Erken gebelik testinde silik çizgi !!!!!!!

Kızlar ben dayanamadım ve bugün hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım. Testlerim bu şekilde çıktı. Adetime 3 gün var henüz. Sizce ümit var mı

Eklentiler

• 224EA67A-4BE7-4455-B5C3-8ACF1BE9D9BA.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 987
  • 56B8A5ED-3DE2-4AAB-9F16-5243C2F88A31.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 921
Son düzenleme:
Hamilemisin canım baktırdın mı benimde seninki gibi aynı çizgiler cıkti da

Kızlar ben dayanamadım ve bugün hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım. Testlerim bu şekilde çıktı. Adetime 3 gün var henüz. Sizce ümit var mı
Ovulasyonda pozitif çıkınca hamilelik var diyolar genelde ve şuanda sizin var görünüyor

Kızlar siteye bir süre giremedim. En son adetime 3 gün kala idrarda silik çizgiyi görünce beta baktırdım negatif çıktı. Bugün de adet gecikmemin 3. Günü. Adetlerim normalde düzenlidir. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ??? Tekrar test versem mi yada ne zaman versem bilemedim

Merhaba sizin gbi gebelik testi verdim silik cikti bugün comfort diye bi marka silik gözüküyor acaba hepsi mi oyle bende kan vermeye korkuyrum

Normal gebelik testi al canim ilk idrar ile yap

Verebilirsin artık ne varsa çıkar kuzu Rabbım kucağını boş bırakmasın insallah isteyene nasip etsin inşallah

Dualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirm
Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım sabah çok silik de olsa hayalet bir çizgi gördüm

Eklentiler

• IMG_20220512_103541.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 1.164
Çok sağol canım cvp yazdığın için buralara yazıyoruz cvp alamayınca üzülüyorum açıkçası çok teşekkür ederim
Canım happy mom uygulamasını indir orda istediğini sorup cevap alırsın ben hep oradayım butun hamile olanlar olmayanlar bebek isteyenler herkes orda sende gel orda sehribanon ismim bak gel

Kızlar selam ben sabah bi gebelik testi alaninda da yazdim sagolsun 2 arkadas gordu döndu ama halen icimde bi kuşku var yani p tesiye de vakit var ben umitlenmek de istemiyorum. Sizlere de atsam testi bakabilir misiniz? Adete 6 gun kala yaptim damlatir damlatma silik cikti

Dualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirm
Allah hayirli etsin canim bende 3 yildir bekliyorum insallah banada nasip olur

Allah hayirli etsin canim bende 3 yildir bekliyorum insallah banada nasip olur
Elbette duanı eksik tutma insallah olur ben yasım küçük olmasına ragmen aglardım niye 3 yıl yok diye sonunda rabbim yüzüme güldü Allahım büyük elbette görüyor bizleri dualarım seninle

Elbette duanı eksik tutma insallah olur ben yasım küçük olmasına ragmen aglardım niye 3 yıl yok diye sonunda rabbim yüzüme güldü Allahım büyük elbette görüyor bizleri dualarım seninle
Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…