-hcg 350 çıktı kese henüz görünmedi çok duygusalım henüz keseyi görene kadar birkaç arkadaşım hariç kimseye söylemeyeceğimBen bu süreçte bloğu çok takip ettim dolayısıyla ben de yazmak istiyorum sürecimi ki böyle kafa karışıklığı yaşayan kişilere yol gösterici olsun bir nebze

Merhaba hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah benim de testime de bakar mısınız rica etsem aşılamada 12. Günüm hafif lekelenmeler var. Çok silik bi çizgi var bilemedim ümitlenmek de istemiyorum.

Eklentiler

• IMG_0923.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_0922.webp
    105,1 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_0921.webp
    102,3 KB · Görüntüleme: 178
Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım

Bende bugün kan verdim henüz sonuç çıkmadı heyecanlıyım Allah bana ve gönülden bebek isteyen herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin

İnşallah

Erken gebelik testi yapmıştım ben resimleri görmüşsünüzdür , sizin ki biraz silk açıkçası yarın tekrar yapın isterseniz eğer inşallah daha net çıkar çizgi

Sabah yakınımdaki özel bir hastaneden randevu aldım sigortam olduğu için. Doktor kan istemeden önce bi ultrason baktı kese yoktu ve biraz negatif konuştu son adet tarihimden 5 hafta geçtiği için, 5 haftalık gebelikte kese görünmesi lazımdı dedi, muhtemelen adetin gecikmededir gibisine getirdi, biz idrarla yapılan testleri geçerli bulmuyoruz zaten dedi. Yani zaten en kesin sonuç kan onu biliyoruz ama böyle biraz net keskin konuşması üzdü beni. 1 saat sonra aradı doktor işte hemen folik asit başla falan dedi. 2 gün sonra da artış düzenli devam etmiş mi ona bakılacak

Amin amin çok teşekkür ederim Kan sonucunu beklemek zorlayıcı oluyor ben bugün 1 saatte öğrendiğim halde akla karayı seçtim. İnşallah güzel sonuçlar alın siz de, haber verin

Adetinizin gecikmesini bekleyip kan verebilirsiniz. Ben 5 gün gecikmeyle gittim 350 çıktı hcg. Hatta dün gece yaptığım test negatif sonuç verdi. Sabah uyanıp yaptım silik çıktı düşünün adetim geciktiği halde. O yüzden kan en iyisi

İnşallah

Erken gebelik testi yapmıştım ben resimleri görmüşsünüzdür , sizin ki biraz silk açıkçası yarın tekrar yapın isterseniz eğer inşallah daha net çıkar çizgi
Teşekkür ederim yarın bi daha yapacağım inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız

Daha adetime 4 gün var çarşamba günü iki haftam doluyor o zamana test yapın dediler tabi sabırsızlanıyprum yarın bi daha test yapacağım sonrasında bi kan testi vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırım verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim

Doktorların bu şekilde davranması da çok kötü test sonucu çıkıncaya kadar bir yorum yapmamaları gerekiyor bu sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunun farkında bile değiller gözünüz aydın tekrardan hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşallah

İnşallah hayırlı güzel haberleriniz gelir rica ederim herkesin süreci kendine özgü olsa da bu süreçte dayanışma ve bilgi paylaşımı insana iyi hissettiriyor

İnşallah hayırlı güzel haberleriniz gelir rica ederim herkesin süreci kendine özgü olsa da bu süreçte dayanışma ve bilgi paylaşımı insana iyi hissettiriyor
Çok şükür kan sonucumda Betam 95 çıktı , Gebeyim Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bundan sonra ki süreç çok önemli çalışan bir anne adayı olarak ne yapacağım nelere dikkat edeceğim şaşkınım biraz . Kasıklarımda ağrım var gögüslerim şiş ve hassas belirtilerim bunlar şu an .

Ay çok sevindimm Tebrik ederim Ben de hala şaşkınım inanın Sabah folik asit ve hormon hapı içecektim güya aç karnına, az önce aklıma geldi bi değişik oldum içtim hemen.. üzerimde bi ağırlık var hareketlerim ekstra yavaş benim de, herhalde zamanla oturacak sonra 9 ay nasıl geçti anlamayacağız gibime geliyor.. Şimdi de aklımda acaba betam yarın yükselmiş olacak mı, doktor ne diyecek, kese ne zaman görünecek bunların kaygısı var Hayırlısıyla sağlıkla bereketiyle gelsin bebişlerimiz hala bunları yazarken bile değişik hissediyorum ben değilim sanki, ya da rüyadayım

Sanırım biraz akışına bırakmamız gerekiyor , annelerimiz anneannelerimizin zamanında ki gebelikler gibi ilerlemiyor süreç, daha detaylı ve yorucu gerçekten sürekli bir şeye şükür edip bir sonraki aşamaya geçiyoruz .

Bakalım bende tekrardan yarın kan vereceğim folik asit kullanımına da yarın itibari ile başlayacağım kaygılanmamaya çalışacağım strese gerek yok

`