Erken gebelik testine bakın lütfen

nur93nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
35
10
1
20
Kızlar reglime 2 gün var hamilelik belirtisi sadece mide bulantisi var 1 haftadan beri diğer belirtiler aynı bugün erken gebelik testi yaptım sizce silik çizgi var mı?

Eklentiler

• 20250627_053823.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 637
İki günüm var canım pazar olmam gerekiyor olmazsam pazartesi kan tahlili versem erken mi olur acaba?
Geç döllenme vs olduysa yine de erken test yapılmış olabilir. Doktorlar hep adet gecikmesinin 7. Gününden sonra gelin diyorlar. Beta çok düşük düzeydeyken öğrenince kafanda sürekli soru işareti olabilir. Kimyasal mı yoksa dış gebelik mi falan filan diye. Eğer bir rahatsızlığın ve aciliyeti yoksa sonra öğrenmek psikolojik açıdan daha iyi oluyor. Ama rahatsızlığın varda tedbir açısından erken öğrenmek iyi olabilir. İnşallah sevineceğin haberler alırsın.

Çok teşekkür ederim bir rahatsızlığım yok çok şükür sadece merak ediyorum dediğin çok mantıklı olmazsa 1 hafta gecikince yaptırırım beta hcg yı beklemedeyim o zaman şu anda sevgiler

Kagverengi akıntı sonrası hamile kalanının var mı adetten 8 gun sonra gördüm. Belirti her sey var test negatif
Benden de kahverengi akinti geliyordu çok stres yaptığım için şükür artık gelmiyor kendini rahatlatmaya çalış farklı şeylerle uğraş biliyorum zor ama gecikmeyi beklemelisin bende pazar gününü bekliyorum stres te çok etkiliyor

Çok sagol canım inşallah gebesiniz ben pco hastasıyım İlk gebeliğin tedavi ie oldu simdi yine istiyorum bu yüzden panıklıyım 1 gun hasta oldum belirtileri hep belirtileri hepsini yaşadım dün ve Geçen gün kusacakmış gibi hissi oldu bilmiyorum ya galiba ben çok stres yapıyorum Ondan

Kagverengi akıntı sonrası hamile kalanının var mı adetten 8 gun sonra gördüm. Belirti her sey var test negatif
Aşkım 23 Haziran da azıcık kan geldi 6 günüm geçiyor benim de test yapmak için bekleyecem biraz daha bende ilk bebeğim de de yerleşme kanaması yaşadım adetimin 1. Günü geldi ben adet oldum sandım ama hamileymişim

İdrara, kandan daha geç yansıyor zaten. Ama bir deneyin isterseniz, negatif görünse bile net olmayabilir ama pozitif de görebiliriz gibi duruyor
Bekelyim biraz o zaman 23 haziranda benden azıcık kan geldi hala da bişey yok da ilk bebeğim de de yaşadım yerleşme kanaması adet oldum sandım hamileymisim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…