Erken gebelik testime bakabilir misinizzz

Amin inşallah, hep diyorum Allahım isteyen ve bakabilecek olan herkese nasip etsin biz 1 yıldır uğraşıyoruz, çok istedim çok bekledim çoğu zaman ümidimi kaybettim ama her şeyin zamanı nasibi varmış
amiiinnn Rabbım en hayırlı zamanı bılıyor..bızımde 3 yıl oldu..
ınsallah bende kavusurum yavruma en kısa zamanda saglıkla

Kızlar tekrar merhaba, bu sefer sizlere beta hcg ile ilgili sorum olacak, biliyorsunuz ki geçen hafta pazartesi günü tahlil vermiştim (sağlık ocağındaki ebe telefonda değeri 78 demişti) aslında 74 müş o neyse perşembe günü testi tekrarladık 241 çıktı bugğn tekrar bi test verdim 1515 çıktı değer, sizce 241 den 1515 e çıkması normal mi Perşembe gününden pazartesiye??

Dayanamayıp kaset test alıp yaptım bunda da 1–2 dk içerisinde çıkan sonuç bu
benim testim de böyleydi geçen hafta. Doktora gittik görüntüde bişey yok kanda da herhangi bir gebelik gözükmedi. Bugün de kanamam başladı. Reglim büyük ihtimalle. Teste pek güvenmemek lazım. Boşuna heyecan yaptık. Sevincimiz kursağımızda kaldı.

Gayet guzel katlanmis

Normal canım bence belki çoklu gebelik olabilir 3000 den sonra kese görünür haftaya doktora git

Umarım en kısa zamanda sizde hayırlı haberi alırsınız

Merhaba arkadaşım 1 ay önce

Merhaba arkadaşım yaklaşık 20 gün önce aynı semptomlara sahip arkadaşıma bir umut diye eczaneden gebelik testi aldım aynısı çıktı hastanede çalışıyoruz direk kadın doğum doktoruna çıktık ve 3 gün sonra beta yaptır dedi biz dayanamadık hemen verdik beta 47 çıktı 2 gün sonra iki katına çıkmıştı yani büyük ihtimalle hamile olabilirsin yinede adetin gecikmesini bekle bence Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Merhaba beta nın katlanarak yükselmesi iyi bir durum dış gebelik olmadığının göstergesi tebrik ederim şimdiden

Merhaba beta nın katlanarak yükselmesi iyi bir durum dış gebelik olmadığının göstergesi tebrik ederim şimdiden
Teşekkür ederim salı günü doktora gittim ve her şey yolunda çok şükür minik bi kese gözüktü vajinal ultrasonda 10 gün sonra da kalp atışınu duymak için çağırdı şuanlık her şey yolunda ilerliyor çok şükür ki

Şükürler olsun canım Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar bende bu testi yaptım sonucu tam beklemedim sonradan baktım silik çizgi vardı pekte ümidim yok

Eklentiler

• IMG_20220923_193646.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 304
Kızlar merhaba ayy böyle okudukça insanın test yapası geliyor :) benimde regl 10 gün var ama bugün sanki regl olacakmışım gibi Bi ağrı var. Erken gebelik yapsam çok mu erken olur birşeyler çıkar mı? Yoksa 6 Ekimi mi bekleyim. Bide bugün yediğim pogaça olsun çay olsun tadından tiksindim midemi bulandırdı buda neden oldu bilemedim

Test yapmamanı öneririm. Ben dayanamayarak 10 gün kala kan testine girdim. Keşke girmeseydim. Sonuç tabiki negatif ancak çok erken yaptırdığım için bir umut yükselir diye bekliyorum ve psikolojimi çok kötü etkiledi. Sürekli kafam orda. Yaptırma gününü bekle bence. Sürekli acaba kan yükselmiş midir acaba nolur diye düşünmek çok daha kötü

Kan testinde sonuç ne çıkmıştı yani direk 0 mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…