erken gebelik testini deneyen var mı?

SUHENDAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
167
2
96
İstanbul
internette araştırıken gördüm,erken gebelik testi varmış.ilk defa gördüm ve acayip heyecanlandım.satıldığı yeride araştırıp buldum.yarın gidip alacağı.ilişkiden 7 gün sonra yapılabiliyormuş.aşılamamın 5.günü .iki gün sonra yapıcam mutlaka.
sizlerden kullanmış olan varmı.güvenilirmi. :))

internette araştırıken gördüm,erken gebelik testi varmış.ilk defa gördüm ve acayip heyecanlandım.satıldığı yeride araştırıp buldum.yarın gidip alacağı.ilişkiden 7 gün sonra yapılabiliyormuş.aşılamamın 5.günü .iki gün sonra yapıcam mutlaka.
sizlerden kullanmış olan varmı.güvenilirmi. :))

valla bilmiyordum. adı neymiş? aslında aşılamadan sonra daha rahat beklemek için uygulanabilir:))

bence aşılama ve tüp bebek denemelerinde bu testler çok işe yaramaz.zaten tedavi süresince beta hcg alıyoruz hormon olarak (pregnilde de var).o bahsedilen testler normal bir denemeden 7 gün sonra sonuç veriyor.geç döllenme yaşadıysanız yine belli olmaz.Biliyorum çoooook zor ama en iyisi adet gecikmesini beklemek.Yani bencee.......

ben dediğim testi aldım.pazartesi deniycem.merak edenlere nette erken gebelik testi yazınca çıkıyor.isim vermek uygun değil herhalde.en azından içimdeki merakı durdurmuş olurum. :))

ben dediğim testi aldım.pazartesi deniycem.merak edenlere nette erken gebelik testi yazınca çıkıyor.isim vermek uygun değil herhalde.en azından içimdeki merakı durdurmuş olurum. :))

Bence içindeki merak durmayacak, yine acaba testmi yanıldı falan diye adet olmayı dört gözle bekleyeceksin, onun için bana sorarsan gereksiz bende çok meraklıyımdır böyle hiç sabredemem hemen koşar yaptırırım kan testi idrar testi falan ama aslında sabırlı olmak lazım

kesinlikle doğru değil boşuna o kadar para verip almayın
ben 5 gün kala yapmıştım fortel'i
negatif çıkmıştı
oysa hamileymişim
doğru sonuç vermemişti yani

Back
X