Ovulasyon testi sonucu

0.2 çıktı hcg artimed markaydı evet kötü bir marka mı
Berbat ötesi bir marka bilseydim başta derdim sana erken testide kasetide sürekli yalancı pozitif çıkaran bir marka bende çok yaşadım onun yalancı pozitif sorununu hani piyasadan kalkmalı bence öyle bir ürün bu. Google'dan yazarsan artimed kadınlar kulübü diye yorumları görürsün herkes şikayetçi

Berbat ötesi bir marka bilseydim başta derdim sana erken testide kasetide sürekli yalancı pozitif çıkaran bir marka bende çok yaşadım onun yalancı pozitif sorununu hani piyasadan kalkmalı bence öyle bir ürün bu. Google'dan yazarsan artimed kadınlar kulübü diye yorumları görürsün herkes şikayetçi
Hangi markayı önerirsin prodoctor erken gebelik testini aldım birdahaki ay tekrar bebek için onu değerlendiricem

Hangi markayı önerirsin prodoctor erken gebelik testini aldım birdahaki ay tekrar bebek için onu değerlendiricem
Prodoctor yarı yarıya kimisine yalancı çıkarıyor bu ara kimisine doğru geçen ay banada üç testte yalancı çıkardı. Ama deneyimlerim sonucu şunu söyleyebilirim.
Predictor early 10 hcg üstü algılıyor biraz pahalı şahsen sürekli yaptığımız için ben o kadar para vermek istemediğim için almıyorum.
Laboquick kaset 20 hcg ve üstü algılıyor uygun.
Awox 25 hcg ve üstü algılıyor uygun.
Bu testler güvenilir yalancı çizgi kuruma vs hiç çıkarmıyor

Prodoctor yarı yarıya kimisine yalancı çıkarıyor bu ara kimisine doğru geçen ay banada üç testte yalancı çıkardı. Ama deneyimlerim sonucu şunu söyleyebilirim.
Predictor early 10 hcg üstü algılıyor biraz pahalı şahsen sürekli yaptığımız için ben o kadar para vermek istemediğim için almıyorum.
Laboquick kaset 20 hcg ve üstü algılıyor uygun.
Awox 25 hcg ve üstü algılıyor uygun.
Bu testler güvenilir yalancı çizgi kuruma vs hiç çıkarmıyor
Çok teşekkür ederim Ovulasyon testi deneyeceğim bu ay tekrar reglimden sonra daha sonra inşallah senin dediğin testleri deyip güzel sonuçlar alırım

Kızlar selam, peceteyle beraber çektiğim bu sabah, koyu çizgi olan dün sabah. Sizce dün pik yapmış mı? Bugün siliklesti çünkü. Bugün de değerlendirsem geç kalmış olur muyum? Yorumlayabilir misiniz?

IMG_2991.webp

IMG_2956.webp

Kızlar selam, peceteyle beraber çektiğim bu sabah, koyu çizgi olan dün sabah. Sizce dün pik yapmış mı? Bugün siliklesti çünkü. Bugün de değerlendirsem geç kalmış olur muyum? Yorumlayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 3593531
Eki Görüntüle 3593530
Silikleşmiş evet çatlama olmuş dün değerlendirdiniz inşallah ve bugünü mutlaka değerlendirin çatlamadan sonra 12-24 saat içinde döllenme oluyor

Silikleşmiş evet çatlama olmuş dün değerlendirdiniz inşallah ve bugünü mutlaka değerlendirin çatlamadan sonra 12-24 saat içinde döllenme oluyor
Dün de bugün de değerlendirdim. Umarım hayırlısı olur🙏🏻 teşekkür ediyorum bu şekilde fark görünce biraz kafam karışmıştı

Dün de bugün de değerlendirdim. Umarım hayırlısı olur🙏🏻 teşekkür ediyorum bu şekilde fark görünce biraz kafam karışmıştı
İnşallah güzel haberi bu ay alırsınız 🙏🏻
Ya genelde herkesin karışıyor ama silikleşmesi yeterli tonun önemi olmuyor pek

İnşallah güzel haberi bu ay alırsınız 🙏🏻
Ya genelde herkesin karışıyor ama silikleşmesi yeterli tonun önemi olmuyor pek
Teşekkür ediyorum, inşallah hayırlısı🙏🏻 ilk kez ovulasyon ile deneme yapıyoruz. Pikten sonra bir anda bu kadar silikleşmesine şaşırdım ama normal olan o demek ki🙈

Teşekkür ediyorum, inşallah hayırlısı🙏🏻 ilk kez ovulasyon ile deneme yapıyoruz. Pikten sonra bir anda bu kadar silikleşmesine şaşırdım ama normal olan o demek ki🙈
Yaptığınız saat ile alakalı olabilir muhtemelen. Bende bu ay ovülasyon ile denedim yorumlarinda hep ilk denediğim ay hamile kaldım diyenler oluyordu ona istinaden deneyeyim dedim ve şu an hamileyim inşallah sizede şans getirir 🙏🏻

Kızlar selam 17 aralıkta 7 haftalık gebeliğimi sonlandırdık sonra âdet düzensizliğim başladı bu ay Ovulasyon testi aldım adetimden 4 gün sonra çift çizgi gördüm erken yumurtluyorum sanırım ve sadece çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim sonrasında ilişkiye devam etmem gerekiyor mu ya da bilen varsa aydınlatabilir mi ben çift çizgi görünce aynı gün akşam yine yaptım daha koyulaşmıştı fotoğrafta ki gibi yardımcı olur musunuz

Kızlar selam 17 aralıkta 7 haftalık gebeliğimi sonlandırdık sonra âdet düzensizliğim başladı bu ay Ovulasyon testi aldım adetimden 4 gün sonra çift çizgi gördüm erken yumurtluyorum sanırım ve sadece çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim sonrasında ilişkiye devam etmem gerekiyor mu ya da bilen varsa aydınlatabilir mi ben çift çizgi görünce aynı gün akşam yine yaptım daha koyulaşmıştı fotoğrafta ki gibi yardımcı olur musunuz
Kızl
kızlar yeniden ovulasyon testine başladım en alttakini bugün yaptım sizde pik mi ya da pike yaklaşıyor muyum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 18
Silikleşmiş evet çatlama olmuş dün değerlendirdiniz inşallah ve bugünü mutlaka değerlendirin çatlamadan sonra 12-24 saat içinde döllenme oluyo

Bugün öğlen yaptığım teste kötülük gördüm sizce pik mi hem bugünğ hem yarını mı değerlendirmeliyim eşimle üst üste ilişkiye giremiyoruz ya da tavsiyeniz nedir sadece çatlama anımı mı değerlendirmeliyim

Eklentiler

• IMG_2909.webp
    IMG_2909.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 15
Bugün öğlen yaptığım teste kötülük gördüm sizce pik mi hem bugünğ hem yarını mı değerlendirmeliyim eşimle üst üste ilişkiye giremiyoruz ya da tavsiyeniz nedir sadece çatlama anımı mı değerlendirmeliyim
Yani pik e çok yakın duruyor sanki yarın falan pik olacak gibi ama belli de olmaz belki bu piktir yarın çatlama olur. Yani normalde ben şansa bırakmaz işimi bugün yarın ve ondan sonraki gün ilişki yaşardım ki bende ovü ile takip ettim böyle çıktıktan bir gün sonra pik oldu iki gün pik sürdü üçüncü gün çatladı üste üste 3 günde 5-6 kere değerlendirdim. Şimdi yaşayamıyoruz dediğiniz için ne desem bilemedim pik çatlama vs hep değerlendirmek lazım çünkü şimdi bişey derim yaparsınız tutmaz mesuliyet bana kalır falan istemem böyle olsun normalde sperm 3 gün içeride canlı kalıyor ama ne kadar çok olursa sperm rahimde şans o kadar artıyor bu da önemli

Çatlama 1 inde olmuş zaten şansınızı baya denemişsiniz artık gerek yok degerlendirmeye dinlenmeye geçin ☺️
Kızlar merhaba adetım bittiğinden berı test yapıyorum yanı 18 mayıstan berı adet tarıhım 12 mayıs bugun 19. Gün aşırı bel agırım bacak ağırım kasık ağrım var adetımın hemen ertesi yaptıgım test koyuya yakındı sonra soldu ama o gun yunurtlama oldumu ondan oncekı gunmu oldu bilmiyorum başta yaptıgım testler artımed nezaman yapsam 2ö cızgı ıyce gözüküyor sonrasında yaptıgım küçükler labaquıck test ılk yaptığım testte hıc cizgı yoktu bugun yaptığımda barız gözüküyor anlamıyorum hıcmı yumurtlamadım bastamı yumurtladım ama bugun yanı dun dijitalde yumurtlaöa gunumdu dun bugun agrım cok az bıraz akıntım var göğüslerimin yanındada agrı var ne den oluyor anlamadım bıde testleri yapmaya devam etmeli miyim adetım bu ay 35 gunden sonra oldu ona gorede yunurtlama 2 gun sonra olması lazım ama devam etmeli miyim bilmiyorum prolaktınım 1 ay once 13 ken şimdi 38 çıktı oda ayrı uzucu napcam bilmiyorum biriniz cevap yazın lütfen eşim her testı yaptırdı onda sorun yok bendede yok gözüküyor ama 7..ayımız olcak bu ayda olmasssa gebelık

Eklentiler

• 1000647005.webp
    1000647005.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000647006.webp
    1000647006.webp
    45 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000646655.webp
    1000646655.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba kızlar temmuz 19 hariç diğer günleri değerlendirdim sizce yumurta çatlamam hangi gün olmuş ya da gebelik testini ne zaman yapabilirim en erken bana fikir verip yardımcı olabilir misiniz ❤️

Eklentiler

• BF705F23-5ABD-4A2E-89C9-527AF3D32892.webp
    BF705F23-5ABD-4A2E-89C9-527AF3D32892.webp
    94,9 KB · Görüntüleme: 2
4. Gün pik olmuş bir gün sonra hafif siliklemiş. Genelde yumurtlama haftasına girince iki günde bir ilişki yumurtlama günü ve test silik hale gelinceye yani çatlama olunca ilişki olması ihtimali arttırır. Ama sizde yumurtlama gününde yapmışsınız ihtimal var tabi ki hamilelik için

4. Gün pik olmuş bir gün sonra hafif siliklemiş. Genelde yumurtlama haftasına girince iki günde bir ilişki yumurtlama günü ve test silik hale gelinceye yani çatlama olunca ilişki olması ihtimali arttırır. Ama sizde yumurtlama gününde yapmışsınız ihtimal var tabi ki hamilelik için
Temmuz ayında Ovulasyon testi yaptım tekrar yorumlayabilir misiniz ne zaman çatlama olmuş sizce reglim düzensiz yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• BF705F23-5ABD-4A2E-89C9-527AF3D32892.webp
    BF705F23-5ABD-4A2E-89C9-527AF3D32892.webp
    94,9 KB · Görüntüleme: 1
Back
X