- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
İyi yapiyosun canim. Dikkat et kendineTeşekkür ederim cnm zaten çok fazla ağrı olmuyo hafif kramp şeklinde giriyo batma lar oluyo çok ayakta kalamıyorum hep uzanıyorum şuan
Kan verdnzmi pozitif bu test 5dkka sonucu beklemeniz gerekirdi kan vermediyseniz kan verinSabah birdaha yapsam mı test
Kan verdim cnm 44 çıktıKan verdnzmi pozitif bu test 5dkka sonucu beklemeniz gerekirdi kan vermediyseniz kan verin
İnşallah değerin artar sağlıkla kucagına alırsın Rabbım olmayanlarda nasip etsinKan verdim cnm 44 çıktı
Amin çok amin yaa çook rabbim tüm isteyenlere Nasib etsinİnşallah değerin artar sağlıkla kucagına alırsın Rabbım olmayanlarda nasip etsin
Ya benimde kasiklarimda batma var sol tarafta özellikle bu ayda farklı düşünüyorum hissediyor gibiyim de adetime 6 gün var az önce kaset test yapayım bi dedim çok çok silik hayalet denilecek derecede çizgi gördüm sanki gittim geldim baktım ama böyle fotoğrafını çekip efekt yapıp bile zor görünüyor sanki daha erken olduğu için mi acaba öyle çıkıyordur ya bide ilk idrarım da değildiTeşekkür ederim cnm zaten çok fazla ağrı olmuyo hafif kramp şeklinde giriyo batma lar oluyo çok ayakta kalamıyorum hep uzanıyorum şuan
Bence moralini bozma sakın. Ben regle 2 gün varken test yaptım hiç çizgi çıkmadı. Ama tam regli günü yaptım çok silik gördüm. İnşallah seninde vardır. Sadece biraz bekle. Regli gününde tekrar dene. Ve ya daha fazla beklersen 5 gün gecikince yap.Ya benimde kasiklarimda batma var sol tarafta özellikle bu ayda farklı düşünüyorum hissediyor gibiyim de adetime 6 gün var az önce kaset test yapayım bi dedim çok çok silik hayalet denilecek derecede çizgi gördüm sanki gittim geldim baktım ama böyle fotoğrafını çekip efekt yapıp bile zor görünüyor sanki daha erken olduğu için mi acaba öyle çıkıyordur ya bide ilk idrarım da değildi
Zaten adetime daha 6 gün var çok erken yaptım biliyorum kasiklarimdakiağrı yüzünden yaptım aslında bisey varsa daha dikkat edeyim diye çünkü rahatsız ediyo artık alt karnimda ağırlık var sanki adet olacakmışım gibiBence moralini bozma sakın. Ben regle 2 gün varken test yaptım hiç çizgi çıkmadı. Ama tam regli günü yaptım çok silik gördüm. İnşallah seninde vardır. Sadece biraz bekle. Regli gününde tekrar dene. Ve ya daha fazla beklersen 5 gün gecikince yap.
Anladım cnm siz yinede dikkatli olun testinizi tekrarlayınZaten adetime daha 6 gün var çok erken yaptım biliyorum kasiklarimdakiağrı yüzünden yaptım aslında bisey varsa daha dikkat edeyim diye çünkü rahatsız ediyo artık alt karnimda ağırlık var sanki adet olacakmışım gibi
Tekrar yap yine çıkarsa bebişArkadaşlar gebelik düşünüyoruz eşimle. 4 aydır neredeyse bir defa kimyasal oldu. Bu ay ise çok akıntı yaşadım. Sonrasında reglim 2 gün gecikti. Bende test yaptık ancak testi 40 saniye falan bekleyip negatif sandım mutfağa yemek yapmaya gittim 1 buçuk saat sonra çöpe atayım dedim. İkinci çizgi pembe silik şekildeydi. Sizce bu hamilelik var mı demek napayım aklım karıştı
Ben de bu sabah erken test ile yaptım sizce var mı acaba hemen çıktı çizgi bu arada adetim bi iki gün gecikti adet siklusum uzun bşrazHamileyken olmasi normal. Sknti yapma
Bence hafof var gıbı duruyor, bu erken gebelık testımı normal kaset miBen de bu sabah erken test ile yaptım sizce var mı acaba hemen çıktı çizgi bu arada adetim bi iki gün gecikti adet siklusum uzun bşraz
Ben de bu sabah erken test ile yaptım sizce var mı acaba hemen çıktı çizgi bu arada adetim bi iki gün gecikti adet siklusum uzun bşr
Bir de kaç dkda çıktıBen de bu sabah erken test ile yaptım sizce var mı acaba hemen çıktı çizgi bu arada adetim bi iki gün gecikti adet siklusum uzun bşraz
Erken gebelik testi bi iki dk içinde çıktıBence hafof var gıbı duruyor, bu erken gebelık testımı normal kaset mi
Adet olmazsan bir daha tekrarla bence geç döllenme de olabilir.Erken gebelik testi bi iki dk içinde çıktı
Hayırlısı olsun inşallah hiç çıkmazdı böyle bakalımAdet olmazsan bir daha tekrarla bence geç döllenme de olabilir.
Testiniz supheli cikmis tekrarlayinBen de bu sabah erken test ile yaptım sizce var mı acaba hemen çıktı çizgi bu arada adetim bi iki gün gecikti adet siklusum uzun bşraz
Beta verdim geç döllenme olabilir dedi dr adet günüm siklusum yani baya uzun 7.1 çuktı beta hep 0.1 çıkardı daha çok yeni imiş inşallah sağlıkla yükselirTestiniz supheli cikmis tekrarlayin
Sağolun Allah razı olsun inşallah sağlıkla devam etsin inşallahBu testler beklesen de pozitif göstermez bence gebelik var hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?