Erken gebelik testinden saatler sonra çıkan ikinci cizgi

Ben bişi göremedim ama saatler sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi oluyor canım maalesef.. Adetin gecikmişse 2 gün sonra tekrarla istersen

Başına böyle bişi gelip hamile kalan yokmu arkadaslarrr
Merhaba benimde aynı bu şekilde oldu normal gebelik testi yaptım ama çıkmayınca attım bi kenara aradan 5.6 saat geçti tekrar baktım çok silikti aklıma bir şüphe düştü 2,3 gün sonra tekrar alıp yaptım 2,3 dakika içinde silik çıktı sonra inanmadım akşam yine yaptım bu kez erken gebelik aldım bayağı belirgindi 5dk içinde koyuya yakındı rengi hemen kan testine gittim 229çıktı gebeliğim böyle başladı cuma günü kontrolüm var bakalım kesemiz gözükecek mi çok merak içindeym :)) rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama bir taneyle kesinlikle kalmayın bikaçgün geçince birdaha yapın

Aynen

Aynen canım bende bı kaç gün daha bekliycem öyle tekrar test yapıcam
İşte bende bı kaç kişiden sonradan çıkan silik testte hamile olduklarını duyunca acaba bende oylemiyim diye dusundum
Haberlerinizi bekliyorum değilsede pes etmeyin Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Sizin daha yeni Allah kucagınıza almayıda nasip etsin her halini güzelce yasayın okadar çabuk geçiyoki

Yaa çok sevindim canım senin adına
İnşallah bende güzel haberler alırım
Canim belirtilerin nelerdi bide adetin gectimi

reglm 10 gün geçmişti bu şekildeydi betahcg baktırdım 27 çıktı kasıkta iğnelenme halsizlik rengim açılmıştı

Eklentiler

• 0D53BCD6-B4A8-4324-BF37-BD28D49796CC.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 282
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…