Erken gebelik testime bakar mısınız ??

cikoton

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
104
118
23
28
kızlar adete 3-4 günüm var sizce ihtimal olabilir mi? Siz de görüyor musunuz?? Başına gelen oldu mu??

Eklentiler

• 028D094A-B332-4817-99B9-EBCFFEE0C280.webp
    028D094A-B332-4817-99B9-EBCFFEE0C280.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 103
Ay aynıyız bacım benimde test ilk defa böyle çıktı ve kan testim normalde hep 0.100 çıkar 2 çıktı. Bu hangi marka test acaba?

InsaAllah ya bize de haber et belirtilerin neydi ne zaman basladi
Ben 20 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım. Doktor en erken 10. Gün kan testi verebilirsin dedi ben de dün akşam verdim 3.4 çıktı. Sabah da ilk idrarla test yapayım dedim böyle çıktı. 3 gün önce yine yapmıştım idrar testi direkt negatifti. Eğer bebiş varsa belirtilerim de aynı regl öncesi belirtilerim gibi hatta ben kesin regl olcam diye düşünüyordum. El ayak yanması, göğüs hassasiyeti, kasıklarımda baskı var ve belim ağrıyor. Ama hiç lekelenme görmedim, normalde birkaç gün öncesinden lekelenme başlardı. Çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah güzel haber alırım 🥹

Ay aynıyız bacım benimde test ilk defa böyle çıktı ve kan testim normalde hep 0.100 çıkar 2 çıktı. Bu hangi marka test acaba?
Days doctor markaydı eczanede bu vardı aldım. Benim de hep 0.1-1.2 falan çıkardı bu sefer 3.4 görünce acaba mı dedim. İnşallah bebişlerimiz bizimledir 🥹🙏🏻🤍

Ben 20 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım. Doktor en erken 10. Gün kan testi verebilirsin dedi ben de dün akşam verdim 3.4 çıktı. Sabah da ilk idrarla test yapayım dedim böyle çıktı. 3 gün önce yine yapmıştım idrar testi direkt negatifti. Eğer bebiş varsa belirtilerim de aynı regl öncesi belirtilerim gibi hatta ben kesin regl olcam diye düşünüyordum. El ayak yanması, göğüs hassasiyeti, kasıklarımda baskı var ve belim ağrıyor. Ama hiç lekelenme görmedim, normalde birkaç gün öncesinden lekelenme başlardı. Çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah güzel haber alırım 🥹
Anladim testin silik hamilelik var bence insallah guzl sonuc alirsin

Days doctor markaydı eczanede bu vardı aldım. Benim de hep 0.1-1.2 falan çıkardı bu sefer 3.4 görünce acaba mı dedim. İnşallah bebişlerimiz bizimledir 🥹🙏🏻🤍
Al benden de o kadar ilk defa hem testte hem kanda böyle bişeyle karşılaştım. Bizde aşılamaya önümüzdeki ay başlayacaktık hsg çekildim onun etkisi vardır umarım 🙏 inşallah güzel haberler alırız 💗

Kızlar benimde daya doktor marka test bu bel ağrım var dünde beyaz akıntı geldi şüphelendim

Eklentiler

• IMG_4391.webp
    IMG_4391.webp
    36 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4390.webp
    IMG_4390.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 50
Back
X