Erken gebelik testinde silik çizgi lütfen Bi bakın yaa

Teşekkür ederim cnm zaten çok fazla ağrı olmuyo hafif kramp şeklinde giriyo batma lar oluyo çok ayakta kalamıyorum hep uzanıyorum şuan
Ya benimde kasiklarimda batma var sol tarafta özellikle bu ayda farklı düşünüyorum hissediyor gibiyim de adetime 6 gün var az önce kaset test yapayım bi dedim çok çok silik hayalet denilecek derecede çizgi gördüm sanki gittim geldim baktım ama böyle fotoğrafını çekip efekt yapıp bile zor görünüyor sanki daha erken olduğu için mi acaba öyle çıkıyordur ya bide ilk idrarım da değildi

Bence moralini bozma sakın. Ben regle 2 gün varken test yaptım hiç çizgi çıkmadı. Ama tam regli günü yaptım çok silik gördüm. İnşallah seninde vardır. Sadece biraz bekle. Regli gününde tekrar dene. Ve ya daha fazla beklersen 5 gün gecikince yap.

Zaten adetime daha 6 gün var çok erken yaptım biliyorum kasiklarimdakiağrı yüzünden yaptım aslında bisey varsa daha dikkat edeyim diye çünkü rahatsız ediyo artık alt karnimda ağırlık var sanki adet olacakmışım gibi

Anladım cnm siz yinede dikkatli olun testinizi tekrarlayın

Tekrar yap yine çıkarsa bebiş

Hamileyken olmasi normal. Sknti yapma
Ben de bu sabah erken test ile yaptım sizce var mı acaba hemen çıktı çizgi bu arada adetim bi iki gün gecikti adet siklusum uzun bşraz

Eklentiler

• IMG_20221103_074608.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 299
  • IMG_20221103_072503.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 302
Bu testler beklesen de pozitif göstermez bence gebelik var hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…