Silikde olsa var gibi inşallah istediğiniz gibi olur sonuçKızlar ben dayanamadım ve bugün hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım. Testlerim bu şekilde çıktı. Adetime 3 gün var henüz. Sizce ümit var mı
Ovulasyonda pozitif çıkınca hamilelik var diyolar genelde ve şuanda sizin var görünüyorKızlar ben dayanamadım ve bugün hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım. Testlerim bu şekilde çıktı. Adetime 3 gün var henüz. Sizce ümit var mı
Merhaba sizin gbi gebelik testi verdim silik cikti bugün comfort diye bi marka silik gözüküyor acaba hepsi mi oyle bende kan vermeye korkuyrumKızlar siteye bir süre giremedim. En son adetime 3 gün kala idrarda silik çizgiyi görünce beta baktırdım negatif çıktı. Bugün de adet gecikmemin 3. Günü. Adetlerim normalde düzenlidir. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ??? Tekrar test versem mi yada ne zaman versem bilemedim
Normal gebelik testi al canim ilk idrar ile yapKızlar siteye bir süre giremedim. En son adetime 3 gün kala idrarda silik çizgiyi görünce beta baktırdım negatif çıktı. Bugün de adet gecikmemin 3. Günü. Adetlerim normalde düzenlidir. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ??? Tekrar test versem mi yada ne zaman versem bilemedim
Verebilirsin artık ne varsa çıkar kuzu Rabbım kucağını boş bırakmasın insallah isteyene nasip etsin inşallahKızlar siteye bir süre giremedim. En son adetime 3 gün kala idrarda silik çizgiyi görünce beta baktırdım negatif çıktı. Bugün de adet gecikmemin 3. Günü. Adetlerim normalde düzenlidir. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ??? Tekrar test versem mi yada ne zaman versem bilemedim
Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım sabah çok silik de olsa hayalet bir çizgi gördümDualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirm
Canım sabah ilk idrar ile tekrar yap gölge şeklinde görür gibi oldum sen yinede tekrarla umutsuz olma aslaMerhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım sabah çok silik de olsa hayalet bir çizgi gördüm
Çok sağol canım cvp yazdığın için buralara yazıyoruz cvp alamayınca üzülüyorum açıkçası çok teşekkür ederimCanım sabah ilk idrar ile tekrar yap gölge şeklinde görür gibi oldum sen yinede tekrarla umutsuz olma asla
Canım happy mom uygulamasını indir orda istediğini sorup cevap alırsın ben hep oradayım butun hamile olanlar olmayanlar bebek isteyenler herkes orda sende gel orda sehribanon ismim bak gelÇok sağol canım cvp yazdığın için buralara yazıyoruz cvp alamayınca üzülüyorum açıkçası çok teşekkür ederim
Tamam canım benimCanım happy mom uygulamasını indir orda istediğini sorup cevap alırsın ben hep oradayım butun hamile olanlar olmayanlar bebek isteyenler herkes orda sende gel orda sehribanon ismim bak gel
İndir hemen bakTamam canım benim
Allah hayirli etsin canim bende 3 yildir bekliyorum insallah banada nasip olurDualarım seninle cok opuyorum umarım guzel musmutlu haberler alırsın bende 3 yıl bu anı bekledim haftaya kalp atısına gidecem sende bana dua efermisin cok tedirginim yaaa insallah görebilirim duyabilirm
Elbette duanı eksik tutma insallah olur ben yasım küçük olmasına ragmen aglardım niye 3 yıl yok diye sonunda rabbim yüzüme güldü Allahım büyük elbette görüyor bizleri dualarım seninleAllah hayirli etsin canim bende 3 yildir bekliyorum insallah banada nasip olur
Insallah canimElbette duanı eksik tutma insallah olur ben yasım küçük olmasına ragmen aglardım niye 3 yıl yok diye sonunda rabbim yüzüme güldü Allahım büyük elbette görüyor bizleri dualarım seninle
Canım kan verseneKızlar selam ben sabah bi gebelik testi alaninda da yazdim sagolsun 2 arkadas gordu döndu ama halen icimde bi kuşku var yani p tesiye de vakit var ben umitlenmek de istemiyorum. Sizlere de atsam testi bakabilir misiniz? Adete 6 gun kala yaptim damlatir damlatma silik ciktiEki Görüntüle 3065901
Bugün gidip vermek istedim ama olumsuz olur diye gidemedim. Cunku ayni gun bi rahatsizlik yasadigim icin gittiğim acilde kanda beta hcg negatifti. Acaba adetime daha 6 gun var diye mi cikmadi bilmiyorum.Umidim kayboluyor....Canım kan versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?