Erken gebelik

dido24

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
24
5
6
merhaba arkdaslar 3 gun once kan tahlili yaptirdik ve hamile oldugumu ogrendim degerimin 125 oldugunu solediler biz biraz erken ogrendik dahada doktora gitmedik bayram sonrasi diye dusunduk cok kucuk oldugu icin ailelerimize de soylemedik bizim gibi erken ogrenenler var mi acaba ? Doktora hemen mi gittiniz ? Ve karin agrilariniz oluyor mu?

Canım benim 3. gebeliğim 2 kimyasal gebelik yaşadim adet olmadan öğrendim hepsini de iki bebeğimi kaybettim bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum. Allah esirgesin yavrularımızi. Ben sürekli doktorlardayim şuan da iğne tedavisi oluyorum Bebeğimi kaybetmemek için. Allah korusun hepimizi bayramdan sonrayı bekle bence .ben de iğnelerim hariç bayram sonrasıni bekliyorum iki gün önce beta değerim 126.71 idi ikiye katlaması yada %60 artmasi gerek 48 saatte bir .Rabbim evlatlarımızi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Cokk gecmiss olsunn ;( allah saglikla kucgmza almayi nasip etsin ins peki folik asit kullaniyormusunuz ben daha hic biseye baslmadim

Mrb bende adetim 2 gün geçıktikten sonra kan tahlili yapmıştım 204 du değerim benimde 4 haftalik oluyomusum ozaman lar 1 hafta sonra yani 5 haftalikken gittim ozaman bile erken mis kese görünmedi 6 haftadayken kese ve bebeğin kalp atışını duydum sana tavsiyem tahminen suan sende 4 haftaliksin bayramdan sonra gidersen buyuk ihtimal kesen görünür canım .benim çok kasik ve bel agrim oldu yani hayatımda okadar bel agrim olduğunu hatırlamıyorum zaten adet sancısı olmadığını ozaman öğrendim adet belirtilerinden biraz daha ağır belirtilerdi aşırı kasik agrisi batmalar bel ağrısi birde gaz sancısı oluyordu bende çok ordanda anlamıştim hamile olduğumu..

Cokk gecmiss olsunn ;( allah saglikla kucgmza almayi nasip etsin ins peki folik asit kullaniyormusunuz ben daha hic biseye baslmadim
Amin kardesim hepimize insallah ikinci bebeğimi öğrendiğimde doktor vermişti hiç bırakmadan kullandım bebeğimi kaybettim 12 gün sonra hamile kalmışım korunma demişti doktorum korunmadim düşükten sonra hemen hamile kalınabiliyormuş şimdi de hamileyim tehlikeli 1 hafta beni bekliyor Rabbim hepimizin evladını esirgesin

Benim adetim 4 gun gecti ole gitmistim esim disinda kimse bilmiyor demedik cok kucuk oldugu icin bana kalsa 2 aya kdR solemeyi dusunmuyorum ama esimi bayram sonuna kadar zor ikna ettim.karin agrisi oluyor bende sadece ama felakat agrili oluyor.sizde de hemen yorulma erken uyku gelme gibi seyler oluyor mu acaba?

Bol bol dinlenin allah korusun allahim
Bidaha gostermesin saglikla gecirrirsnz insalHh 1 haftayi cok dikkat edin kendinizeee

Evet bencede kalp atışını duyana kadar söylemeyin allah korusun derler ya çabuk nazar değermış hemen soylenmezmis diye bende dayanamayip annemlere söyledim ister istemez herkez duydu kayinvalidemle oturduğum için ondanda gizleyemedim.. evet çok uyku hali hala var bende sabah akşam uyumak istiyorum hemencecik uykum geliyor çok çabuk yoruluyorum çok normal bunlar. Şimdiden sonra ağır kaldırma mümkün olduğunca yukarı doğru uzanma ve kendini çok yorma ilk randevumda doktorum bana sadece bunları söylemişti öyle çok yemene gerek yok ondan yiyim şundan yiyim diye abartma na gerek yok demişti için ne alıyorsa ondan ye demişti dışardan salam sosis gibi şeyler kesinlikle yeme demişti sadece bide hazır meyve suları içme çok gereksiz şeker içeriyor demişti ancak 8.haftama giricem bende hiçbi şekilde mide bulantısı yok azıcık tedirgin olmuyorum değil 2 gün önce aradım doktorumu sordum ama korkma illa olcak diye bi kaide yok dedi yinede başkaları bu aylarda mide bulantısı geçiriyor diye korkmuyorum değil.

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

kızlar bnım suan nasıl belım agrıyo anlatamam ne oturabılıyolrm ne kalkabılıyorm kabızlık yasıyorm sızce sadece ondan mıdır;;? gene kendımı dınlıyorm umutlanıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…