Erken gebelik testime bakabilir misinizzz

0.320 çıktı ilk 2 ay önce yaptırdım 0.80di ikinci ay 0.100dü bu ay 0.320 çıktı, 11 gün var diyede bekledim hep bi umut yükselir diye şimdi korkuma kan testi yapamıyorum 6 günüm var
Bende 2 kere yapmıştım önceki aylarda regl 6 gün kala 2.30 çıkmıştı ama yükselme olmadı tabi. Hala neden öyle olduğunu düşünüp duruyorum

Bende 2 kere yapmıştım önceki aylarda regl 6 gün kala 2.30 çıkmıştı ama yükselme olmadı tabi. Hala neden öyle olduğunu düşünüp duruyorum
Bazen regle yakında değerlerin yükseldiği için yüksek çıkıp yanıltıyor en doğrusu tam regl geçtikten sonrası ancak tabiki o kadar bekleyemeyeceğim

Bazen regle yakında değerlerin yükseldiği için yüksek çıkıp yanıltıyor en doğrusu tam regl geçtikten sonrası ancak tabiki o kadar bekleyemeyeceğim
Benim bile 10 gün var ya erken ya da kaset test alıp bakasım geliyor :) beklenmiyor maalesef

Benim bile 10 gün var ya erken ya da kaset test alıp bakasım geliyor :) beklenmiyor maalesef
Ben artık psikolojik olarak kafayı taktığım için evde test dolu. Sonuç çıkmayacağını bilsemde can sıkıntısına bazen yapıyorum. Ancak testlere de güvenme benim geçen ay testim bu şekilde olmasına rağmen negatif çıktı kanda.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-26-15-12-52-980_com.whatsapp.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 261
Ee biz neye güvenecez aman zamanda geçmiyor sanki

Ee biz neye güvenecez aman zamanda geçmiyor sanki
Gerçekten güvenilirliği de kalmadı yani testlerin. Belki bana hatalı denk geldi bilmiyorum ancak ben güvenmiyorum artık kan testinde yüksek sonuç gördükten sonra doktorun hamilesin diye yemin etmesi lazım inanmam için

Merhaba benim de 4 hafta 2 günlük ve değerim 341 normal mı sizce

Merhaba son durumunuz nedir acaba hamile misiniz
Ben bu testi yaptığımda 13 gün vardı adetime sonra adette 8 gün kala kana baktırdım doktor bişe yok dedi ama adet olmadım ayın 5.de olcam bakalım bekliyoruz fitil verdi doktor onu kullanıyorum 2 gündür

Merhaba arkdslr:) yumurtlama zamanlarını değerlendirdim adetime 5gün var yaklasık 10gündür kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ve midem bulanır gibi oluyor. Ve hep adet olcakmışım gibi . Kasık ağrısı göğüs ağrısı adete 1 2gün kala olur yda olmaz yani. Bu ay bi değişik hissediyorum Dün erken gebelik testi aldım ve negatif cıktı. Sizce pozitife dönme ihtimali varmıdır yaşayan bu durumları. Pek ümitlenmek istemiyorum biraz meraktan:))

Belirtin ne canım
Valla şuan adetime son 3 gün var sağ kasigimda batmalar var devamlı göz kapağım kapanıyor uyuklamak istiyorum göğüslerim ağrıyor arada kaynama hissi geliyor bekliyorum akıntım beyaz kremsi normalde yoktu bu ay felaket akıntım var inşallah hamileyimdir pek ümidim yok ama

Merhaba. Bu test prodoctor mu acaba bende 2tane aldim yapmayi bekliyorum. Siz kac gun kala yaptiniz bu testi bende sabirsizlaniyorun

Ben bu testi yaptığımda 13 gün vardı adetime sonra adette 8 gün kala kana baktırdım doktor bişe yok dedi ama adet olmadım ayın 5.de olcam bakalım bekliyoruz fitil verdi doktor onu kullanıyorum 2 gündür
Merhabalar hamilemisiniz

Merhaba aynı durumdym bende hamilemisiniz siz

İki yıldır öyle bekler oldum ki artık belirti bile yok 2 gün şuan geciktim ya bir kez de silik çizgi çıksın da umutlanayım heyecanlanayım kaç tane test yaptım ama hepsi negatif bari regl olsam yine başlasam hadi bu ay hafi ay olcak diye hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin rabbim

Merhba bayanlar. Hiç geçikmeyen hatta günümden 1 gün önce gelen adetim 2gün geçikti. Dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün kaset test yaptım negatif hepsi gün ortasında yapılmış testler. Kasıklarım ağrıyor hasta oldum sanıyorum ama akıntı gelmiş oluyor. Sivilcelenmeyen yüzüm sivilcelendi göğüslerim hafif ağrır gibi birde mide bulantısı var. Böyle olup negatif cıkıp sonra pozitif olan varmı aranızda ..

Ahh canım stresten düşünmekten de gecikebilir. Bence sadece bekle yani belki geç döllenme olmuş da olabilr. Düşünmemeye çalış ve sadece bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…