erken gebelik

burkimu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
31
7
86
31
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim 1 yillik evliyim ve artik bebek istiyoruz insallah olur soruma geceyim benim daha hastaligima 1hafta var ama iliskiden 9 gun sonra bel agrisi kasık ve karin agrisi falan basladi dun test yaptim negatif cikti ama idrar testinde hemen cikmayacagini soylediler cok erkenmis daha 15 gun sonra falan idrar testini yapmam gerektigi soylediler sizce bu belirtiler gebelikmi :) :KK46:

belirti gibi duruyor ama kan testi yaparsan daha kesin sonuç çıkar. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim 1 yillik evliyim ve artik bebek istiyoruz insallah olur soruma geceyim benim daha hastaligima 1hafta var ama iliskiden 9 gun sonra bel agrisi kasık ve karin agrisi falan basladi dun test yaptim negatif cikti ama idrar testinde hemen cikmayacagini soylediler cok erkenmis daha 15 gun sonra falan idrar testini yapmam gerektigi soylediler sizce bu belirtiler gebelikmi :) :KK46:

Bu kadar erken ancak kan testi sonuç verir canım...
Regl günü bile negatif çıkan idrar testleri var...
Bekleyebiliyorsan 10 gün sonra yap bekleyemem derken kan ver öğren rahatla : )

Canım merhaba aşağı yukarı durumumuz aynı bende 1 buçuk seneye yakın olacak evliyim bizde bu ay itibariyle korunmuyoruz artık. İlk korunmdaığımız günkü ilişkiden 4-5 gün sonra mide bulantısı kasık bel ağrısı karnımda şişlik bugün 12.gün hala kasıklarımda ağrı batma var. Benimde ilk aklıma hamilelik geldi ve 9.günde dayanamayıp test yaptım sonuç negatif tabiki:) Ama çoğu yerdede aynı şeyi okuyorum ve çevremdeilerde aynı şeyi söylüyor bu kadar çabuk eti göstermez diye bu durum yumurtalıkların iltihap kapmasından kaynaklıda olabilirmiş. Önümüzdeki günlerde doktora gidicem bakalım ne çıkıcak

Canım merhaba aşağı yukarı durumumuz aynı bende 1 buçuk seneye yakın olacak evliyim bizde bu ay itibariyle korunmuyoruz artık. İlk korunmdaığımız günkü ilişkiden 4-5 gün sonra mide bulantısı kasık bel ağrısı karnımda şişlik bugün 12.gün hala kasıklarımda ağrı batma var. Benimde ilk aklıma hamilelik geldi ve 9.günde dayanamayıp test yaptım sonuç negatif tabiki:) Ama çoğu yerdede aynı şeyi okuyorum ve çevremdeilerde aynı şeyi söylüyor bu kadar çabuk eti göstermez diye bu durum yumurtalıkların iltihap kapmasından kaynaklıda olabilirmiş. Önümüzdeki günlerde doktora gidicem bakalım ne çıkıcak

KıLar merhaba bnmde durumum aynı bizde 1.5senelik evlıyız artık korunmuyorz BN kendımde ebeyım :)dıkkat ettım bazı şeylere tam yüksek gebelık şansının olduğu gün ve tam yumurtlama gnumse beraber olduk aralarda yıne beraber oluyoruz bnde eşimin ısrarıyla bıldıgım halde 5.günde hızlı test ve kan testi yaptım sırf onun ısrarıyla tabıkı negatıf cıktı bgn yumurtlamamın üstünde 11gün geçti belli olurmuş bılemedim bikaç gündür bulantı ve bgnde bas dönmem başladı tabi psikolojıkte olabilir.adet günüm 4gn snra .inşallah gelmez ve gebeyimdir.hayırlısı inşallah hepimiz hakkında .kızlar sizin sonuçlar nasıl baya geçmiş muhabbetin üstünden

Kizlar tekrar merhaba kasik ve bel agrim gecmedigi icin dun doktora gittim. Kadin hastaliklari bolumunde bir dizi testten kontrolden gectim doktorum neden oldugunu bulamadi butun testlerjn temiz dedi kan testimdede hamilelik cikmadi ama doktor emin olamadi ve gebelerin kullandigi bi agri kesici yazdi. Adet tarihin gecerse gene gel dedi. Bugunde belim kasiklarim agirdi ama karin ust bolgemde agirmaya basladi nasil diyim baski var sanki. Ben kan testimden cikmadigi icin umidi kestim hamilelikle ilgili ama iltihaplanma vs ole biseyde degilmis cok ilginc degilmi:(

Kizlar tekrar merhaba kasik ve bel agrim gecmedigi icin dun doktora gittim. Kadin hastaliklari bolumunde bir dizi testten kontrolden gectim doktorum neden oldugunu bulamadi butun testlerjn temiz dedi kan testimdede hamilelik cikmadi ama doktor emin olamadi ve gebelerin kullandigi bi agri kesici yazdi. Adet tarihin gecerse gene gel dedi. Bugunde belim kasiklarim agirdi ama karin ust bolgemde agirmaya basladi nasil diyim baski var sanki. Ben kan testimden cikmadigi icin umidi kestim hamilelikle ilgili ama iltihaplanma vs ole biseyde degilmis cok ilginc degilmi:KK43:
Aslinda degil. Kendinizi hamilelige cok sartladiysaniz o beklentiyle vic8t psikolojik olarak belirti veriyor olabilir. Ben 8haftalik hamileyken bile bu dediginiz hic bir belirtiyi hissetmedim.siz olmasini istediginiz icin beyin boyle sartlamis olabilir kendisini. Bu adetinizide geciktirir.

Aslinda degil. Kendinizi hamilelige cok sartladiysaniz o beklentiyle vic8t psikolojik olarak belirti veriyor olabilir. Ben 8haftalik hamileyken bile bu dediginiz hic bir belirtiyi hissetmedim.siz olmasini istediginiz icin beyin boyle sartlamis olabilir kendisini. Bu adetinizide geciktirir.

Haklisin belkide psikolojik artik ona inandirmaya calisiyorum kendimi su agrilarim gecsin yeterki. Ama ilk denememizdi bu ay yani oyle cok kendimi doldurmus degilim hamile kalamicam diye ama hayirlisi Allahtan

Haklisin belkide psikolojik artik ona inandirmaya calisiyorum kendimi su agrilarim gecsin yeterki. Ama ilk denememizdi bu ay yani oyle cok kendimi doldurmus degilim hamile kalamicam diye ama hayirlisi Allahtan
Sen distan oyle sanarsin da beyin hep orda oldugundan senden habersiz takili kalir. Oda tum bunyeyi etkiler tabi. Daha cok yeniymis hayorlisiyla olur insallah. Allah gonlunuze gore versin

Sen distan oyle sanarsin da beyin hep orda oldugundan senden habersiz takili kalir. Oda tum bunyeyi etkiler tabi. Daha cok yeniymis hayorlisiyla olur insallah. Allah gonlunuze gore versin
Yani oda dogru. Sagol canim hayirlisi insallah hakkimizda

Back
X