Erken gebelik testinde silik çizgi lütfen Bi bakın yaa

Kevserky

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
187
162
23
30
Arkadaşlar gebelik düşünüyoruz eşimle. 4 aydır neredeyse bir defa kimyasal oldu. Bu ay ise çok akıntı yaşadım. Sonrasında reglim 2 gün gecikti. Bende test yaptık ancak testi 40 saniye falan bekleyip negatif sandım mutfağa yemek yapmaya gittim 1 buçuk saat sonra çöpe atayım dedim. İkinci çizgi pembe silik şekildeydi. Sizce bu hamilelik var mı demek napayım aklım karıştı

Eklentiler

• 16668046936623335135112273027725.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 887
kan verin 40 saniye degl 5 dk icinde olmasi onemli . ne zaman olustugunu bilmiorsunuz kuruma cizgisine benzemiyor cunku kan verip teyit edin

5 dakika bekledim yeni olduğu için mi böyle silik 3 gün gecikti reglim

Eklentiler

• IMG_20221027_082319.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 827
5 dakika bekledim yeni olduğu için mi böyle silik 3 gün gecikti reglim
Kesin sonucu kan verir. Erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyor geçen ay yaşadım. Sağlık ocakları 9-10 a kadar kan alıyor en yakınınızda o varsa gidin verin bize de haber verin inşaAllah hamilesinizdir

Kesin sonucu kan verir. Erken gebelik testleri yalancı pozitif veriyor geçen ay yaşadım. Sağlık ocakları 9-10 a kadar kan alıyor en yakınınızda o varsa gidin verin bize de haber verin inşaAllah hamilesinizdir
Çok haklısınız. Umudum kırılsın istemiyorum Bi defa kimyasal yaşadım. Gidip vereceğim inşallah. Sağolun

Baktırdım canm perşembe günü 44 çıktı doktor gebelik görülüyor dedi şimdi yükselmesini bekliyorum değerin
Ay hayırlı olsun ben de erken gebelik testiyle öğrendim betaya baktirmadim korkuyorum baktirmaya Haziran'da kimyasalim oldu sonra her ay denedik olmadı şimdi oldu korkuyorum gitmeye biliyorum yanlış yapıyorum gitmem lazım ama korkuyorum iste

Bende ağustosta kimyasal yaşadım cnm 1 ay aradan sonra ekimde tekrar nasip oldu inşallah sağlıkla ilerler. Sürekli kan testi yaptırmayacağız. Bir defa baktırdım bu önümdeki hafta geçsin kadın doğuma gidicem. Şuan sürekli dinleniyorum eşim sağolsun her şeyi o yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…