• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

userr123456

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
8
Kızlar 8 Haziran son regl tarihim 3 kere test yaptım aradab 2 gün geçtikçe bugün yaptığı 3 üncü çizgi tam belirgin böyle erken öğrenen oldu mu

Eklentiler

• IMG_20260629_062108_431.webp
    IMG_20260629_062108_431.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar 8 Haziran son regl tarihim 3 kere test yaptım aradab 2 gün geçtikçe bugün yaptığı 3 üncü çizgi tam belirgin böyle erken öğrenen oldu mu
Ay İnşallah pozitiftir ama bence adetinizin geçmesini bekleyin yoksa su beta testi vermek kese görmek için beklemek çok stres yapıyor insanı😂

Ay İnşallah pozitiftir ama bence adetinizin geçmesini bekleyin yoksa su beta testi vermek kese görmek için beklemek çok stres yapıyor insanı😂
Ay inşallah zaten o strs öldürüyor napcami bilmiyorum şuan gitsen bile gözükmücek olsa bile

Sen yine günlük testini yap en koyu zamanda git

Ay inşallah zaten o strs öldürüyor napcami bilmiyorum şuan gitsen bile gözükmücek

Marka yanıltmış olabilir hangi marka testti bu birakaç gün sonra tekrar dene istersen

Back
X