Bir kaç sayfa da bu testin yanlış sonuç verdiğini yazmışlar. Her şeyin hayırlısı tabi ki ama moralim bozuldu biraz. İnşallah sonuç olumludur bakalım5 dk içinde çıktıysa gebelik ihtimali yüksek ancak yeni yeni tutunuyor bir kaç gün sonra tekrarlayın, testin güvenilirliğini bilmiyorum
İnşaallah canımBir kaç sayfa da bu testin yanlış sonuç verdiğini yazmışlar. Her şeyin hayırlısı tabi ki ama moralim bozuldu biraz. İnşallah sonuç olumludur bakalım
canım hemen mı cıktı ?Bir kaç sayfa da bu testin yanlış sonuç verdiğini yazmışlar. Her şeyin hayırlısı tabi ki ama moralim bozuldu biraz. İnşallah sonuç olumludur bakalım
alakası yok dogru cıkıyorBir kaç sayfa da bu testin yanlış sonuç verdiğini yazmışlar. Her şeyin hayırlısı tabi ki ama moralim bozuldu biraz. İnşallah sonuç olumludur bakalım
Evet bir kaç dakika içinde çıktı canımcanım hemen mı cıktı ?
ınsallaahhh bebegın senınledır
İnşallahalakası yok dogru cıkıyor
süper canım tekrarla sen ıkı gun sonra,Evet bir kaç dakika içinde çıktı canım
Çok teşekkür ediyorumsüper canım tekrarla sen ıkı gun sonra,
hayırlı olsun
Benimde silik cıkmıstı ama beta hcg 351 cıktıİnşallah
Çok güzel, inşallah bende hamileyimdir. Bu şekilde yorumlar okuduğumda daha çok umutlu oluyorum. Adet günüm geldiğinde testi tekrarlayacağımBenimde silik cıkmıstı ama beta hcg 351 cıktı
Ve ben suan ikizlere gebeyim 6.haftadayım darısı sana ümitsiz olma silik olsafa oluyor artiş önemli kan testi bakÇok güzel, inşallah bende hamileyimdir. Bu şekilde yorumlar okuduğumda daha çok umutlu oluyorum. Adet günüm geldiğinde testi tekrarlayacağım
Yaa maşallah ne sevindim sizin adınıza. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. İnşallah dediğiniz gibi olur.Benim için dua edin lütfenVe ben suan ikizlere gebeyim 6.haftadayım darısı sana ümitsiz olma silik olsafa oluyor artiş önemli kan testi bak
Dualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirmYaa maşallah ne sevindim sizin adınıza. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. İnşallah dediğiniz gibi olur.Benim için dua edin lütfen
Tabi ki ederim..Sizde bebekleriniz de sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirin ve bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.. Allah yar ve yardımcınız olsun bende çok öpüyorum, desteğiniz içinde ayrıca teşekkür ederimDualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirm
Midem bulanıyor 2 gündür bisey yiyemiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama insallah sende bunları yasarsınnTabi ki ederim..Sizde bebekleriniz de sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirin ve bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.. Allah yar ve yardımcınız olsun bende çok öpüyorum, desteğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim
Ayy ya inşallahMidem bulanıyor 2 gündür bisey yiyemiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama insallah sende bunları yasarsınn
İnsallah canım vallahi cok heyecanlıyımAyy ya inşallahBu tarz belirtiler sağlıklı gebelik işaretleri derler ya iyi düşünelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?