Erken gebelik testime bakabilir misinizzz

ecemuu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
58
40
18
Arkadaşlar merhaba pcosluyum adetlerim son 4-5 aydır iyice düzensizleşti sat 9 Ağustos bu ay da bi kaç gündür regl olacakmış gibi ara ara kasık sancılarım oluyor belim sürekli ağrıyor ve göğüslerim acayip dolgunlaştı dün gece erken gebelik testlerinden yaptım hayalet bi çizgi vardı sonra bu sabah ilk idrarımla aynı marka testten yaptım ve paylaşacağım şekilde 2. Çizgi silik bi şekilde 1 dk içerisinde çıktı, ben bu testi yaklaşık 2-3 gün önce de yaptım hiç bi şey çıkmadı şimdi size sorum böyle görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Kaset test yapsam çıkar mı? Pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim ama nasıl sabredicem bilmiyorum fikirlerini paylaşırsanız çok memnun olurum

Erken gebelik testinde yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor. Ben görseldeki çizgiyi gördüm var gibi :)
Yaşadığınız yerde acil yoğun değilse kan testi verebilirsiniz, inşallah güzel sonuçlar alırsın

Yorumunuz için teşekkür ederim, aynı marka testi 1 hafta içinde 2-3 defa kullandım 1 yıldır uğraşıyoruz ilk defa 1 dk içerisinde böyle bir sonuç aldım pcostan dolayı adetim düzensiz olduğundan her ay umutlanır acile giderdim test vermeye ama hep negatif sonuç aldım artık utanıyorum o hastaneye gidip test vermeye :) pazartesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum o yüzden ☺

Dünkü kaset testten sonra bu sabah yine ilk idrarla bi test daha yaptım o daha bu şekilde anında pozitif çıktı ama daha sonra gün içerisinde çok fazla kasıklarımda ağrı hissettim hani bir sıkıntı mı var acaba diye 5-6 saat sonra bir test daha yaptım ve bu sefer daha önceki testlere göre biraz daha silikti rengi ama yarım saat içerisinde sıvı tüketimi olmuştu umarım o yüzden olmuştur, sol kasık ağrısı ve bel ağrısı hala devam ediyor sabah ilk işim kan vermek olacak sonucu alır almaz burdan yazarım

Kızlar merhaba dün sağlık ocağında kan verdim sonuç bu sabah çıktı değerim 78 miş
Hayırlısı olsun bilmeden demin bence de var yazdım hissetmişim demek ki 2 gün arayla kan takibi vs ister zaten Doktor'un Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun bilmeden demin bence de var yazdım hissetmişim demek ki 2 gün arayla kan takibi vs ister zaten Doktor'un Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
Aminnn isteyen herkese nasip etsin rabbim umarım sağlıklı bir şekilde artar değerim, sizinde az kalmış sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah

Sağlıkla kucağına al inşallah adet öncesi mi yaptiniz testi

Sağlıkla kucağına al inşallah adet öncesi mi yaptiniz testi
Polikistik over sendromum olduğu için adetim hiç bir zaman günü gününe olmuyor son adet tarihim 9 ağustostu ben ilk testimi 10 eylülde yaptım, 9 Eylülde bi iki damla yerleşme kanaması gibi bi şey oldu ondan şüphelenip yaptım testi de

hayırlı olsun canımmm, bu ay ozel bıseyler yapmıs mıydın ?
Şöyle geçen ay adetimin 3. Doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırmak için çünkü ben nisan ayında hsg filmi çektirdim ve o hsg filminden sonra adetim acayip düzensizleşti bazen çok uzun sürdü bazen bi iki gün sürdü bazen 1-2 hafta gecikti, geçen ay da kontrole gittim başka bi sıkıntı mı var acaba diye hormon tahlillerimde hiç bi sıkıntı çıkmadı çok şükür, polikistik over ve kilom olduğu için doktor bana glifor ve folik asit başladı ben onu 1-2 hafta düzenli kullandım sonra tatile falan gittik kullanamadım bu şekilde aslında özel bi şey yapamadım gibi bi şey oldu

anladım canım, hayırlı olsun saglıkla gelsın mınnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…