Erken gebelik testime bakar mısınız?

ykaya18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
113
58
48
32
Kızlar 2,5 senedir deniyoruz ama olmuyor bir kaç tedavi uyguladık, özet geçiyorum sıkmamak adına. Bu ay çok belirti yaşadım ve dayanamadım erken gebelik testi aldım. Ama daha 6 gün varken yaptım. Ben silik çizgiyi elimde tutarken görüyorum, fotoğraflamak çok zor oldu. Nolur bana hamilesin deyin

Ben kolay kolay silik çizgi görmem. Burda gördüm. Kan verin insallah hayırlısı olsun.

Bebeğiniz sizinledir inşallah. Ovulasyondan sonra kaçıncı gün yaptınız testi? Benimde 7 gün var yarın yapsam mı acaba diyorum erken test. Kana gitmediniz mi bugün acile vs?

Bebeğiniz sizinledir inşallah. Ovulasyondan sonra kaçıncı gün yaptınız testi? Benimde 7 gün var yarın yapsam mı acaba diyorum erken test. Kana gitmediniz mi bugün acile vs?
Çok teşekkür ederim, 10-11. Gün yaptım testi, bu akşam bir erken gebelik daha alıp yarın sabahtan tekrar yapacağım. Bu testi gece yapmıştım çünkü, biraz daha tam çizgi görmek istiyorum aslında kan testi için Bence siz de 1-2 gün daha bekleyin

Ahhh Bi bekleyebilsekkk

O kadar zor kiiiiiii ben bu akşam 2 tane daha erken test alıcam birini yarın sabah birini 2 gün sonra yapıcam evde de 1 tane kaset test var onu da adet gecikirse yapıcam
Erken testte bile böyle çıktıysa benim evde hep kaset test var hiç bişi çıkmaz varsa bile :/ ilişkinin olduğu gün belli eden Bi teknoloji lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…