Erken gebelik testime bakar mısınız?

Bende erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı regl gününü bekliyorum bakalım

Bende erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı regl gününü bekliyorum bakalım
Erken gebelik testlerine de çok bel bağlamak istemiyorum prodoctor ile yaptım silik çizgi çıktı miratech ile yaptım negatif çıktı bende şimdi adet günümü bekliyorum

Erken gebelik testlerine de çok bel bağlamak istemiyorum prodoctor ile yaptım silik çizgi çıktı miratech ile yaptım negatif çıktı bende şimdi adet günümü bekliyorum
En iyisi regl gününü beklemek hakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede bizde bebiş haberi alırız inşallah

Kızlar selam, az önce erken gebelik testini tekrarladım, silik çizgi dahi çıkmadı Bir öncekinde neden silik çizgi çıktı ki? Test hatalı değildiyse hormonu algılamış ki çift çıkmış öyle değil mi? Adet günüme 3 gün kaldı, muhtemelen negatifdir dimi?

Eklentiler

• 10D9F783-96C2-4512-AA6E-EDE5E667C788.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 59
Bende de böyle birşey çıktı ama henüz sonucu bilmiyorum daha bu sabah yaptım ve testin yanıltıcı olduğunu söyleyen çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…