Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba arkadaşlar. komik gelecek ama bişey sormak istiyorum. bnim yaklaşık beş gündğr tüm vücüdüm özellikle karın bölgem çok kaşınıyor.Ve vücudumdaki kadar olmasada vajinamdada kaşıntı var amma yaptın bunlarda hamilelik belirtisi olurmu diceksiniz belki ama napayım artık havadan nem kapar oldum.kafamçokkarıştı bu arada adetime 6 gün var daha..

Slm arkadaşlar.Öncelikle hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum.Eminim çok güzel bir duygudur.Darısı başımıza inşallah.Benimde adetime 6 gün var ama göğüslerimde felaket kaşıntı oluyo.Ve ağrı var.Sanki içinde sertlikte var.Umarım kötü birşey değildir.Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda da ağrılar var.Midemde bulanıyor ama her ay oluyo bu bulantı psikolojik herhalde.Bu ay adet olunca testler yapılacak onu bekliyorum bende.Hayırlısı bakalım.

yeşimcikk bence ence güzeli adetinin geçmesini beklee adet belirtileriyle hamilelik belirtilerii birbirine karışıyo

Canım benim teşekkür ederim duaların için inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder şu yumurtlama dönemini ben de bir türlü anlamıyorum herkes başka bişey söylüyor

ya bişe soracam. bu rahimdeki yara hakkında bilgisi olan varmı? yakmak lazım dedi doktor ama ben korktum. acaba çocuk olmasını geciktiri mi?
bir de biz 5 aydır(çocuk istediğimizden beri) ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye giriyoruz. hergün olursa spermlerin kalitesi düşer diye. acaba böyle bişi varmı? hergün yapsak şansımız artar mı?

canlarım bir soru da ben sormak istiyorum.benim adetlerim düzensizdir ancak ilaçla düzene giriyor
ancak bu ay dr.a gidemedim ve ilaç kullanmadım
şimdi ben yumurtlma zamanımı net bilmiyorum
klasik yöntemle adetten sonraki 10 ve 16. günler arası ilşkiye giriyorduk.
bu ay çalışmalar da aksadı bugün adetimin 22. günü ve beyaz yumurta akı gibi akıntım devam ediyor
sizce ben hala yumurtlama döneminde miyim? cevaplar için şimdiden teşekkürlerrr

myangel nasılsın canım. kendini nasıl hissediyorsun. aldığın tepkiler nasıl anlatsana biraz :)) çok merak ediyorum. Birde, bir arkadaşın sorusunu ben de yineliyorum. ne kadar zamandır uğraşıyordunuz bebek için?

Bende de akıntı ve yara olduğunu söyledi doktorum.Tedavi olacaksın dedi ama yakmadan sözetmedi ilaç tedavisi dedi.Ama sanırım hamileliği geciktirir.Bende 7 aydır deniyorum.Hayırlısı bakalım.:sm_confused:

canım spermler üretildikten sonra 3 gün yaşıyorumuş bildiğim kadarıyla. Her gün olmamasının sebebi bu. Hem yeni sperm olşumu yavaşlıyor hem de spermlerin hızı. O yüzden gün aşırı olması daha iyi diyorlar. Tabi doğruluğundan kesin emin değilim bir yerde okumuştum, ve de genelde önerilen adetinin ilk gününden itibaren 12.-14.-16. günlerde ilişkiye girmek bebek olma şansını çok arttıryormuş. Hatta 12. günden önce 5 gün ilişkiye girmeyin de deniyor. Ben bunları yapıyorum birkaç aydır henüz hamile değilim bilmiyorum ama birden fazla yerde okudum bu şeklide. Sadece şu 5 gün ilişkiye girmeme konusunda tereddütlerim var,uyguluyorum bir umut ama emin değilim yine de

Bende bebek istediğim zaman doktora gittim. kan değerşlerime falan bakılsın diye. birde ben anaokulu öğretmeniyim. çocuklardan hastalık kapma olasılığım fazla olduğu için, çocuk hastalıklarına bağışıklığım var mı diye test yaptırayım dedim. Benim korktuğum herşey normal çıktı ama yumurtalıklarımda çikolata kisti çıktı. oda hamile kalmayı zorlaştırırmış. Haydaa dedim. ben ne için gittim, neler çıktı başıma. Doktor doğum kontrol hapı kullan kistler için dedi. ama ben kullanmadım. bu şekilde hamile kalan çok kişi varmış. önce biraz deneyim belki olur, eğer 7-8 ay olmazsa ozaman tedavi olurum diye düşündüm. bilmiyorum yanlış mı yaptım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebek sahibi oluruz en kısa zamanda.

a.sarkaşlar merhaba aranıza yeni katıldım adetime 5 gün var ama ben merak ediyorum hamilemiyim değilmiyim diye kasıklarımda ağrı ayaklarım sancıyo akıntı falan yok ama bu ay tam 4 kilo almışım sizce hamilemiyimdir çok merak ediyorum

canım hamilelik belirtileri arasında var böyle şeyler ama kesin olmuyor işte. Çünkü adet belirtilerine çok benziyor. Ama bizler sabırsız olduğumuz için hemen öğrenmek istiyoruz. Bende de aynı şekilde, bir çok belirti var ama adetin gecikmesini beklemiz gerekiyor kesin sonuç için şimdi test yapsak bile sonuç negatif çıkabilir çünkü daha çok erken

Herkese merhaba arkadaşlar,
Tebrikleriniz için çok sağolun canlarım. İnşallah Allah hepinizin dualarını bende olduğu gibi kabul eder. Bu anlatılamayacak bir mutluluk hepinizin yaşamasını çok istiyorum gerçekten.
Ayzencim çok sağol canım. Öteki konudan sana yazmıştım okudun mu bilmiyorum. Regli tarihlerimiz yakındı. Hiç umudunu kaybetme ayzencim. Ben de acaba biz de mi birşey var diyordum ama demekki sabırlı olmak gerekiyormuş.
Larencim sana da çok teşekkür ederim. Biz Ekim2den beri deniyoruz. Aslında ilk başta çok üstüne düşmemiştik ama olmayınca insan daha bir tedirgin oluyor ve stres altına giriyor. Biz hiç tedavi olmadık. Aslında bu ay da olmasaydı bu ay doktora gitmeyi planlamıştık ama kısmet başka türlü doktora gitmekmiş meğerse :) Olmamasının tek nedeni tarihi tutturamamamızmış canım. çünkü ben erken yumurtluyormuşum. Ben hep ortasıdır diye düşünüp hep o tarihlerde birlikte olmuştuk. Ama bu ay tesadüfen reglim bittikten 2 gün sonra birlikte olduk. Hiç beklemiyordum ama tutmuş. O yüzden size tavsiyem yumurtlama gününüzü çok iyi takip etmeniz. Başka bir problem yoksa mutlaka olacaktır canım.

Buarada arkadaşlar geç cevap yazdığım için kusura bakmayın. Dün işler baya yoğundu. O yüzden hiç giriş yapamadım siteye. Kuzucum aslında henüz bir tepki almadım çünkü henüz sadece eşim biliyor. Hafta sonu Kadıköy Şifa'dan randevu aldık 14:40'da. Doktor ile görüşmeden birşey demeyelim dedik. Bir de hafta sonu kayınvalidemlerde aile yemeği var. Bizimkiler arada böyle yemekler düzenlerler. Çok da iyi denk geldi. Randevumuzdan hemen sonra kayınvalidemlere yemeğe gideceğiz. Herkes orada olacağı için haberi orada vereceğiz. Bebeğimiz eşimin ailesinin ilk bebeği olacak. Herkes zaten dört gözle bekliyor. Benim bir tane yeğenim olduğu için annemleri de haberi açıklar açıklamaz arayacağız. Yani cumartesi büyük gün olacak arkadaşlarım. dua edin de herşey yolunda gitsin. Güzel tebrikleriniz için de tekrar çok sağolun arkadaşlar.

bir haftaır falanda kabızım rüyalarımda hamile biririlerini görüyorum birisi hamilesin diyo acaba pisikolojikmi ilk bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum 4 ay önce falan tekrar istiyorum çokmu kafama takıyorum inşallah hamileyimdir:uhm:

Medinecim canım o kadar çok kafana takma. Aslında ne kadar çok takma dense de insanın elinde olmuyor maalesef. İnşallah hamilesindir. Kabızlık da hamilelik belirtilerinden ama bendeki en büyük belirtisi göğüslerde koltuk altından başlayan şişkinlik oldu canım.

Medinecim canım o kadar çok kafana takma. Aslında ne kadar çok takma dense de insanın elinde olmuyor maalesef. İnşallah hamilesindir. Kabızlık da hamilelik belirtilerinden ama bendeki en büyük belirtisi göğüslerde koltuk altından başlayan şişkinlik oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…