slm ben yeni katıldım buraya bende bişey soracam sizlere 2 gündür belim çok ağrıyo ve sol kasığım batıyo sürekli sizce bunun sebebi hamilelik olabilir mi ve ben geçen adet dönemimde bir rüya gördüm biri bana sen hamilesin diyip durdu ve bunu sürekli tekrarladı. ben reglm dedikçe o bana tamam regl sin ama sen hamilesin dedi ve çok güzel bir erkek bebek gördüm bana bunu açıklayacak kimse varmı aranızda
merhaba kıslar..benımde adetıme yaklasık 13 gun..1 haftadır bel agrısı cekıyorum..boyle sag kasıgıma dogru bır agrı var..acıkcası bebıs mı acaba dıye dusunmek,umutlanmak sonrada husrana ugramak ıstemıyorum..senağlamabundan oncekı aylarda da butun belırtılerı yasadım pıkolojık larak ama hıc belım agrımamıstı..korkmaya basladım yoksa baska bırsey mı var:çok üzgünüm:
canım adetıme 9- 10 gun kaldı..tam gununu soyleyemıyorum cunku progestan hapı kullanıyorum..o bıttıkten sonra adet olucam..kı ınsallah olmamayı umut edıyorum..:çok üzgünüm:halen bel agrım devam edıyor canım..yoksa baska bırsey mı var..bu kadar uzun suredır yumurtlama olurmu canım?kafam cok karıstı kıslar bu bel agrısıda nerden cıktı...:a015:Rosemcim yumurtlama gununde olabilirsin canım. yumurtlamadan 12-13 gun sonra adet olunuyor.
Herkese iyi geceler.benim 4 sonra regl olmam lazım ama inşallah olmam gecen ay olmadı bu ay nasip olur diye bekliyorum yani anlıyacagınız umuda yolculuk var ikinci kez anne olmayı cok istiyorum.İlk cocuk cok beklenmeden oldu duygularımı hatırlamıyorum bile am şimdi cok farklı her şey cok bekleniyor rabbim herkese sağlıklı cocuklar nasip etsin ama önce bu tadı hiç tatmayanlara.
REBEL06 MERABA elazığda yaşıyorum ama hozatlıyım yani senin yaşadığın yerliyim oralarıda gayet iyi bilirim.Şükrü bey de benimkuzenim doğum yaptı o gayet memnundu bence doktorunu hiç değiştirmeden devam et zaten gerekli bir durum olursa seni araştırmaya yada sara hatuna sevk ediyorlar ama mecikal parkta hastane olarak ben cok iyi tabi deniz erkmende sen kararını ver.seninle görüşmek isterim oralımısın yoksa memuriyetten dolayımı ordasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?