Görünüyor canım ama açmadan atsaydın keşkeKızlar 2,5 senedir deniyoruz ama olmuyor bir kaç tedavi uyguladık, özet geçiyorum sıkmamak adına. Bu ay çok belirti yaşadım ve dayanamadım erken gebelik testi aldım. Ama daha 6 gün varken yaptım. Ben silik çizgiyi elimde tutarken görüyorum, fotoğraflamak çok zor oldu. Nolur bana hamilesin deyinEki Görüntüle 2906954 Eki Görüntüle 2906954 Eki Görüntüle 2906957
Kapalı olunca göremedim, ama o kadar çok hissettim ki açtım direktGörünüyor canım ama açmadan atsaydın keşke
İnşallah hamilesindir canım benim adete kaç gün varKapalı olunca göremedim, ama o kadar çok hissettim ki açtım direkt
6 gün var, testi bir de akşam yaptım. Sabahı bekleyemedimİnşallah hamilesindir canım benim adete kaç gün var
Yaa çok teşekkür ederim, inşallah, dua edin ne olurBen kolay kolay silik çizgi görmem. Burda gördüm. Kan verin insallah hayırlısı olsun.
benmde böyle çıkmıştı 6gün kala.yalnız su önemli kaçıncı dk çıktı çizgi?6 gün var, testi bir de akşam yaptım. Sabahı bekleyemedim
5 dk olmadan çıktı, bir de ben çok heyecanlandım merak ettim dayanamadım kapağını açtım öyle gördüm ikinci silik çizgiyi,benmde böyle çıkmıştı 6gün kala.yalnız su önemli kaçıncı dk çıktı çizgi?
Yani gebelik bence5 dk olmadan çıktı, bir de ben çok heyecanlandım merak ettim dayanamadım kapağını açtım öyle gördüm ikinci silik çizgiyi,
Beni çok mutlu ettinYani gebelik benceama en güzeli kan testi tabi yrn birdaha yap aç karnına bir tık koyulaşır
hadi merakla bekliyorumBeni çok mutlu ettinYarın akşam iş çıkışı anca alabilirim, cumartesi sabah yapayım diyorum. Hemen atacağım buraya
Çok teşekkür ederim, 10-11. Gün yaptım testi, bu akşam bir erken gebelik daha alıp yarın sabahtan tekrar yapacağım. Bu testi gece yapmıştım çünkü, biraz daha tam çizgi görmek istiyorum aslında kan testi içinBebeğiniz sizinledir inşallah. Ovulasyondan sonra kaçıncı gün yaptınız testi? Benimde 7 gün var yarın yapsam mı acaba diyorum erken test. Kana gitmediniz mi bugün acile vs?
Ahhh Bi bekleyebilsekkkÇok teşekkür ederim, 10-11. Gün yaptım testi, bu akşam bir erken gebelik daha alıp yarın sabahtan tekrar yapacağım. Bu testi gece yapmıştım çünkü, biraz daha tam çizgi görmek istiyorum aslında kan testi içinBence siz de 1-2 gün daha bekleyin
O kadar zor kiiiiiiiAhhh Bi bekleyebilsekkk
Erken testte bile böyle çıktıysa benim evde hep kaset test var hiç bişi çıkmaz varsa bile :/ ilişkinin olduğu gün belli eden Bi teknoloji lazım banaO kadar zor kiiiiiiiben bu akşam 2 tane daha erken test alıcam birini yarın sabah birini 2 gün sonra yapıcam evde de 1 tane kaset test var onu da adet gecikirse yapıcam
Hahaha ya keşke hemen öğrenebilsekkkErken testte bile böyle çıktıysa benim evde hep kaset test var hiç bişi çıkmaz varsa bile :/ ilişkinin olduğu gün belli eden Bi teknoloji lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?