- 19 Temmuz 2016
- 120
- 56
- 98
- 41
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
Çok teşekkür ederim çok sevindim senin adına inşallah bende bu güzel duyguyu tadabilirim. 7 gün kaldi benim 28 günde bir olurum. Sabırsızlanıyorum şu 1 hafta çabuk geçse.
Ay seni çok iyi anlıyorum. Ben de deli gibi her iki günde 1 test yaptım durdum. Arkadaşlarım kızıyordu.
Canım peki sen adetten kaç gün önce öğrendin?
4 gün önce öğrendim. Ama çok komikti benimki. Erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çıkmadı. Negatif çıktı dedim. Bi öğle yemeği yedim geldim. Çok hafif belirmişti. Tesadüfen gördüm. Hemen kan testi yaptırdım üstüne. Daha çok çok yeni başlamış meğer Bhcg üretimi vücutta.
Canım haber ver bizede yaslarimiz aynı inşallah hamilesindir Rabbim aratmaz insallahrdlpstck canım cevap yazarken alıntiyi yanlış yaptim sanirim. Adetime 9 gün var testleri gitti gidiyordan aldım. Gayet uygun fiyata
İnşallah canım burda okuya okuya psikoljim bozuldu iyice 24- 25 yaşında bayanlar bu kadar stres yapiyor ya ben ne yapayim oluyorum. Tabi herkesin kendine göre Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım haber ver bizede yaslarimiz aynı inşallah hamilesindir Rabbim aratmaz insallah
Kafani dagit düşünme aklına getirip de çağırma o şeyi ismi lazım değil şimdilik tabi olur inşallah Allahın izniyle canım güzel dusun güzel olsunCanm yaaa :) bilmiyorum K Kafkasgelini valla bugün adet olmam gerekiyor olmadım ama.hayrlisi dedin gibi
Bekle bekle sabır canım zaten gelecekse gelir böyle kendimize ediyoruz bide iki test daha diyor bir de değil farkında olmadan onları daha da geriyoruz aslında varyaa :))Rabbim.şifa versin. Aynen neyse artk yanda olmasam akşam eşim 2 erken gebelik testi daha getrsin napim Merk ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?