Erken gebelik testinde yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor. Ben görseldeki çizgiyi gördüm var gibi :)Arkadaşlar merhaba pcosluyum adetlerim son 4-5 aydır iyice düzensizleşti sat 9 Ağustos bu ay da bi kaç gündür regl olacakmış gibi ara ara kasık sancılarım oluyor belim sürekli ağrıyor ve göğüslerim acayip dolgunlaştı dün gece erken gebelik testlerinden yaptım hayalet bi çizgi vardı sonra bu sabah ilk idrarımla aynı marka testten yaptım ve paylaşacağım şekilde 2. Çizgi silik bi şekilde 1 dk içerisinde çıktı, ben bu testi yaklaşık 2-3 gün önce de yaptım hiç bi şey çıkmadı şimdi size sorum böyle görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Kaset test yapsam çıkar mı? Pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim ama nasıl sabredicem bilmiyorum fikirlerini paylaşırsanız çok memnun olurumEki Görüntüle 3128022 Eki Görüntüle 3128023 Eki Görüntüle 3128022 Eki Görüntüle 3128023
Muhtemelen gebesiniz tebrikler , pazartesiyi beklemek istemezseniz özel hastanede acilde de kan verip 2 güne bir takip edebilirsiniz :)Dayanamayıp kaset test alıp yaptım bunda da 1–2 dk içerisinde çıkan sonuç bu
100 lira civarıdır diye tahmin ediyorumÖzel hastanede tahminen ne kadar ücreti biliyor musunuz acaba ?
Ne yaptınız çok merak ettim sonucuDayanamayıp kaset test alıp yaptım bunda da 1–2 dk içerisinde çıkan sonuç bu
Bebis var gibi haydi insallah hayirli haberler verirsin insallahDayanamayıp kaset test alıp yaptım bunda da 1–2 dk içerisinde çıkan sonuç bu
Bence de var hayırlısı olsun daha çok yenidir ☺Dayanamayıp kaset test alıp yaptım bunda da 1–2 dk içerisinde çıkan sonuç bu
Hayırlısı olsun bilmeden demin bence de var yazdım hissetmişim demek ki 2 gün arayla kan takibi vs ister zaten Doktor'un Rabbim kucagımıza almayı nasip etsinKızlar merhabadün sağlık ocağında kan verdim sonuç bu sabah çıktı değerim 78 miş
Aminnn isteyen herkese nasip etsin rabbim umarım sağlıklı bir şekilde artar değerim, sizinde az kalmış sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallahHayırlısı olsun bilmeden demin bence de var yazdım hissetmişim demek ki 2 gün arayla kan takibi vs ister zaten Doktor'un Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
Sağlıkla kucağına al inşallah adet öncesi mi yaptiniz testiArkadaşlar merhaba pcosluyum adetlerim son 4-5 aydır iyice düzensizleşti sat 9 Ağustos bu ay da bi kaç gündür regl olacakmış gibi ara ara kasık sancılarım oluyor belim sürekli ağrıyor ve göğüslerim acayip dolgunlaştı dün gece erken gebelik testlerinden yaptım hayalet bi çizgi vardı sonra bu sabah ilk idrarımla aynı marka testten yaptım ve paylaşacağım şekilde 2. Çizgi silik bi şekilde 1 dk içerisinde çıktı, ben bu testi yaklaşık 2-3 gün önce de yaptım hiç bi şey çıkmadı şimdi size sorum böyle görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Kaset test yapsam çıkar mı? Pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim ama nasıl sabredicem bilmiyorum fikirlerini paylaşırsanız çok memnun olurumEki Görüntüle 3128022 Eki Görüntüle 3128023 Eki Görüntüle 3128022 Eki Görüntüle 3128023
Amin canım inşallah evet az kaldı bizim de nasipse herkes kavuşsun yavrusunaAminnn isteyen herkese nasip etsin rabbim umarım sağlıklı bir şekilde artar değerim, sizinde az kalmış sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
hayırlı olsun canımmm, bu ay ozel bıseyler yapmıs mıydın ?Kızlar merhabadün sağlık ocağında kan verdim sonuç bu sabah çıktı değerim 78 miş
Polikistik over sendromum olduğu için adetim hiç bir zaman günü gününe olmuyor son adet tarihim 9 ağustostu ben ilk testimi 10 eylülde yaptım, 9 Eylülde bi iki damla yerleşme kanaması gibi bi şey oldu ondan şüphelenip yaptım testi deSağlıkla kucağına al inşallah adet öncesi mi yaptiniz testi
Şöyle geçen ay adetimin 3. Doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırmak için çünkü ben nisan ayında hsg filmi çektirdim ve o hsg filminden sonra adetim acayip düzensizleşti bazen çok uzun sürdü bazen bi iki gün sürdü bazen 1-2 hafta gecikti, geçen ay da kontrole gittim başka bi sıkıntı mı var acaba diye hormon tahlillerimde hiç bi sıkıntı çıkmadı çok şükür, polikistik over ve kilom olduğu için doktor bana glifor ve folik asit başladı ben onu 1-2 hafta düzenli kullandım sonra tatile falan gittik kullanamadım bu şekilde aslında özel bi şey yapamadım gibi bi şey olduhayırlı olsun canımmm, bu ay ozel bıseyler yapmıs mıydın ?
anladım canım, hayırlı olsun saglıkla gelsın mınnoşŞöyle geçen ay adetimin 3. Doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırmak için çünkü ben nisan ayında hsg filmi çektirdim ve o hsg filminden sonra adetim acayip düzensizleşti bazen çok uzun sürdü bazen bi iki gün sürdü bazen 1-2 hafta gecikti, geçen ay da kontrole gittim başka bi sıkıntı mı var acaba diye hormon tahlillerimde hiç bi sıkıntı çıkmadı çok şükür, polikistik over ve kilom olduğu için doktor bana glifor ve folik asit başladı ben onu 1-2 hafta düzenli kullandım sonra tatile falan gittik kullanamadım bu şekilde aslında özel bi şey yapamadım gibi bi şey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?