- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi 123yamsn45
-
Cnim bı kaç gün daha bekliyim diyorum açıkçasıCanım hamilelik çizgisi hemen belli oluyo saatler sonradan olduysa tekrar yap bence için rahat olsun ama emşn ol hamile isen azda belli olsa hemen çıkıyo çizgi benim 5haftalık hamile oldugumda çok bariz koyuydu çizgiler tekrar yapıp paylaşırmısım sevinirim istiyosan Allah inşallah verir
Sonradan çikan çizgiyi dikkate almayın lütfen 4-5 gün sonra tekrar başka bir marka ile yapın inşallah vardır bebisinizKizlar başka kimse yokmu bana yardımcı olucak
İnşallah canımSonradan çikan çizgiyi dikkate almayın lütfen 4-5 gün sonra tekrar başka bir marka ile yapın inşallah vardır bebisiniz
Doğru söylüyorsun kuzum ama işte ilk defa böyle ikinci çizgiyi gördüm normalde testlerin günlerce kalsa bile asla silik bı çizgi gostermezdisonradan çıkan çizgileri dikkate alma canım. o kadar çok ikinci çizgi gördüm ki inan bundan daha koyuydu
yarım saat bir saat sonra çıkan hiç birinde hamile değildim. bir kaç gün daha bekle tabi geç döllenme olmuş olabilir. arkadaşımın adeti 10 gün geçmişti öyle çıkmıştı.
Umarım hamilesindir. 1-2 gün bekle sabah ilk idrarla yap. yada kanda baktır. daha kesin sonuç olur en azından böyle arada kalmazsın. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınDoğru söylüyorsun kuzum ama işte ilk defa böyle ikinci çizgiyi gördüm normalde testlerin günlerce kalsa bile asla silik bı çizgi gostermezdibunuda böyle görünce umutlandim
Amin canimUmarım hamilesindir. 1-2 gün bekle sabah ilk idrarla yap. yada kanda baktır. daha kesin sonuç olur en azından böyle arada kalmazsın. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim işk 6gün geçilmişti adetim dedim hamileyim herhalde teat negatüf çıkıyo dayanamadım kan testide verdim yok değilmişim sonra doktor bana düşünüyosan yumurtlama günlerini takip et dedi aslında aklımda hiç yoktu o telaş sonrası düşündüm bi sonraki ay olmam gereken gün yapmıstım hemen net bi çizgi belli olmustu barsa hemen belli oluyo zaten hemen çıkmıyosa bekle öyle yapCnim bı kaç gün daha bekliyim diyorum açıkçası
Sence gecmi dollendi canim ondanmi böyle silik çıktı
Bı yandanda kendimi kandiriyomusum gibi hissediyorum erken gebelik testi hemen çıkardı sonuçta
Aynen canım bende bı kaç gün daha bekliycem öyle tekrar test yapıcamBenim işk 6gün geçilmişti adetim dedim hamileyim herhalde teat negatüf çıkıyo dayanamadım kan testide verdim yok değilmişim sonra doktor bana düşünüyosan yumurtlama günlerini takip et dedi aslında aklımda hiç yoktu o telaş sonrası düşündüm bi sonraki ay olmam gereken gün yapmıstım hemen net bi çizgi belli olmustu barsa hemen belli oluyo zaten hemen çıkmıyosa bekle öyle yap
Yaa inşallah kzuum bende oyke umut ediyorumarkadasımın da bi saat sonra cıktı kan verdiginde gebe oldgunuu ögrendi inş sizinde öyledir
bende de böyleydi hatta daha belirginde bugün kan verdim 1 çıktı. Çok doğru değil bu testlerBaşına böyle bişi gelip hamile kalan yokmu arkadaslarrr
Senin adetinde gecmismiydi kuzum benim bugün 5gun oldu ve hala tık yok ama aşırı derecede sancım varbende de böyleydi hatta daha belirginde bugün kan verdim 1 çıktı. Çok doğru değil bu testler
Yok hayır bende gecikme yokSenin adetinde gecmismiydi kuzum benim bugün 5gun oldu ve hala tık yok ama aşırı derecede sancım var
Benim gecikme olduğu için umutluyumYok hayır bende gecikme yok
Ben bişi göremedim ama saatler sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi oluyor canım maalesef.. Adetin gecikmişse 2 gün sonra tekrarla istersen..Kizlar adetten bir hafta önce adet sancısı çekiyordum hala cekiyorum gerçi iste bel Kasık katın agrisi hafif göğüs ağrısı mide bulantısı mide yanması var adetime dört gün kala test yaptım negatif adetimin bugün geceli dört gün oldu ve erken gebelik testi yaptım çıkmadı testi bırakıp geri uyudum ve uyandığımda hayalet çizgi vardı
Adetim duzenliydi bu arada ilk defa bu kadar uzatiEki Görüntüle 3179671
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?