Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlarım. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Asıl sizin yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. Eminim ben de birgün sizleri tebrik edeceğim buradan. Hiç umudunuzu kaybetmeyin. İstemek yolun yarısıdır. Yılmak yok. Beyaz meleğim beklemek diyorsun ya dünkü durumumu sana anlatamam. Beklemek bir taraftan heyecan bir taraftan. Bu öyle bir duygu ki inşallah hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız. Kuzucum sen de hiç ağlama canım. Allah yeterki sağlık versin. Zamanı gelince herşey oluveriyor. Biz önceki aylarda neredeyse hergün denedik ve bu ay topu topu 5 kere birlikte olduk ama kısmet bu ayaymış demekki. Bir de arkadaşlar bence çok önemli yumurtlama tarihleri ile ilgili. İnternette hep adet süresi ikiye bölünerek yumurtlama günü bulunuyordu biz de hep ona göre yapmıştık ama meğerse ben regli olduktan hemen sonra yumurtluyormuşum. Bunun için ovulasyon kiti bile almıştım ama bir işe yaramadı. Çünkü kullanmaya geç başladım. Reglim bittikten 2 gün sonra birlikte olmuştuk. Meğerse tutmuş. O yüzden yumurtlama akıntınız olur olmaz bence hiç beklemeyin ve saldırın...İçten dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlarım. Dualarım hep sizinle...
ya bişe soracam. bu rahimdeki yara hakkında bilgisi olan varmı? yakmak lazım dedi doktor ama ben korktum. acaba çocuk olmasını geciktiri mi?
bir de biz 5 aydır(çocuk istediğimizden beri) ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye giriyoruz. hergün olursa spermlerin kalitesi düşer diye. acaba böyle bişi varmı? hergün yapsak şansımız artar mı?
ya bişe soracam. bu rahimdeki yara hakkında bilgisi olan varmı? yakmak lazım dedi doktor ama ben korktum. acaba çocuk olmasını geciktiri mi?
bir de biz 5 aydır(çocuk istediğimizden beri) ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye giriyoruz. hergün olursa spermlerin kalitesi düşer diye. acaba böyle bişi varmı? hergün yapsak şansımız artar mı?
a.sarkaşlar merhaba aranıza yeni katıldım adetime 5 gün var ama ben merak ediyorum hamilemiyim değilmiyim diye kasıklarımda ağrı ayaklarım sancıyo akıntı falan yok ama bu ay tam 4 kilo almışım sizce hamilemiyimdir çok merak ediyorum
a.sarkaşlar merhaba aranıza yeni katıldım adetime 5 gün var ama ben merak ediyorum hamilemiyim değilmiyim diye kasıklarımda ağrı ayaklarım sancıyo akıntı falan yok ama bu ay tam 4 kilo almışım sizce hamilemiyimdir çok merak ediyorum
bir haftaır falanda kabızım rüyalarımda hamile biririlerini görüyorum birisi hamilesin diyo acaba pisikolojikmi ilk bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum 4 ay önce falan tekrar istiyorum çokmu kafama takıyorum inşallah hamileyimdir:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?