Erken gebelik testinde silik çizgi !!!!!!!

bem123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
28
18
3
33
Merhaba adetime 5 gün kala days comfort erken gebelik testi yaptım, ilk 5 dakika içinde çok silik çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı ?? Lütfen yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler

5 dk içinde çıktıysa gebelik ihtimali yüksek ancak yeni yeni tutunuyor bir kaç gün sonra tekrarlayın, testin güvenilirliğini bilmiyorum

5 dk içinde çıktıysa gebelik ihtimali yüksek ancak yeni yeni tutunuyor bir kaç gün sonra tekrarlayın, testin güvenilirliğini bilmiyorum
Bir kaç sayfa da bu testin yanlış sonuç verdiğini yazmışlar. Her şeyin hayırlısı tabi ki ama moralim bozuldu biraz. İnşallah sonuç olumludur bakalım

Bir kaç sayfa da bu testin yanlış sonuç verdiğini yazmışlar. Her şeyin hayırlısı tabi ki ama moralim bozuldu biraz. İnşallah sonuç olumludur bakalım
İnşaallah canım

Ve ben suan ikizlere gebeyim 6.haftadayım darısı sana ümitsiz olma silik olsafa oluyor artiş önemli kan testi bak
Yaa maşallah ne sevindim sizin adınıza. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. İnşallah dediğiniz gibi olur.Benim için dua edin lütfen

Yaa maşallah ne sevindim sizin adınıza. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. İnşallah dediğiniz gibi olur.Benim için dua edin lütfen
Dualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirm

Dualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirm
Tabi ki ederim..Sizde bebekleriniz de sağlıklı huzurlu bir gebelik geçirin ve bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.. Allah yar ve yardımcınız olsun bende çok öpüyorum, desteğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim

Midem bulanıyor 2 gündür bisey yiyemiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama insallah sende bunları yasarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…