Erken gebelik testinden saatler sonra çıkan ikinci cizgi

123yamsn45

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
149
30
13
26
Kizlar adetten bir hafta önce adet sancısı çekiyordum hala cekiyorum gerçi iste bel Kasık katın agrisi hafif göğüs ağrısı mide bulantısı mide yanması var adetime dört gün kala test yaptım negatif adetimin bugün geceli dört gün oldu ve erken gebelik testi yaptım çıkmadı testi bırakıp geri uyudum ve uyandığımda hayalet çizgi vardı
Adetim duzenliydi bu arada ilk defa bu kadar uzati

Canım hamilelik çizgisi hemen belli oluyo saatler sonradan olduysa tekrar yap bence için rahat olsun ama emşn ol hamile isen azda belli olsa hemen çıkıyo çizgi benim 5haftalık hamile oldugumda çok bariz koyuydu çizgiler tekrar yapıp paylaşırmısım sevinirim istiyosan Allah inşallah verir

Cnim bı kaç gün daha bekliyim diyorum açıkçası
Sence gecmi dollendi canim ondanmi böyle silik çıktı
Bı yandanda kendimi kandiriyomusum gibi hissediyorum erken gebelik testi hemen çıkardı sonuçta

sonradan çıkan çizgileri dikkate alma canım. o kadar çok ikinci çizgi gördüm ki inan bundan daha koyuydu
yarım saat bir saat sonra çıkan hiç birinde hamile değildim. bir kaç gün daha bekle tabi geç döllenme olmuş olabilir. arkadaşımın adeti 10 gün geçmişti öyle çıkmıştı.

Doğru söylüyorsun kuzum ama işte ilk defa böyle ikinci çizgiyi gördüm normalde testlerin günlerce kalsa bile asla silik bı çizgi gostermezdi bunuda böyle görünce umutlandim

Doğru söylüyorsun kuzum ama işte ilk defa böyle ikinci çizgiyi gördüm normalde testlerin günlerce kalsa bile asla silik bı çizgi gostermezdi bunuda böyle görünce umutlandim
Umarım hamilesindir. 1-2 gün bekle sabah ilk idrarla yap. yada kanda baktır. daha kesin sonuç olur en azından böyle arada kalmazsın. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

arkadasımın da bi saat sonra cıktı kan verdiginde gebe oldgunuu ögrendi inş sizinde öyledir

Cnim bı kaç gün daha bekliyim diyorum açıkçası
Sence gecmi dollendi canim ondanmi böyle silik çıktı
Bı yandanda kendimi kandiriyomusum gibi hissediyorum erken gebelik testi hemen çıkardı sonuçta
Benim işk 6gün geçilmişti adetim dedim hamileyim herhalde teat negatüf çıkıyo dayanamadım kan testide verdim yok değilmişim sonra doktor bana düşünüyosan yumurtlama günlerini takip et dedi aslında aklımda hiç yoktu o telaş sonrası düşündüm bi sonraki ay olmam gereken gün yapmıstım hemen net bi çizgi belli olmustu barsa hemen belli oluyo zaten hemen çıkmıyosa bekle öyle yap

Aynen
Aynen canım bende bı kaç gün daha bekliycem öyle tekrar test yapıcam
İşte bende bı kaç kişiden sonradan çıkan silik testte hamile olduklarını duyunca acaba bende oylemiyim diye dusundum

Ben bişi göremedim ama saatler sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi oluyor canım maalesef.. Adetin gecikmişse 2 gün sonra tekrarla istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…