- Konu Sahibi elmalxix turta
-
arkadaşlar lütfen bana bişey diyin. biraz önce idrar testi yaptım iki çizgide çıktı. sizce iki çizgi çıktıysa kesin hamilemiyim yoksa 2 çizgidede yanılma payı olabilir mi? acele cvp bekliyorum...
adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?
Ben for tel ile öğrendim gebeliğimi:) inşallah vardırKızlar günaydın,
Adetten 5-7 gün önce %99 sonuç verdiğini iddia eden testlere güveniyor musunuz? Bu sabah adetime 5 gün kala Fortel'le test yaptım fakat şişko kırmızı bir negatif çıktı yine... Ne dersiniz, sizce bir ihtimal daha var mıdır? Yoksa bu at da mı sınıfta kaldım kafamçokkarıştı
merak ettim hamile miymişsin?kızlar çok acillll cwppp erken gebelik testi aldım bgn çok az silik çıktı ışıkta hafif belli normal baknca gözkmyorrr adet günüm yrn sizce durum nediirr sol kasğımda batma iştah açıklığı we bel ağrım varrr
Canım şüpheli ilişkiden sonra bu kadar kısa sürede belirti olmaz ama adetinin geçmesini bekle bence hayal kırıklığını yaşama ben yaşadım malesef test yaptım iki gün önce negatif bugünde regli oldum malesef artık öbür aya kaldı hayaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?